Destinatii Europene

CIRCUIT CAPITALE IMPERIALE 9 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
21/06/2012 - 29/09/2012
Pret Total:
499 € (55.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 29.Sep.2012, 25.Aug.2012, 21.Jul.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 499 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: PRAGA – KARLOVY VARY - BRNO – BRATISLAVA - CRACOVIA - VIENA

Ziua 1 BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 07:20. Sosirea la Praga la ora 08:15. Transfer in oras si continuam cu Turul “orasului de aur” cu ghid local: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga – Novometsky Pivovar. Cazare Hotel Duo 4**** (clasificare locala) Praga.

Ziua 2 PRAGA – CASTELUL KONOPISTE
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Konopiste situat la aproximativ 40km de Praga. Este un castel construit in stil gotic la sfarsitul sec. XIII-lea dupa modelul castelelor din Franta. In anul 1887 a devenit casa printului mostenitor Franz Ferdinand D’Este, un adevarat colectionar de arme fine, mobilier, tapiserii si un mare iubitor de vanatoare. Asasinarea sa la Sarajevo in anul 1914 a condus la declansarea Primului Razboi Mondial. La mult timp dupa moartea sa a devenit o importanta atractie turistica. In gradina palatului se pot admira ursii care strajuiesc castelul exact ca in vremurile medievale, adapostul de pasari si impresionantii pauni. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Duo 4**** (clasificare locala) Praga.

Ziua 3 PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, Cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Duo 4**** (clasificare locala) Praga.

Ziua 4 PRAGA – BRNO: Capitala Moraviei – CRACOVIA (540km)
Mic dejun. Excursia continua spre Polonia si vom face un scurt popas in Brno – Capitala Moraviei si al 2-lea mare oras din Cehia. Este un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Cele mai importante atractii ale orasului sunt Castelul Regal Špilberk, Catedrala Sf. Petru si Pavel, Vila Tugendhat inclusa pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Ne continuam drumul spre capitala religioasa a Poloniei – Cracovia. Sosire in cursul serii. Cazare hotel APIS 3*** (situat la doar 2.5km de centrul vechi) sau similar.

Ziua 5 CRACOVIA: Ierusalimul Poloniei - AUSCHWITZ
Mic dejun. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Tur de oras cu ghid local: Catedrala – locul unde va fi depusa fiola cu sangele Papei Ioan Paul al 2-lea imediat dupa beatificare, Biserica Fecioarei Maria, Piata principala, Poarta Fortificata, Districtul Kazimierz si nu in ultimul rand Castelul Wawel – locul de veci al regilor si eroilor Poloniei. Catedrala Wawel, cunoscuta şi sub numele Catedrala Sfintilor Stanislaw si Vaclav, se afla pe dealul Wawel din Cracovia. Are o istorie de 1.000 de ani si a fost locul traditional de inscaunare a monarhilor Poloniei. Papa Ioan Paul al II-lea a tinut aici prima sa mesa ca preot la 2 noiembrie 1946. In cripta catedralei, a fost inmormantat de curand presedintele Poloniei si sotia sa, Lech şi Maria Kaczynski, disparuti in urma tragicului accident aviatic de la Smolensk in care si-au pierdut viata 130 de persoane, oficialitati de rang inalt ai guvernului si figuri marcante ale culturii Poloneze. Dupa amiaza, optional, Vizita la Memorialul de la Auschwitz. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Peste 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist din cele două razboaie mondiale. Cazare hotel APIS 3*** sau similar.

Ziua 6 CRACOVIA – BRATISLAVA – VIENA (450km)
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre capitala Slovaciei – Bratislava, unde vom putea admira principalele atractii turistice concentrate in Orasul vechi: Primaria, Poarta lui Mihail – singura pastrata din fortificatiile medievale, cea mai ingusta casa din Europa, Biblioteca Universitara, Palatul Grassalkovich – resedinta actuala a presedintelui Slovaciei, Palatul Arhiepiscopal – resedinta guvernului Slovac, Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), faleza Dunarii. Excursia continuam spre Viena – capitala Austriei, unde ajungem spre seara. Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 7 VIENA IMPERIALA
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal. Celebrul Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Dupa turul de oras, vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local de limba romana. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup: Casa Mozart, Casa Muzicii, Opera de Stat din Viena. Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 8 VIENA IMPERIALA – ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU
Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Manastirea benedictina este considerata leaganul Austriei, amplasata intr-un cadru mirific pe malul Dunarii. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Vizita cu ghid local. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. De la Melk la Krems puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, Cina traditionala vieneza in celebrul cartier GRINZING, cu muzica LIVE si ¼ l vin/persoana inclus. Tarif informativ: 25 Euro/persoana, transfer inclus. Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 9 VIENA – CESKY KRUMLOV - PRAGA (440km) – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Cehia si imediat ce vom trece granita vom vizita unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumlov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din sec. XVIII, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial Unesco. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in sec. XVI. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plášťový most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe cursa CSA OK804 cu decolare la ora 21:35. Sosire in Bucuresti la ora 00:25. Sfaristul pachetului de servicii.

017

Supliment Single :+ 165 Euro/persoana/pachet
Reduceri copii 02-05,99 ani : - 200 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera, in pat cu parintii)
Reduceri copii 06-11,99 ani : - 100 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera, in pat suplimentar)
Tarifele au fost calculate pentru minim 35 de platitori!

Excursii optionale:
Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (tarife valabile pentru min. 25 de pers.)

Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Excursie de ½ zi la Castelul Konopiste: 45 €/adult, 40 €/ copii 2-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup.

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Excursie de ½ zi la Auschwitz-Birkenau: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, casti (obligatorii), rezervare de grup, film documentar, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Excursie la Abatia Melk & Defileul Dunarii: 45 €/adult, 40 €/copi

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Iun-12 - 29-Sep-12499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR