Destinatii Europene

Circuit Crimeea 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2012 - 12/08/2012
Pret Total:
245 € (35€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 12.Aug.2012, 01.Jul.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 245 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: CRIMEEA – ODESA - CHISINAU – CRAMA CRICOVA – CETATEA ALBA - TRAVERSAREA NISTRULUI

ZIUA 1 Duminica,ora 06.15–prezentarea la imbarcare,Bucuresti-parcare Gara de Nord(Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci–Barlad–Albita. Tur Chisinau, cu ghid local, pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Timp liber. Cazare in Chisinau.

ZIUA 2 (mic dejun). La 10 km de Chisinau se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) - orasul vinurilor (strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Deplasare pe ruta Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Cazare in Mykolaiv (Ucraina).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (325 km) pe ruta Mykolaiv – Kherson. Tur (3 ore) Simferopol cu ghid local. Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare prin Alusta in zona Yalta, unde se viziteaza cu ghid local renumitele palate (la Alupka Cuibul randunicii si Vorontsovsky iar la Livadia-intalnirea istorica dintre Stalin, Roosvelt si Churchill). Timp liber in Yalta, plaja si baie in mare, urcare cu telefericul (optional)-panorama asupra zonei. Ora 20.30-deplasare prin Foros in Sevastopol. Cazare in Sevastopol.

ZIUA 5 (mic dejun). Cu ghid local-tur (2 ore) Sevastopol si croaziera (o ora) pe mare.Ora 13-deplasare pe ruta Bakhchysarai (vizita palatul tataresc Khan)-Simferopol-Kherson (situat pe Nipru). Cazare in Kherson.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Odesa-tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber. Cazare in Odesa.

ZIUA 7 Sambata (mic dejun). Excursie in statiunea Zatoka (popas o ora), la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traversarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului-vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe ruta Bolhrad-Giurgiulesti-pod rutier peste Prut-Galati-Braila-Slobozia-Dragalina-Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single 125 €.
Copiii sub 12 ani neampliniti au o reducere de 30 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Odesa;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
6 cazari cu cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

SERVICII NEINCLUSE
30 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: bilet vizitare crama Cricova, croaziera la Sevastopol si excursia la Zatoka.
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Iul-12 - 12-Aug-12245

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR