Destinatii Europene

Circuit Malaezia-Indonezia-Singapore-Filipine

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
23 zile
Valabilitate Oferta:
14/10/2010 - 05/11/2010
Pret Total:
2980 € (129.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 21 nopti/ 23 zile

Itinerariu: Malaezia – Indonezia – Singapore - Filipine si Sejur in Insula Bali


Plecari: 14 octombrie 2010
Supliment single: 694 euro


Servicii incluse
● zboruri Bucuresti-Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Jakarta, Surabaya-Denpasar ( Bali ), Denpasar-Singapore, Singapore-Manila, Manila-Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata circuitului cu autocar / minibus cu A/C, jeep-uri, conform programului;
● 21 nopti cu mic dejun pe durata circuitului la hoteluri de 3* si 4* ( la Bromo, Bontoc si Banaue cazarea se poate face in lodge-uri / bungalow-uri )
● 9 cine si 2 pranzuri ( inclusiv cinele traditionale );
● vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid roman insotitor pe toata durata excursiei;

Servicii neincluse
● taxele de aeroport si securitate 397 €;
● taxa de viza Indonezia 10 € ( se achita local );
● taxele de iesire din tarile vizitate ( aprox. 20 € platibili local );
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice 115 €;
● bacsisuri obligatorii 50 €;
● excursiile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

ProgramZiua 1. BUCURESTI - KUALA LUMPUR
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 14.40, imbarcare si zbor spre Kuala Lumpur, via Amsterdam, ora 16.35. Dupa escala, imbarcare pentru zborul spre Malaezia cu plecare la ora 20.55. Noapte in avion.

Ziua 2. KUALA LUMPUR
Sosire ora 15.00 ( ora locala ) in capitala Malaeziei, transfer la hotel si restul timpului liber la dispozitie. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 3. KUALA LUMPUR
Mic dejun. Vizitam Kuala Lumpur, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centru Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka ( Piata Independentei ), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas ( pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de ‘Taipei 101 Tower’ ), Turnul Menara KL, unde putem urca pentru o panorama extraordinara asupra metropolei, de la inaltimea de 276 m, unde se afla un restaurant rotitor. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 4. PUTRAJAYA
Mic dejun. Excursie optionala in Putrajaya,’Orasul Gradina’, cel mai nou si mai sofisticat concept urban al Malaeziei, planificat si construit in urma cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Patrujaya se bucura de cladiri impozante si parcuri superbe. Vom face o plimbare cu barcile traditionale pe canale pentru o vedere panoramica. Vom admira Perdana Putra ( resedinta primului ministru ), Putra Mosque, frumos colorata in roz, cu cea mai inalta minareta din Asia de sud-est, Palatul de Justitie, Piata Independentei etc. Transfer dupa-amiaza la aeroport pentru zborul spre Jakarta. Sosim in capitala Indoneziei in cursul serii si cazare.

Ziua 5. JAKARTA
Mic dejun. Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se arata ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul ne poarta prin centrul orasului, vizitand Muzeul National, Monumentul Monas, Palatul Prezidential, Moscheea Istiqlal, Catedrala Catolica, Chinatown. Dupa-amiaza vizitam Taman Mini Indonesia Indah, un parc imens intins pe 160 h, in care pot fi admirate traditii si stiluri arhitecturale indoneziene din diferite perioade istorice. Cazare Jakarta.

Ziua 6. JAKARTA – BOGOR - BANDUNG
Mic dejun. Plecare spre Bogor, fosta capitala a Indoneziei pe vremea ocupatiei britanice. Vizitam Parcul Botanic, Palatul Prezidential ( exterior ), Gradina de Orhidee. Continuam traseul spre resort-ul montan Cisarua, cu un popas en route pentru servirea pranzului. Vom vizita una marile atractii ale Indoneziei, Taman Safari Park, admirand animale salbatice rare, de pe tot cuprinsul lumii, hoinarind in libertate. Sosim in Bandung dupa-amiaza, oras situat la 800 m altitudine, in care pot fi observate numeroase cladiri si vile somptuase construite in stilul art-deco. Cazare si cina.

Ziua 7. BANDUNG - YOGYAKARTA
Mic dejun. Transfer la gara din Bandung si plecare cu trenul expres spre Yogyakarta, cea mai populara destinatie turistica din insula Java. Pe durata traseului vom admira peisajele superbe ale platoului Parahyangan pe care il strabatem, cu sate vechi traditionale asezate in umbra muntilor vulcanici, campuri terasate cu plantatii de legume si orez etc. Vom fi serviti cu bauturi racoritoare si un pranz usor. Sosim in Yogyakarta si transfer la hotel. Restul timpului liber la dispozitie. Cazare si cina.

Ziua 8. YOGYAKARTA
Mic dejun. Oras al artelor si al culturii, Yogyakarta impresioneaza prin frumusetea si varietatea monumentelor. Vom vizita grandiosul complex Kraton, care adaposteste Palatul Sultanului, gradinile, Marea Curte si Resedinta, unde vom avea prilejul sa admiram luxul si opulenta vietii familiei sultanului ( Yogyakarta este singura provincie ramasa din Indonezia care mai este condusa oficial de sultanatul precolonial ). Continuam turul vizitand Piata de pasari, ruinele vechiului Castel al Apelor, dupa care ne deplasam in afara orasului pentru a vizita monumentalul Templu Borobudur, cel mai mare templu budist din lume. Ridicat in urma cu 12 secole, sub forma unei structuri piramidale terasate cu latura de 118 m, ingropat aproape un mileniu in salbaticia junglei si sub cenusa vulcanilor, templul adaposteste 504 statui ale lui Budha si numeroase stupe dispuse de-a lungul coridoarelor. Ne intoarcem in Yogyakarta, nu inainte de a vizita si Templul Mendut, situat la cca. 3 km de Borobudur. Seara suntem invitati la o cina traditionala bufet, in Purawisata, urmata de o reprezentatie de balet Ramayana. Cazare si cina Yokyakarta.

Ziua 9. YOGYAKARTA - MALANG
Mic dejun. Plecam spre Malang, al doilea mare oras din estul insulei Java, situat la poalele Muntelui Arjuna. En route popas pentru vizitarea complexul de temple Prambanan, unde vom admira grandoarea unuia din cele mai mari si mai stralucitoare temple hinduse din Asia de sud-est. Continuam traseul spre Solo, vizitand Palatul Mangkunegaran, Piata de chilipiruri etc. Sosire in Maland dupa-amiaza, cazare si cina.

Ziua 10. MALANG - BROMO
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur panoramic in care vom vizita o scoala locala, Piata de flori, Templul Chinez. Plecam mai departe spre Mt. Bromo, cu o oprire la Templul Singosari. Construit in sec. 13, templul oglindeste simbolic muntele cosmic Mahameru intalnit in mitologia hindusa. Sosire la Mt. Bromo, cazare si cina.

Ziua 11. BROMO – SURABAYA - BALI
Inainte de micul dejun, aprox ora 4.00 dimineata, vom putea participa, optional, la o escapada pe inaltimile vulcanice ale Muntilor Penanjakan si Bromo. Imbarcati in masini de teren, vom urca pe Muntele Penanjakan, de unde vom urmari cel mai frumos rasarit de soare. Coboram pe plajele oceanului si urcam din nou ( de data aceasta calare pe cai ) pe Muntele Bromo. Ultima etapa din ascensiune vor fi cele 250 de trepte pentu a ajunge la buza craterului, de unde se deschide o panorama coplesitoare. Ne intoarcem la hotel si, dupa micul dejun, transfer la aeroportul din Surabaya, imbarcare si zbor spre Bali. Sosire in Denpasar, capitala insulei, si transfer la hotel. Timp liber. Cazare Bali.

Ziua 12. BALI – SUN & FUN
Mic dejun. Bali, ‘Insula Zeilor’, este una din cele 13 mii de insule care formeaza arhipeleagul indonezian, insa cea mai populara destinatie turistica, un paradis tropical cu ape de clestar, plaje imaculate si peisaje mirifice. Insula ofera un caleidoscop infinit de atractii, fiind vestita pentru bogatia culturala intruchipata in arta picturii, sculpturii, dansului, muzicii etc. Muntele vulcanic Agung domina centrul insulei, ridicandu-se ca o piramida uriasa spre cer, in vreme ce coastele se prelungesc in plaje superbe, marginite de paduri tropicale. Hoteluri luxoase se intind de-a lungul tarmului, in cele mai populare statiuni Kuta, Legian sau Canggu, situate in imediata apropiere a orasului Denpasar iar nenumarate restaurante, cluburi si boutiq-uri cu cele mai frumoase artefacte balineze sunt raspandite la tot pasul. Cazare Bali.

Ziua 13. BALI – TRADITIE & CULTURA
Mic dejun. Excursie optionala in inima insulei, vizitand Templul hindus Besakih, unul din cele mai fascinante temple din Indonezia, construit in sec. 11 pe culmile Muntelui Agung, continuand apoi cu vizitarea vechiului Palat al Justitiei din Kertagosa. Pranzul se va servi la un restaurant local. Dupa-amiaza vom face o oprire la Pestera Goa Lawah, populata de mii de lilieci sacri si la doua sate traditionale din estul insulei, care si-au pastrat cu sfintenie cutumele si ritualurile ancestrale. De-a lungul traseului vom admira peisajele spectaculoase ale vailor terasate, dealuri vulcanice si plaje salbatice. Intoarcere seara la hotel. Cazare Bali.

Ziua 14. BALI
Mic dejun. Timp liber in Bali pentru plaja, relaxare etc. Dupa-amiaza excursie optionala pentru a vizita casa sacra a maimutelor de la Templul Regal Mengwi, prilej de a degusta placintele traditionale din tapioca si cartofii dulci, dupa care vom admira un superb apus de soare de la inaltimea Templului Tanah Lot, asezat pe o stanca abrupta deasupra marii. Seara putem participa la o cina traditionala balineza. Cazare.

Ziua 15. BALI - SINGAPORE
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Singapore. Fondat ca o colonie britanica acum doua secole, Singapore – ‘Orasul Gradina’ a devenit unul din cele mai prospere state din lume. Arhitectura urbana fascinanta, cu cladiri zgarie-nori care marginesc bulevardele largi, influentele amestecate chineze, indiene si malaeziene, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne si o vibranta viata de noapte, fac din Singapore o veritabila ‘perla a Asiei’, situat in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Vom participa la un tur al orasului, in care vom vizita Orchard Road ( principala artera comerciala), Chinatown, Templu

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
14-Oct-10 - 05-Nov-102980

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR