Destinatii Europene

Circuit Israel Iordania 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
25/05/2012 - 01/06/2012
Pret Total:
685 € (85.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 25.May.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 685 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: TIBERIAS – MAREA GALILEII – AMMAN – JERACH – PETRA – MAREA MOARTA – JERIHO – BETHLEEM – IERUSALIM

Ziua 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIAS
Intalnire la ora 08.30 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu reprezentantul agentiei. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al 574, Bucuresti (10.45) - Tel Aviv (13.20). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oraş-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Mănăstirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu grădinile pe terase suspendate. Părăsim Haifa şi ne îndreptam spre Tiberias. Cină si cazare hotel 3*/ 4*, categoria ”turist” in Tiberias.

Ziua 2: MUNTELE TABOR - CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM -TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare spre Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Faţă (transfer maxi-taxi, 5 Euro/persoana, se achita la urcare). Cana Galileii - vizitarea Bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului - transformarea apei în vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicată pe locul casei Sfiintilor Ioachim şi Ana şi a Bisericii Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos - Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Capernaum – supranumit „Oraşul Domnului”, Tabgha unde Iisus a săvârşit minunea înmulţirii pâinilor şi a peştilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mântuitorul a rostit Fericirile.OPTIONAL(in functie de timpul disponibil),mini-croaziera cu o copie a”barcii lui Iisus”,pe apeleMarii Galilei(prêt inf.10 euro/pers.).
Cina si cazare Htl.in Tiberias.

Ziua3.TIBERIAS-VALEA IORDANULUI-AMMAN,
Mic dejun.Deplasare Tiberias-Raul Iordan-Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”.Deplasare la Ben Shean (Decapolis), vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecând din Israel în Iordania.Deplasare la Jerach(anticul Gerasa),important oras in perioada romana.Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare(Hadrian),strazi,arce si coloane deosebit de bine pastrate.Vom vizita Forumul Oval,Amfiteatrul,Templul lui Zeus,Aleea Cardo,in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic.Continuand printer munti si vai adanci,ne indreptam spre Amman,capital Regatului Hasemit al Iordaniei,numita in antichitate Philadelphia.Cina si cazare in Amman,Hotel Region 3*sup.(similar).

Ziua 4: AMMAN – PETRA – AMMAN
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Petra(CCA.3h1/2/sens) Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri în special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek şi Amfiteatrul. Petra a fost inclusă prin vot universal în anul 2007 în rândul noilor 7 minuni ale lumii antice şi moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei./se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km./ Părăsim Petra şi trecând peste Valea lui Moise, revenim la Amman.Cină şi cazare Hotel in Amman.

Ziua 5: MUNTELE NEBO – BETHLEEM
Mic dejun.Ne indreptam spre MunteleNebo(800m.),de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei.Deplasare spre valea Iordanului, vizitarea locului real al Botezului lui Iisus. Continuam spre graniţă şi vom trece din Iordania în Israel în dreptul oraşului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant / autoservire. Intram in Cisiordania (viitorul stat Palestinian), pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ieriho. Vizită la Biserica si Caminul Românesc. Continuarea drumului pe un traseu spectaculos pana in Valea Hozevei pentru vizitarea Manastirii Sfantului Mare Mucenic Gheorghe(sec.VI). Aici se afla racla cu moastele Sf Cuvios Iacob Hozevitul de la Neamt si a altor sfinti. Cina si cazare la hotel 3* superior / 4* in Bethleem.

Ziua 6: BETHLEEM – IERUSALIM – VIA DOLOROSA
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina şi Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Ierusalim. Vom intra in Cetate prin poarta Sf.Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa, cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare hotel in Bethleem.

Ziua 7: MUNTELE MASLINILOR – MUNTELE SION
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Măslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Pater Noster (Tatăl Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului şi Peştera Getsimani. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului,Foisorul”Cina cea de Taina”(locul primei biserici din lume), Mormantul Marelui Rege David.Intram in Sfanta Cetate prin Poarta Sion,vizita in zona sitului arheologic”Cardo”si la Zidul Plangerii. Cină şi cazare in Ierusalim, hotel 4*.

Ziua 8: EIN KAREM –LUD (LIDA) - AEROPORT BEN GURION
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicata pe locul naşterii Sf. Ioan Botezatorul şi Fantana Fecioarei Maria. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sf. Gheorghe Biruitorul (unde se afla moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat).Tur(auto)al orasului Tel Aviv-Jaffa,cel mai mare oras cosmopolitean din Isreal.Vizita in cetatea Jaffa cu Biserica Grec-Ortodoxa Sfantul Mihail si Biseica Catolica Sfantul Petru.Deplasare spre Aeroportul International”Ben Gurion”Te Aviv, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare cursa El Al LY 571 cu decolare la ora 21.25 si sosire la Bucuresti la ora 00.15.

008

Supliment camera single: 200 Euro
GRUP MINIM: 35 persoane. Supliment grup 25-34 persoane: 45 euro/persoana.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii (pentru acces Israel si viza Iordania, numai copie xerox).
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport avion BucureÅŸti - Tel Aviv - BucureÅŸti cu Compania EL AL
7 nopti cazare cu demipensiune (bufet suedez), la hoteluri 3* superior/4*:
2 nopti Tiberias, 2 nopti Amman, 2 nopti Bethleem, 1 noapte Ierusalim
transport autocar modern (a/c), pentru executarea programului in Israel
intrari la obiectivele turistice din Israel
asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire si la plecare
ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim
autocar (a/c) si ghid iordanian, 3 zile in Iordania
insotitor roman de grup/Tour Leader.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 150 euro/persoana (se achita la agentie), pot suferi modificari
taxa viza Iordania: 15 euro/persoana (se achita la agentie),
taxa intrare/iesire Iordania: 16 Eur/persoana (se achita la agentie).
biletele de intrare la obiectivele turistice din Iordania: 75 euro/persoana (din care intrarea la Petra costa 55 euro/pers.!) - se achita la agentie
”tips” (bacsisuri), obligatorii in zona: 30 euro/persoana in Israel si 10 euro/persoana in Iordania (pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se vor achita ghidului local la sosirea in Israel si delegatului firmei iordaniene la sosirea la hotel in Amman)
Bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
Transfer micobuz Muntele Tabor,5 euro/pers.se achiata la fata locului,
asigurare medicala si asigurare storno

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Mai-12 - 01-Iun-12685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR