Destinatii Europene

Circuit Israel Iordania 9 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
07/03/2011 - 13/04/2011
Pret Total:
865 € (96.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
HAIFA – TIBERIAS –MUNTELE TABOR- NAZARET – MUNTELE FERICIRILOR – AMMAN – PETRA – BETHLEEM – IERUSALIM

PLECARI
07–15.03.2011; 05-13.04.2011

SERVICII INCLUSE
8 nopti cazare cu demipensiune (bufet suedez), la hoteluri categoria ”turist” (echivalent 3/4*), astfel: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Amman, 2 nopti Bethleem, 1 noapte Ierusalim
transport avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti cu Compania El Al
transport autocar modern (a/c), pentru executarea programului in Israel
intrari la obiectivele precizate in program, in Israel & Iordania (inclusiv Petra)
asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire si la plecare
ghid local vorbitor de limba romana, la principalele obiective in Israel
autocar (a/c) si ghid iordanian, 4 zile in Iordania
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 145 euro/persoana (se achita la agentie), pot suferi modificari
taxa viza Iordania: 15 euro/persoana (se achita la agentie),
taxa intrare/iesire Iordania: 16 Eur/persoana (se achita la agentie).
taxa Israeliana de trecere prin Vama Seih Husein si retur din Iordania: 14 Eur./persoana (se achita la Agentie).
”tips” (bacsisuri), obligatorii in zona: 20 euro/persoana in Israel si 10 euro/persoana in Iordania (pentru ghizi locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se vor achita ghidului local la sosirea in Israel si delegatului firmei iordaniene la sosirea la hotel in Amman)
asigurare medicala
asigurarea storno

PROGRAM
Ziua 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIAS
Intalnire la ora 08.00 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu reprezentantul agentiei. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al 574, Bucuresti (10.40) - Tel Aviv (13.15). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne îndreptam spre Tiberias. Cina si cazare în Tiberias hotel categoria ”turist” (echivalent 3*sup/4*).

Ziua 2: MUNTELE TABOR - CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM - MUNTELE FERICIRILOR
Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicate pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (transfer maxi -taxi 10 Eur/persoana, se achita la urcare). Cana Galileii - vizitarea Bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului - transformarea apei în vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfiintilor Ioachim si Ana si a Bisericii Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos - Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Capernaum – supranumit „Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea înmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Optional (in functie de timpul disponibil) mini-croaziera cu o copie a \"barcii lui Iisus\", pe apele Marii Galileii (pret informativ: 10 euro/persoana) si vizita la Capris - fabrica de aur si diamante. Cina si cazare în Tiberias.

Ziua 3: TIBERIAS - VALEA IORDANULUI – AMMAN
Mic dejun. Tiberias- Raul Iordan - Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean (Decapolis), vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecand din Israel în Iordania. Continuand printre munti si vai adanci, ne îndreptam spre Amman, capitala Iordaniei, numita în antichitate Philadelphia. Scurt tur al orasului Amman. Cina si cazare în Amman, la hotel Region 3*/similar.

Ziua 4: AMMAN – PETRA – AMMAN
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Petra (cca 3 ore/sens). Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri în special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal în anul 2007 în randul celor 7 minuni ale lumii antice si moderne (taxa/intrare: 55 euro/persoana, inclusa in tarif). Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei. Parasim Petra si trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare la hotel Region/similar.

Ziua 5: JERASH – MADABA - MUNTELE NEBO - AMMAN
Mic dejun. Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras din perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus si Artemis, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuam, indreptandu-ne spre Madaba “orasul mozaicurilor” pentru a vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe, cuprinzand un mare mosaic ce reprezinta cea mai veche harta a Tarii Sfinte, cu centrul la Ierusalim. Muntele Nebo (800 metri), de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Tur panoramic al orasului Amman. Citadela, cu perspective spre Amfiteatrul Roman, Templul lui Zeus, Palatul Omayazilor, Muzeul de Arheologie. Vizita in orasul vechi. Cina si cazare la hotel in Amman.

Ziua 6: VALEA IORDANULUI – QUMRAN – JERIHON – BETHLEEM
Mic dejun. Deplasare spre valea Iordanului, vizitarea locului real al Botezului lui Iisus. Continuam spre granita si vom trece din Iordania în Israel în dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m)cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant /autoservire. Intram in Cisiordania (viitorul stat Palestinian), pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ieriho. Vizita la Biserica Greco-ortodoxa, unde se afla \"Dudul lui Zacheu\" si la Biserica si Caminul Romaneasc.Privire asupra Muntelui Catantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Cina si cazare la hotel Nativity Bells 3*sup./similar in Bethleem.

Ziua 7: BETHLEEM – IERUSALIM - VIA DOLOROSA
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi’. Ierusalim. Vom intra in Cetate prin poarta Sf. Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa, cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare hotel in Bethleem.

Ziua 8: MUNTELE MASLINILOR - MUNTELE SION-IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare auto spre Muntele Maslinilor, continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormurii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul Marelui rege David, Zidul Plangerii. Cina si cazare Hotel Jerusalem Gate 4*/similar in Ierusalim.

Ziua 9: EIN KAREM –LUD (LIDA) - AEROPORT GEN GURION
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sf. Gheorghe Biruitorul (unde se afla moastele Sfantului si braul cu care a fost legat), apoi ne deplasam la Aeroportul Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare pe cursa El Al LY 571 (cu decolare la ora 17.35), sosire la Bucuresti la ora 20.25

008

Supliment camera single: 220 Euro
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii (pentru acces Israel si viza Iordania, numai copie xerox).
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla / tripla
07–15.03.2011; 05-13.04.2011
865 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Mar-11 - 15-Mar-11865
05-Apr-11 - 13-Apr-11865

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR