Destinatii Europene

Circuit Roma Florenta 7 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/06/2012 - 12/10/2012
Pret Total:
499 € (71.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 12.Oct.2012, 21.Sep.2012, 26.Jul.2012, 28.Jun.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 499 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: ROMA - FLORENTA - CINQUE TERRE - SIENA - SAN GIMIGNANO

HOTEL EXCEL ROMA MONTEMARIO 4* - Roma - www.excelmontemario.it
Excel Roma Montemario 4* este situat in linistitul cartier Montemario, la 4,5 km de Vatican si la 10 km de centrul istoric. Inconjurat de o padure de pini, hotelul ofera parcare gratuita, sala de gimnastica ÅŸi camere moderne cu Wi-Fi si aer conditionat.
Camerele au o nota eleganta. Decorate cu mobilier clasic sau contemporan, acestea sunt prevazute cu aer conditionat si TV satelit. Restaurantul serveste atat preparate mediteraneene, cat si internationale. Micul dejun este bufet american.
In timpul liber va puteti relaxa la bar sau pe terasa din gradina. In iulie si august va puteti bucura de piscina in aer liber.

HOTEL BEETHOVEN 3*superior – Roma - www.hotelbeethoven.it
Hotel Beethoven, recent renovat, este situat la doar cativa kilometri de Vatican. Se poate ajunge cu usurinta in centrul istoric al Romei datorita excelentelor legaturi cu liniile de autobuz si metrou. De asemenea, Hotelul Beethoven este usor accesibil de la Aeroportul Fiumicino Roma prin intermediul Garii Centrale Termini.
Situat nu departe de istorica Via Aurelia si la aproximativ 5 km fata de magnifica San Pietro, hotel Beethoven ofera 61 de camere confortabile, dotate cu toate facilitatile moderne: telefon, TV satelit, aer conditionat, seif, minibar si grup sanitar propriu cu dus. Unele camere au terasa cu vedere la Parcul Pineta Sacchetti si ofera o priveliste uluitoare in momentele de relaxare.

HOTEL B&B FIRENZE CAPITOL 3* - Florenta - www.hotelbb.it

Hotel B&B Firenze Capitol este situat in inima orasului, in cartierul Santa Croce, la doar cateva minute de Basilica, perfect pentru turistii care vor sa profite de fiecare secunda in acest oras incantator.
Camerele sunt mobilate modern si sunt dotate cu: LCD, telefon, Wi-Fi gratuit, aer conditionat reglabil, linie telefonica directa, baie cu dus si uscator de par.

Ziua 1 Bucuresti – Roma
Intalnire la ora 04:25 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 503 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 06:25, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:35. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Roma panoramic si pietonal cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Tur pietonal: Arco Di Tito , Collosseum, etc. Transfer la hotel. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 2 Roma
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Vizita la Vatican – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo.
Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumparaturi, cu magazine impanzite in tot orasul. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 3 Roma
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in
cadrul unui tur panoramic de autocar si minunata Insula Capri. Intoarcere la Roma. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 4 Roma - Florenta
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Alitalia AZ 1677 cu destinatia Florenta. Decolare din Roma la ora 13:20, sosire in Florenta la ora 14:20 (exceptie plecarea din 12.10 imbarcare pe zborul Companiei Alitalia AZ 1679 cu decolare la ora 17:35 din Roma si sosire in Florenta la ora 18:35). Transfer in oras. Suntem in leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal Florenta cu ghid local (3 ore): Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 5 Florenta – Cinque Terre
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Cinque Terre. Lasati-va purtati intr-o experienta de o frumusete uimitoare explorand Cinque Terre, la est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici (Monte Rosso, Vernazza, Corniglia, Rio Maggiore si Manarola) construite in stanci, intre plaja si dealuri, cu un parfum irezistibil de istorie combinat cu gastronimie savuroasa si peisaj rural autentic. Satele pitoresti sunt presarate cu case in culori pastelate cu trepte abrupte care coboara spre mare, ceea ce inseamna ca fiecare sat trebuie explorat pe jos pentru a-i savura unicitatea. Regiunea este inscrisa in patrimoniul mondial al UNESCO din anul 1997. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 6 Florenta – Siena – San Gimignano
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Siena & San Gimignano. Siena, unul dintre cele mai captivante orase ale Italiei, cu o concentrare de medieval cu arhitectura gotica si farmecul unui oras mic. Palatele sale de caramida impodobite cu marmura, turnuri din piatra si biserici decorate fascinant. Daca inchideti ochii si va imaginati pentru o secunda un oras tipic toscan, sigur aveti in minte San Gimignano, superbul oras medieval colinar remarcabil datorita turnurilor din piatra, vinului alb si frescelor gotice impresionante. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 7 Florenta - Roma - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de ½ zi la Pisa. Oras universitar plin de viata, Pisa, pastreaza mostenirea culturala a sec. 11-13, cand flota sa maritima domina vestul Marii Mediterane. Colectia superba de cladiri romanice din Piata Miracolelor se afla printre primele 10 atractii din Toscana: Domul, Baptisteriul, Camposanto si Campanile – cel mai celebru simbol al Italiei, Muzeo delle Sinopie unde puteti admira schitele pregatitoare pentru frescele pierdute din Camposanto. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 1684 cu destinatia Bucuresti via Roma. Decolare din Florenta la ora 19:20. Sosire la Roma la ora 20:15 si imbarcare pe zborul AZ 502 la ora 21:30, aterizare in Bucuresti la ora 00:35 (a doua zi).

017

Supliment camera SGL: + 190 Euro
Reducere copil 2-11,99 ani : - 40 Euro/copil/sejur (cazare in camera dubla cu 2 adulti)
Excursii optionale:
Vizita la Vatican: 33 Euro/adult
Include: bilet de intrare la Vatican, rezervare de grup, ghid local autorizat, casti, ghid insotitor, fara transfer (se rezerva din tara odata cu pachetul turistic)

Excurie de 1 zi la Napoli si Insula Capri: 120 Euro/adult
Include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.

Excursie de 1 zi la Cinque Terre: 110 Euro/adult
Include: transport autocar, bilet vapor, ghid local si insotitor de grup.

Excursie de 1 zi la SIENA & SAN GIMIGNANO: 85 Euro/adult
Include: transport autocar, ghid local Siena, insotitor roman de grup.

Excursie de ½ zi la Pisa: 50 Euro/adult
Include: transport autocar, ghid roman insotitor.

NOTA: Tarifele pentru excursiile optionale sunt calculate pentru un numar minim de 20 platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori tarifele se recalculeaza
FOARTE IMPORTANT:
Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 30 de platitori. Pentru un grup mai mic de 30 de platitori, tarifele se recalculeaza.

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Oper

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Iun-12 - 12-Oct-12499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR