Destinatii Europene

CIRCUIT CANADA DE EST 12 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
12/08/2012 - 04/09/2012
Pret Total:
1995 € (166.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 24.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1995 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: MONTREAL – QUEBEC CITY – SAGUENAY - LAC BLANC – OTTAWA – TORONTO – CASCADA NIAGARA

Ziua 1: BUCURESTI – MONTREAL
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:20 dimineata; plecare spre Montreal la ora 07:20, zbor Air France (cu schimbarea cursei la Paris). Sosire la Montreal (Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau) la ora locala 15:00. Transfer la hotel. Cazare.

Ziua 2: MONTREAL
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur al orasului impreuna cu un ghid local si vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, cladire construita in 1829 in stil neogotic, cunoscuta si sub denumirea de “capela nuntilor”, aici casatorindu-se in 1994 si Celine Dion. Turul continua cu Oratoriul St. Joseph, avand al doilea dom ca marime din lume (97 m) dupa San Pietro din Vatican, si se incheie cu o oprire in parcul Mount Royal. Nu uitati aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. Dupa-amiaza va propunem vizitarea orasului subteran realizat in scopul protejarii impotriva temperaturilor scazute ce se inregistreaza iarna. Cea mai mare retea subterana construita de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionatii shopping-ului. Aici exista numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, banci, muzee, statii de metrou si de autobuz. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3: MONTREAL - QUEBEC CITY (271 km)
Dupa micul dejun vom pleca spre Quebec, cel mai vechi oras canadian, inclus de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. Aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oras fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin “Orasul de Sus” si vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei batalii (1759) dintre francezi si englezi pentru cucerirea “Noii Frante”, vom continua cu Place d’Armes unde se afla Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, in prezent transformat in hotel. Cazare in Quebec la hotel de 3*.

Ziua 4: QUEBEC CITY
Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita impresionanta cascada Montmorency, inaltimea ei (89,4 m) depasind-o pe cea a celebrei Niagara si vom opri la celebra biserica St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale in Quebec City. Cazare la hotel 3*.

Ziua 5: QUEBEC CITY-TADOUSSAC-REGIUNEA FIORDULUI SAGUENAY (340 km)
Dupa mic dejun vom pleca spre regiunea Tadoussac. Vom strabate renumita regiune Charlevoix cu munti maiestuosi ce se oglindesc in apele fluviului Sf. Laurentiu, cu sate pitoresti ce au inspirat atat de multi artisti, cu flora si fauna remarcabile si ne vom opri pentru servirea pranzului in apropierea hotelului Tadoussac, renumit pentru acoperisul sau rosu ce domina fluviul. In fiecare vara, la confluenta fluviului cu apele fiordului vin sa se hraneasca cele mai mari mamifere din lume, balenele albastre. In prezent acestea sunt pe lista animalelor pe cale de disparitie, asa ca nu ratati ocazia de a ajunge cat mai aproape de ele participand la o croaziera de 3 ore, timp in care veti afla toate secretele acestor animale fascinante. Seara, cina si cazare in regiunea Saguenay.

Ziua 6: REGIUNEA FIORDULUI SAGUENAY – LAC BLANC (300 km)
Mic dejun. Plecare spre regiunea montana Lac Blanc, renumita pentru peisajele naturale deosebite. Ne vom intoarce in timp cu un secol intr-o calatorie fascinanta in oraselul “fantoma” Val Jalbert, parasit in anul 1920 si readus in prezent la viata de actori ce reproduc fidel obiceiurile de zi cu zi ale locuitorilor din acea perioada. Daca aceasta incursiune in istorie nu a reusit sa va copleseasca de emotie, atunci forta cascadei Ouiatchouan sigur o va face. In continuare, vom vizita gradina zoologica Saint Felicien unde vom face cunostinta cu “Fram”, magnificii ursi grizzly, simpaticii ratoni si multe alte exemplare specifice continentului nord-american. Seara, vom servi cina si ne vom caza in hotelul Pourvoirie de Lac Blanc situat in mijlocul naturii.
Ziua 7: LAC BLANC - OTTAWA (475 km)
Mic dejun. Dimineata o vom petrece in Lac Blanc si ne vom bucura de aceasta evadare in natura, relaxandu-ne sau facand mici drumetii in imprejurimi. Dupa servirea pranzului vom pleca spre Ottawa. Situata la granita Quebecului si confluenta raurilor Outaouais, Rideau si Gatineau, Ottawa este renumita pentru frumusetea ei naturala, iesind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronuntat caracter britanic, avand numeroase cladiri construite in stil victorian, fapt pentru care este denumita si “sora mai tanara a Londrei”. Pentru a ne familiariza cu acest fermecator oras un ghid local ne va prezenta intr-un tur panoramic cladirile istorice, cladirea Parlamentului, resedinta Primului Ministru, Primaria Rideau. Dar nicio vizita a capitalei canadiene nu ar fi completa fara o plimbare de-a lungul Canalului Rideau, asa ca in continuare vom participa la o croaziera de o ora pe acest canal celebru. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru vizitarea Pietei Byward si a imprejurimilor. Cazare in Ottawa la hotel de 3*.

Ziua 8: OTTAWA
Mic dejun. Dimineata vom vizita Parlamentul si vom asista la schimbarea garzilor. In continuare vom servi un pranz traditional aborigen cu barbeque si preparate specifice amerindiene. Dupa pranz ne vom bucura de un spectacol vibrant prezentat de dansatori Pow-Wow si vom face un tur al satului lor natal. Dupa-amiaza vom pleca spre Centrul Regal Canadian al Ofiterilor din Politia Calare, cunoscuti sub denumirea de “Mounties”, imaginea acestora in uniforma rosie fiind un simbol al Canadei la fel de celebru ca si frunza de artar. Aici vom vizita scoala de echitatie, vom face un tur al grajdurilor si vom admira frumoasele exemplare cabaline. Cazare in Ottawa la hotel de 3*.

Ziua 9: OTTAWA – GANANOQUE (Regiunea celor 1000 de insule) - TORONTO (400 km)
Mic dejun. Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croaziera de o ora pe fluviul Sf. Laurentiu. In continuare, vom pleca spre Toronto. Cosomopolita metropola si capitala economica a tarii este, fara indoiala, cel mai “americanizat” oras canadian. Dupa-amiaza timp liber pentru vizite individuale. Cazare in Toronto la hotel de 3*.

Ziua 10: TORONTO - CASCADA NIAGARA – TORONTO (265 km)
Mic dejun. In aceasta dimineata vom face un tur pietonal al orasului Toronto impreuna cu un ghid local. Vom trece pe langa zgarie-nori cu arhitecturi indraznete, Cartierul Chinezesc cu piete in aer liber si miresme orientale dar nimic nu ne va fascina mai mult decat vederea panoramica oferita de cel mai inalt turn din lume, CN Tower (553 m). Nu ne putem desparti de aceasta minunata tara inainte da a vizita una dintre cele mai impresionate forte ale naturii, Cascada Niagara. Vom merge pana in apropiere de inima cascadei intr-o croaziera de neuitat, la bordul “The Maid of the Mist”. Pe drumul de intoarcere spre Toronto, ne vom opri la “Niagara on the Lake”, un orasel tipic britanic cu strazi pitoresti si parcuri primitoare. Cazare in Toronto la hotel de 3*.

Ziua 11: TORONTO – PARIS
Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport la ora 15:30 si imbarcare pe cursa Air France Toronto – Paris, cu decolare la ora 18:50.

Ziua 12: PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora locala 08:10 dimineata, imbarcare pe cursa Paris – Bucuresti ce decoleaza la 10:25. Sosire la Bucuresti la ora locala 14:15.

008

Supliment camera single: 550 EURO
Al 3-lea adult in camera dubla: 1895 EURO

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
Otopeni 07:20 – Paris 09:30 / 13:30 Montreal 15:00
Toronto 18:50 –Paris 08:10 (a doua zi) / 10:25 – Otopeni 14:45
CONDITII DE RETRAGERE:
30% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 45-30 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 29-15 zile calendaristice înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 14 zile înaintea plecarii.

CONDITII SPECIALE:
in cazul retragerii dupa obtinerea vizei: penalizare integrala.
in cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada Canadei.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI TRANSMITERE A ACTELOR: cu 6 saptamani inainte de data plecarii.

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / chitanta in original aferenta platii taxei de viza primita de la Banca Transilvania, plata taxei trebuie efectuata cu maxim 5 zile inaintea depunerii dosarului la Ambasada Canadei / formularele de viza (IMM5257, IMM5645 (Family Information), IMM5257 – Schedule 1, IMM5476 (Use of a Representative – daca doriti ca agentia sa aiba acces la informatii privind statutul vizei), IMM5409 (daca este cazul) si IMM5484 (Document Checklist) completate electronic de fiecare aplicant la viza / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 2 fotografii color 35 mm latime x 45 mm inaltime, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei, salariului si perioada concediului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) /

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Aug-12 - 04-Sep-121995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR