Destinatii Europene

Circuit Franta Elvetia Benelux 10 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
08/07/2012 - 15/08/2012
Pret Total:
779 € (77.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 15.Aug.2012, 08.Jul.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 779 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: LACUL LEMAN - ORASUL URSILOR - STRASBOURG - MARELE DUCAT DE LUXEMBOURG - BRUXELLES - PARIS - PALATUL VERSAILLES

Ziua 1 Bucuresti – Lyon – Geneva (150km)
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa TAROM RO387 cu destinatia Lyon. Decolare la ora 08:55, sosire la Lyon la ora 10:45 (pentru plecarea din 8 iulie ) / Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 12:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa TAROM RO387 cu destinatia Lyon. Decolare la ora 14:10, sosire la Lyon la ora 15:55 ( pentru plecarea din 15 august ). Plecare spre Geneva, un oras cosmopolit, diferit de restul Elvetiei. Timp liber in Geneva, capitala a cantonului cu acelasi nume, „Capitala Pacii”, sediul Natiunilor Unite. Cazare hotel 3* sau 4* Geneva.

Ziua 2 Geneva – Lacul Leman
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare hotel 3* sau 4* Geneva. (In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarea se face pietonal cu insotitorul de grup).

Ziua 3 Laussanne – Montreux – Berna – Zurich (300km)
Mic dejun. Excursie la Lausanne – capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux – unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un tur de oras si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Excursia continua spre Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Cazare hotel 3* sau 4* Zurich.

Ziua 4 Zurich – Cascada Rinului – Strasbourg (230km)
Mic dejun. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, aflându-se la graniţa dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich şi Germania. Ne continuam drumul spre Strasbourg, capitala Alsaciei si sediul Parlamentului Europeran. Tur de oras: Parlamentul, Consiliul Europei, centrul istoric. Seara, cazare la Ibis Strasbourg Stade de la Meinau 3*.
Detalii pe : http://www.ibishotel.com/gb/hotel-6202-ibis-strasbourg-la-meinau/index.shtml

Ziua 5 Strasbourg – Luxembourg – Bruxelles (430km)
Mic dejun. Plecare spre unul din cele mai mici state ale Europei, inghesuit in inima Europei- Ducatul de Luxembourg. Tur de oras in Luxembourg, vizitand exterior Palatul Marilor Duci , Catedrala Notre Dame, Piata Armelor. Putem admira frumoasele cazemate si Podul Adolf. Dupa pranz, plecare spre Bruxelles-capitala Belgiei. Tur de oras in Bruxelles: Catedrala St. Michel, Basilica Sacre Coeur, Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Pe seara vom lasa in urma capitala Belgiei si ne indreptam catre Mechelen. Cazare hotel Holiday Inn Express 3* Mechelen. Detalii pe : http://www.hiexpress.com/hotels/us/en/mechelen/mecvm/hoteldetail

Ziua 6 Marele Tur al Olandei: Amsterdam – Haga – Rotterdam (390 Km)
Mic dejun. Excursie optionala: Marele Tur al Olandei. Vom vizita pentru inceput Amsterdam si centrul istoric intr-un tur pietonal: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala (o cladire cu o arhitectura deosebita). Se poate opta pentru o croaziera pe Canale, sau vizitarea unuia dintre muzeele Amsterdamului: Rijkmuseum sau Van Gogh. Spre seara vom face un tur panoramic la Haga: Palatul Parlamentului si Tribunalul Penal International. Vom incheia ziua cu un tur panoramic in Rotterdam. Seara intoarcere la Mechelen. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor. Cazare hotel Holiday Inn Express 3* Mechelen.

Ziua 7 Bruxelles – Paris (340km)
Mic dejun. Dimineata, plecare din Melechen via Bruxelles spre Paris, unde vom ajunge in jurul pranzului. Tur de oras panoramic Paris: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Seara, optional Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora, Tarif: 11 Euro/persoana, transfer inclus). Cazare hotel Ibis Berthier 3* Paris – localizat centeral. Detalii pe: http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy/location.shtml

Ziua 8 Paris – Valea Loirei
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi pe Valea Loirei unde vom vizita Castelele Chenonceaux si Chambord.
Sunt atat de multe castele in aceasta vale incat atunci cand s-a pus problema includerii unuia dintre ele in Patrimoniul UNESCO, s-a acordat acest titlu pentru intreaga Vale a Loirei. Vom vizita astazi doua dintre cele mai frumoase castele: Chambord – cel mai mare si cel mai frumos castel din vale, renumit pentru celebra scara a lui Leonardo Da Vinci. Este vorba de scara dubla spiralata care poate fi folosita de 2 persoane in acelasi timp pentru a urca /cobora de la acelasi etaj, fara ca macar sa se zareasca una pe alta.O curiozitate a arhitecturii. Chenonceaux – renumit pentru gradinile sale si constructia inedita deasupra raului.(Tarif: 75 Euro/pers, include: transport autocar, biletele de intrare la castele, ghid roman insotitor). Cazare hotel Ibis Berthier 3* Paris.

Ziua 9 Paris – Orasul luminilor, Muzeul Louvre & Palatul Versailles
Mic dejun. Zi libera pentru explorarea orasului. Va recomandam o vizita la Muzeul Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. Excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon.(Tarif:45 Euro/persoana include rezervare la castel, transport autocar, bilet de intrare, ghid autorizat). Cazare hotel Ibis Berthier 3* Paris.

Ziua 10 Paris – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM RO382 cu decolare la ora 12:25. Sosire Bucuresti Otopeni 16:15. ( orar de zbor valabil pentru ambele plecari ). Sfarsitul pachetului de servicii.

017


Supliment SGL:
299 Euro/pers/perioada

HOTEL IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy/index.shtml
Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu : baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului : restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.

Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane.


DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contraval

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Iul-12 - 15-Aug-12779

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR