Destinatii Europene

Circuit Malaezia Singapore Indonezia 19 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
19 zile
Valabilitate Oferta:
31/10/2011 - 18/11/2011
Pret Total:
1650 € (86.84€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
KUALA LUMPUR - PENANG - MELAKA - PUTRAJAYA - BALI - JAKARTA - BOROBUDUR

PLECARI
31.10.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Doha – Jakarta / Bali – Singapore / Kuala Lumpur– Doha – Bucuresti;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
10 cazari cu demipensiune si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
biletele de intrare la obiectivele turistice.

SERVICII NEINCLUSE
(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 810 €, pentru :
taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 530 €;
10 programe turistice in zilele: 6 (Ramayana), 10, 11, 12 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini), 14 (Putrajaya), 15 (tur, cina), 17 si comision , in total=280 €.

PROGRAM
ZIUA 1 Luni, ora 17.25 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Quatar Airways pentru destinatia Jakarta. Ora 19:25 decolare la Doha - sosire la ora 23.55.

ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.30. Obs. – viza (10 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera. Transfer la hotel cu popas (1 ora) in centrul capitalei Indoneziei. Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (toata ziua) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu autocarul. Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung –tur cu popas pe Jean’s Street. Cazare in Bandung.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo. Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur(cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta-vizita: castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut.Seara, spectacol de balet Ramayana. Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta, vizita Templul Prambanan.La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java). Tur Malang cu popas in centru. Cazare in Malang.

ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali). Cina si cazare in Bali.

ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie. Cina si cazare in Bali.

ZIUA 10 (mic dejun). Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu. Cina si cazare in Bali.

ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei). Cina si cazare in Bali.

ZIUA 12 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 9.10-decolare din Bali la Singapore-sosire, 11.45. Tur (3 ore) cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni(simbolul orasului).Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 16-transfer cu autocarul in Malaysia.Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 14 (mic dejun).Pe malul oceanului,in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie(la 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 15 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare in Insula Penang - se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Plaja si baie.Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 17 (mic dejun). Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 18 (mic dejun). Plaja si baie. Transfer la aeroport. La iesirea din Penang (Malayesia Continentala) -vizita Parcul pasarilor.

ZIUA 19–Vineri.Decolare spre Doha la ora 3.35. Sosire la ora 6.Decolare din Doha spre Bucuresti la ora 8.15,sosire pe Otopeni,ora 13.20.

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
Supliment single 450 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 60 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
31.10.2011
1650 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
31-Oct-11 - 18-Nov-111650

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR