Destinatii Europene

Circuit Grecia 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
02/06/2012 - 22/10/2012
Pret Total:
296 € (42.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 22.Oct.2012, 22.Oct.2012, 06.Jun.2012, 02.Jun.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 296 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: SERRES – SALONIC – KALAMBAKA – METEORA – IOANNINA – CORFU – PARALIA

Ziua 1: BUCURESTI – SOFIA – KULATA – SERRES
Ora 06:30 Plecare din Bucuresti, Pta Victoriei – parcarea de langa muzeul Antipa – cu autocar clasificat pentru curse internationale (aer conditionat, scaune rabatabile, statie audio/video etc) pe traseul: Bucuresti – Sofia (sosea/centura) – Kulata – Serres (580 km). Sosire in functie de formalitatile vamale si de traficul auto. Cazare Hotel Galaxy (ctg “Turist”) sau similar in Serres / Nigrita.

Ziua 2: SERRES – SALONIC – VERIA – KALAMBAKA (360 km)
Mic dejun. Deplasare catre Salonic; tur de oras cu autocarul si pietonal. Vizitarea principalelor obiective din “Capitala” Greciei de Nord: Bazilica Sf Dumitru si Sf Sofia, Forumul Roman, Turnul Alb (emblema orasului), Rotonda, Arcul si Ruinele Palatului lui Galerius (sec IV). Deplasare spre Kalambaka, oras situat la Poalele Meteorelor (1.100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), leaganul Vlahilor, zona locuita din timpuri stravechi de armani. Vom strabate autostrada care traverseaza Muntii Pindus-Egnatia, recent deschisa circulatiei rutiere si vom avea posibilitatea de a admira o serie intreaga de “lucrari de arta”specifice: tuneluri, viaducte, consolidari de maluri, pe traseul: Veria – Kozani – Grevena – Kalambaka. Vizita la un atelier / magazin de icoane. Cazare Hotel ctg.”Turist”in Kalambaka.

Ziua 3: KALAMBAKA – METEORA – IOANNINA – IGOUMENITSA (traversare ferryboat) – KERKIRA -
(CORFU) – 280 km
Mic dejun. Vizitarea Ansamblului Monahal de la Meteora. Intrare (optionala, 2 euro / pers) la Manastirea Vaarlam(sec.XIV), una dintre cele 6 manastiri existente in zona. Deplasare spre Capitala Epirului, peste Muntii Pindus, prin varful Katara (1705 m): Ioannina. Vizita la Palatul lui Ali Pasa si Moscheea Aslan Pasa (Muzeul de Orientalistica). Deplasare spre Igoumenitsa. Traversare cu ferryboat (cca 01:30ore) spreInsula Corfu. Cazare Hotel Yannis (similar) in Corfu.

Ziua 4 : INSULA CORFU (KERKIRA)
Corfu este una dintre cele mai frumoase insule din perimetrul Marii Ionice. Cu o istorie seculara si o vegetatie bogata, este un loc ideal de odihna si relaxare, intr-o ambianta tipic grecesca, impletita cu influente italiene. Hotelul se afla in zona centrala, camerele dispun de aer conditionat, telefon, seif. Cazare cu mic dejun inclus Hotel-Yannis ctg.”Turist”’in Kerkira (Corfu).
POSIBILITATI EXCURSII OPTIONALE: a) Tur oras Corfu (Kerkira) cu autocarul, cca 3 ore. In program sunt prevazute: vizitarea Achilleon Palace, resedinta de vara a Reginei Elisabeta a Austriei, cunoscuta sub numele de Sissy, construit in 1881; cartierele Kanomi, Vlacherno. Zona centrala a orasului cu Palatul Sf Mihai si Grigore, vechiul si noul fort venetian (sec XVI), Biserica Sf Spyridhon (sec XVI). Pret informativ: 45 euro / pers.
b) Seara Greceasca la Taverna Trypa. Program folcloric cu muzica si dansuri traditionale. Cina cu variate produse gastronomice din zona, vin si apa incluse. Pret informativ: 35 euro / pers.

Ziua 5: KERKIRA (CORFU) – IGOUMENITSA – PARALIA / KATERINI (400 km)
Traversare cu ferryboat Kerkyra (Corfu) - Igoumenitsa, continuarea drumului cu autocarul peste Muntii Pindus pe o sosea moderna, spectaculoasa, spre Paralia/Katerini. Cazare Htl.Akropol (similar) ctg.”Turist” in statiunea Paralia-Katerini / Olympic Beach (Marea Egee).

Ziua 6: STATIUNEA PARALIA-KATERINI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in cunoscuta statiune de la Marea Egee. Shopping si posibilitati de plaja/plimbare. Cazare in Paralia - Katerini/Olympic Beach.

Ziua 7: PARALIA-KATERINI – SALONIC – SOFIA – BUCURESTI (775 km)
Plecare ora 07:00. Sosire in Bucuresti – Pta Victoriei, in functie de formalitatile vamale si de trafic.

008

Supliment camera single: 100 EURO
REDUCERI:
copii 07 – 12 ani – reducere 60 Euro – cu parintii in camera tripla
Pretul este valabil pentru un grup minim de 35 persoane.
Supliment pentru grup 25 –34 pers.: 29 EURO / pers.; 20-24pers.39 EURO/pers.
ACTE NECESARE:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila

OBSERVATII:
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii;
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
6 nopti cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus, hoteluri ctg “Turist” (echivalent 2*sup.-3*)/
1 noapte Serres, 1 noapte Kalambaka, 2 nopti Corfu, 2 nopti Paralia/Katerini
transport autocar modern(aer conditionat)doi soferi, pe intreg traseul,
transfer ferryboat Igoumenitsa – Kerkira (Corfu) – Igoumenitsa
excursii conform programului
asistenta din partea agentiei/Tour Leader/

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea de sanatate - nu este obligatorie dar este recomandata, asigurarea storno
intrarile la obiective istorice - monahale

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Iun-12 - 22-Oct-12296

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR