Destinatii Europene

Circuit Portugalia Spania 13 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
25/08/2010 - 06/09/2010
Pret Total:
995 € (76.54€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT PORTUGALIA SPANIA 13 ZILE AVION
Itinerariu

LISABONA – EVORA – MERIDA – SEVILLA – CORDOBA – COSTA DEL SOL – GRANADA – TOLEDO - MADRID
Plecari

25 august, 06 octombrie 2010
Servicii incluse

 transport avion cu compania BLUE - AIR Bucuresti – Lisabona / Madrid – Bucuresti;
 12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*: 3 nopti Lisabona, 1 noapte Evora, 2 nopti Sevilla, 2 nopti Costa del Sol, 1 noapte Andujar (Jaen), 3 nopti Madrid. Plecarea din Madrid este in noaptea de duminica spre luni. Cea de-a doisprezecea noapte de cazare este platita si se va beneficia de ea conform orarului de zbor, adica pana la ora ~23:00).
 transport pe teritoriile Portugaliei si Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat;
 transferuri aeroport - hotel - aeroport
 tururi de oras cu ghizi locali in Lisabona, Sevilla, Granada, Madrid;
 taxa de intrare la complexul Alhambra – Generalife;
 taxa de intrare la Palatul Regal din Madrid.
 vizitarea oraselor Evora, Merida, Cordoba si Toledo cu insotitorul de grup;
 insotitor roman de grup;
Servicii neincluse

: ● taxele de aeroport: 95 EURO (pot suferi modificari); ● taxa de bagaj: 10 EURO pentru fiecare bagaj de cala pe segment de calatorie – limita de greutate admisa in aceasta taxa pentru bagajul de cala este de 20 kg/pasager iar dimensiunile maxime de 100x80x30 cm. Taxa va fi achitata numerar pe aeroportul de plecare in cadrul formalitatilor de check-in; ● taxele de intrare la obiectivele turistice, cu exceptia celor mentionate la sectiunea “Servicii Incluse”; ● excursiile optionale; ● asigurarea medicala; ● asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) ● bauturile de orice fel la mesele incluse in program; ● bacsisuri pentru soferi si ghizii locali: ~ 30 EURO / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Portugalia;
Program

Ziua 1: BUCURESTI – LISABONA
Intalnire la ora 19:30 pe aeroportul Baneasa cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR spre Lisabona. Sosire la Lisabona la ora locala 23:55. Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 2: LISABONA
Mic dejun. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Torre de Belem - o adevarata bijuterie a artei manueline, Manastirea Dos Jeronimos unde se afla mormantul lui Vasco da Gama, Cartierul Rosio, Cartierul Alfama. Dupa-amiaza, puteti opta pentru o excursie optionala de jumatate de zi la Sintra si Cabo da Roca. Pe drum se va face o oprire la Queluz pentru vizitarea unuia dintre cele mai elegante si somptuoase palate portugheze, Palacio Nacional, fosta resedinta regala construita si extinsa in secolele XIV – XVI. In Sintra veti avea timp liber pentru vizitarea centrului istoric. In continuare ne vom indrepta spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa, si prin statiunea Cascais (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 55 EURO/ pers).

Ziua 3: LISABONA
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Nazare – cel mai colorat sat pescaresc din Portugalia. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 75 EURO/ pers).

Ziua 4: LISABONA – EVORA (131 km)
Mic dejun. Plecare spre Evora. Dupa ce ne vom caza, vom face un tur pietonal al vechiului oras universitar Evora impreuna cu insotitorul de grup. Un oras al contrastelor cu o istorie de peste 2 milenii, Evora a fost inclusa de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. Veti vedea strazi labirint, piete cu fantani din perioada Renasterii, curti maure, porti si foisoare gotice. Principalele atractii ale orasului sunt: Catedrala, Palatul Ducilor Cadaval, o combinatie arhitecturala neobisnuita intre gotic si elemente decorative de influenta islamica, cladirea Universitatii cu o vechime de 450 de ani, functionala si in prezent, templele si termele romane. Cazare in Evora.

Ziua 5: EVORA – MERIDA – SEVILLA (355 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla cu oprire pentru vizitarea orasului Merida, capitala Lusitaniei romane. Marturie a gloriosului sau trecut stau Teatrul, Amfiteatrul, Templul Zeitei Diana, Arcul lui Traian, toate fiind foarte bine conservate si declarate elemente de Patrimoniu ale Umanitatii. Seara, sosire si cazare in Sevilla.

Ziua 6: SEVILLA
Dupa micul dejun vom face un tur panoramic al celui mai frumos oras al Andaluziei, Sevilla. Turul include Biserica Macarena, Piata Spaniei, cartierul Santa Cruz, Turnul La Giralda si Catedrala (sec. XII) - cladire impunatoare, dimensiunile ei plasand-o pe locul 3 intre catedralele crestine ale lumii, Fortareata Alcazar.

Ziua 7: SEVILLA – CORDOBA – COSTA DEL SOL (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Costa del Sol. In drum vom face un tur panoramic al orasului Cordoba si ne vom opri in centrul istoric pentru vizitarea Mezquitei – una dintre cele mai interesante constructii din lume; sala rugaciunilor este deosebit de impresionanta fiind sustinuta de peste 850 de coloane unite prin arcade duble, rosii si albe; podul roman, zidurile orasului din perioada maurilor, baile arabe, fortareata si turnul La Calahorra. Sosire si cazare pe Costa del Sol, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Europa. Cazare in zona Malaga – Torremolinos.

Ziua 8: COSTA DEL SOL
Mic dejun. Zi dedicata dupa preferinte petrecerii timpului liber in statiunea Torremolinos / Malaga sau participarii la o excursie optionala in Maroc: excursia va debuta cu un spectacol emotionant dat de rasaritul Soarelui deasupra stramtorii Gibraltar, locul unde “Coloanele lui Hercule” separa Mediterana de Atlantic. In continuare vom traversa stramtoarea si vom ajunge pe continentul african, in Tanger, unde vom vizita orasul si vom servi pranzul (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 95 EURO/ pers).

Ziua 9: MALAGA – GRANADA – JAEN (260 km)
Dupa micul dejun ne vom deplasa spre Granada, orasul maur ce ofera o priveliste impresionanta asupra inaltimilor muntilor Sierra Nevada. Aici un ghid local ne va prezenta principala atractie a orasului, Cetatea araba Alhambra cu gradinile Generalife si fascinanta Curte a Leilor (taxa de intrare inclusa). Cazare in zona orasului Jaen.

Ziua 10 : JAEN – TOLEDO – MADRID (350 km)
In aceasta zi dupa servirea micului dejun vom calatori spre Madrid si vom face o oprire pentru vizitarea orasului Toledo, cunoscut si ca “orasul celor 3 culturi” datorita convietuirii de-a lungul mai multor secole a crestinilor, arabilor si evreilor. Toledo pastreaza in interiorul zidurilor sale o mostenire artistica si culturala impresionanta materializata prin biserici, palate, fortarete, moschei si sinagogi. Aceasta mare diversitate de stiluri arhitecturale transforma centrul istoric al orasului intr-un adevarat muzeu in aer liber, motiv pentru care a fost inclus in Patrimoniul UNESCO. Ne vom plimba impreuna cu insotitorul grupului pe stazile inguste ale orasului si vom trece in revista principalele atractii ale acestuia: Cartierul Evreiesc cu Sinagoga Transito - in prezent transformata in muzeu, Biserica Santo Tome ce adaposteste capodopera lui El Greco “Funeraliile Contelui Orgaz” si Catedrala in stil gotic, construita pe durata a aproape 3 secole. Turul se va incheia (optional) cu vizitarea unui atelier de prelucrare a celebrelor sabii de Toledo. Seara sosire si cazare la Madrid.

Ziua 11: MADRID
Mic dejun. Vizitarea panoramica a orasului include Plaza de Espana, Plaza Colon, Gran Via, Stadionul Bernabeu, Plaza de Castilla, Muzeul Prado si Muzeul Reginei Sofia. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (taxa de intrare inclusa).

Ziua 12: MADRID
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Dupa-amiaza, optional, excursie la El Escorial (pret informativ pentru un grup de minim 20 persoane: 40 EUR/persoana). Transfer la aeroport (ora 23:00) pentru imbarcarea pe cursa Blue Air cu destinatia Bucuresti.

Ziua 13: MADRID - BUCURESTI
Sosire pe aeroportul Baneasa din Bucuresti la ora locala 07:00.


ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
Bucuresti (Baneasa) 21:25 - Lisabona 23:55 // Madrid 02:05 - Bucuresti (Baneasa) 07:00

SUPLIMENT PENTRU PLECAREA DIN 06 OCTOMBRIE : 30 EURO / PERSOANA
Supliment camera single: 280 EURO
Reducere a treia persoana adulta in dubla (pat suplimentar): 20 EURO
Reducere copil 2 – 12 ani cu doi adulti in camera dubla: 30 EURO

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de institutiile de profil din Spania si Portugalia conform standardelor proprii ● Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. ● Agentia nu se obliga sa gseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. ● Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor. ● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. ● Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Aug-10 - 06-Sep-10995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR