Destinatii Europene

CIRCUIT RIO DE JANEIRO 9 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
03/10/2012 - 06/11/2012
Pret Total:
995 € (110.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 06.Nov.2012, 03.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 995 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: REDUCERI pentru inscrieri timpurii! Reducere 120 euro pana la 2 aprilie Reducere 75 euro pana la 5 mai RIO DE JANEIRO - PETROPOLIS

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 07.55 si zbor spre Londra, ora 09.55. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Sosim in Rio ora 20.55 ( ora locala ).

Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Smic dejun. Tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului ), contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Dupa-amiaza libera. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De pe platforma situata la 700 de metri altitudine vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf ( tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Cazare Rio.

Ziua 4. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Timp liber in Rio pentru plaja si activitati facultative. Cazare.

Ziua 5. RIO DE JANEIRO & PETROPOLIS
Mic dejun. Timp liber in exoticul Rio pentru plaja, cumparaturi, activitati optionale. Astazi vom avea ocazia sa facem o incursiune in vechea statiune imperiala braziliana din Montanha dos Orgaos, cu stradute pietruite pitoresti, situata la numai la numai 90 de minute de Rio, prilej de a vizita Palatul Imperial, unde sunt expozate bijuteriile coroanei, Catedrala cu mormintele regale si Goat Square cu gradina zoologica. Orasul ne va introduce in istoria Braziliei, cu traditiile si locuitorii sai, unde cultura portugheza si aspectul imperial fiind nealterate. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 6. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Timp liber in Rio pentru plaja si activitati facultative. Cazare.

Ziua 7. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Timp liber in Rio pentru plaja si activitati facultative. Cazare.

Ziua 8. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Timp liber. Seara transfer la aeroport si imbarcare in zborul transatlantic cu destinatia Londra ( plecare ora 22.50 ). Noapte la bord.

Ziua 9. BUCURESTI
Sosire la Londra ora 14.00 iar dupa o scurta escala ne imbarcam in zborul spre Bucuresti spre Bucuresti.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (se achita la agentie):

■ Corcovado & Sugar Loaf in Rio 95 €
■ Petropolis 55 €

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.
● Programul poate fi modificat in anumite situatii speciale, functie de conditii climatice, de securitate, orare de zbor etc.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Britis Airways si companii locale din America de Sud. Orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Greutatea maxima admisa a bagajelor de cala este de 30 kg la zborurile transatlantice si 20 kg la zborurile interne. Taxele de aeroport sunt valabile la data publicarii programului si pot fi modificate.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport cu avion Bucuresti – Rio de Janeiro - Bucuresti;
transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor;
cazare 7 nopti cu mic dejun in hotel de 3* ;
vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
taxele de aeroport si securitate 370 €;
bacsisurile ( obligatorii ) 25 €;
excursiile si vizitele optionale :
alte servicii decat cele mentionate in program.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Oct-12 - 06-Nov-12995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR