Destinatii Europene

Circuit si Sejur Thailanda 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
23/04/2012 - 25/09/2012
Pret Total:
950 € (79.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 25.Sep.2012, 23.Apr.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 950 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BANGKOK - PATTAYA - NONG NOOCH VILLAGE

Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa escala, ne imbarcam la bordul zborului transcontinental cu destinatia Bagkok. Noapte si cina la bord.

Ziua 2. BANGKOK
Mic dejun. Sosire in capitala Thailandei, Bangkok la ora 09.45. Bine ati venit in ‘Orasul Ingerilor’ ! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare.

Ziua 3. BANGKOK - COMORILE METROPOLEI
Mic dejun. Astazi vom face turul celor mai renumite temple budiste: Templul lui Buddha din Aur sau Wat Traimit ( se afla in Chinatown si adaposteste o impresionanta statuie din aur a lui Buddha ce masoara peste 3 metri inaltime si cantareste 5 tone ), Templul lui Buddha lungit sau Wat Pho ( aici se afla si cea mai renumita scoala de masaj traditional din Thailanda), Templul de Marmura sau Wat Benchamabophit (construit la sfarsitul secolului trecut, detine astazi o colectie speciala de imagini din bronz ale lui Buddha ). Dupa-amiaza turul poate continua pe canalele din partea de vest a orasului ( Klong ) imbarcati in traditionalele barci thailandeze, prilej de introducere in fascinanta viata rurala a Thailandei. Cazare Bangkok.

Ziua 4. PIATA PLUTITOARE & ‘ROSE GARDEN’
Mic dejun. Excursie optionala la ‘Rose Garden’, un adevarat paradis tropical, unde vom putea asista la un spectacol cultural fascinant, cu numeroase dansuri traditionale, ceremonii, ritualuri tribale, reprezentatii de arte martiale, box thailandez, lupte cu sabile etc. Dupa pranzul servit la un restaurant local, plecam la Piata Plutitoare Damnoen Saduak ( aici veti descoperi un adevarat oras lacustru strabatut de canale labirintice unde femeile locale fac troc si isi negociaza marfa din barcile incarcate cu legume si fructe). Seara cazare Bangkok.

Ziua 5. BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Optional, vizitarea Marelui Palat, complex monumental, unde se afla Templul lui Budha de Smarald, una din marile ‘minuni ale lumii de astazi’. In inima templului vom putea admira imaginea gigantica a lui Budha, sculptata intr-o singura piatra de jad, cel mai sacru obiect religisos din Thailanda. Dupa-amiaza transfer cu autocarul in Pattaya, cea mai populara statiune litorala a Thailandei, situata la cca. 150 km sud de Bangkok. Va ateapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului: excursii prin imprejurimi, plaja, sporturi de apa, safari, cumparaturi etc. Sosire si instalare la hotel. Timp liber. Cazare Pattaya.

Ziua 6. PATTAYA & NONG NOOCH VILLAGE
Mic dejun. Excursie optionala la Nong Nooch Village, un splendid parc tropical, cu orhidee si vegetatie luxurianta, care gazduieste si o gradina zoologica. Aici au loc numeroase reprezentatii deosebite cu dresuri de elefanti, lupte de cocosi, dansuri traditionale etc . Dupa amiaza libera. Seara nu ratati un spectacol de cabaret Alcazar – cel mai renumit spectacol cu travestiti din lume. Cazare Pattaya.

Ziua 7. PATTAYA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi sau alte activitati optionale. Cazare Pattaya.

Ziua 8. INSULA DE CORALI
Mic dejun. Croaziera optionala cu iahtul in Insula de Corali ( dejun inclus ). Odata ajunsi, ne vom imbarca intr-o barca cu fundul de sticla, prilej de a admira bogata fauna si flora marina. Dupa-amiaza libera pe Insula Koh Lan pentru plaja, baie, snorkeling etc. Seara intoarcere in Pattaya si cazare.

Ziua 9. PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, cumparaturi sau alte activitati optionale. Cazare Pattaya.

Ziua 10. MINISIAM & FERMA DE ELEFANTI
Mic dejun. In prima parte a zilei, excursie optionala la Minisiam, parc in care sunt expozate in constructie miniaturala principalele monumente din Thailanda iar dupa-amiaza continuam cu vizitarea Fermei de elefanti, ocazie de a afla cum se captureaza si se imblanzesc aceste amimale uriase.

Ziua 11. PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau alte activitati optionale. Seara, aprox ora 19.00, transfer la aeroportul din Bangkok, imbarcare si zbor spre tara ( ora 23.55 ). Noapte si cina la bord.

Ziua 12. BUCURESTI
Sosire Istanbul ora 6.00 iar, dupa o scurta escala, zbor spre Bucuresti. Sosire ora Bucuresti Henry Coanda ora 09.55.

005

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Turul pe canale ( Kong Tour ): 25 €
■ Piata Plutitoare si ‘Rose Garden Show’ cu pranz inclus 55 € ;
■ Marel Palat 28 €
■ Nong Nooch Village 35 €
■ Specatcolul de cabaret Alcazar 28 €
■ Insula de Corali cu pranz inclus 37 €
■ Minisiam si Ferma de Elefanti 49 € ;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM

Bangkok: Prince Palace 4* ( www.princepalace.co.th )
Pattaya: Hotel Nova Platinum 4* ( www.oamhotels.com/novaplatinum )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.
● In situatii speciale, agentia poate opera modificari in structura programului, functie de conditii climatice, orare de zbor, trafic etc.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Turkish Airlines ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene.
● Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
● zbor Bucuresti – Bangkok – Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata vizitelor cu autocar / minibus cu A/C;
● 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
● vizitele cuprinse in program cu ghid local si ghid roman insotitor pe toata durata excursiei;
● intrarile la obiectivele turistice vizitate.

SERVICII NEINCLUSE
● taxele de aeroport 295 €;
● taxa de viza 30 €;
● asigurarea medicala;
● bacsisuri obligatorii 25 €;
● excursiile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Apr-12 - 25-Sep-12950

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR