Destinatii Europene

Circuit Maroc 11 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2012 - 11/10/2012
Pret Total:
860 € (78.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 01.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 860 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: MEKNES - FES - VOLUBILIS - MARAKESH - RABAT - AGADAR - CASABLANCA - TANGER - SAHARA - MARBELLA - MALAGA - TORREMOLINOS - CORDOBA - SEVILLA - GRANADA

ZIUA 1 – Luni, ora 12.40, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare la ora 14.40, sosire la ora 18 in Malaga (popas o ora in centru). Cazare in zona Malaga-La Linea.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in Tanger.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Cina si cazare in Fes.

ZIUA 4 (mic dejun). In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Timp liber. Ora 13-deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Cina si cazare in Erfoud (Sahara).

ZIUA 5 (mic dejun).Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir–vizita oaza de palmieri,apoi deplasare prin Defileul Todra si Valea Dades–numita si valea celor 1001 de Kasbah. Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).

ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou – aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei. Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie). Cina si cazare in Marrakech.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.

ZIUA 8 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 9 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.

ZIUA 10 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.

ZIUA 11–Joi (mic dejun).Traversare din Africa in Europa.Pe Costa del Sol-vizita Marbella si Torremolinos.Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 18.45. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Baneasa, ora 23.30.

007

Supliment single 315 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman + ghid local in Maroc;
transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
9 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

SERVICII NEINCLUSE
285 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport–hotel–aeroport si comision, in total=195 €;
b) tur Gibraltar (40 €);
c) taxele de traversare a Stramtorii Gibraltar (50 €).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Oct-12 - 11-Oct-12860

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR