Destinatii Europene

Nairobi

Localizare: Locatii Turistice Internationale / Kenya / Nairobi

Descriere Locatie:

Dintre toate destinatiile africane pe care le poti atinge in continentul african, Kenya castiga trofeul atunci cand vine vorba despre experiente tulburatoare. De la triburi ca maasaii, pana la pasari flamingo si animale salbatice, Kenya demonstreaza lumii intregi cat de frumoasa poate fi simplitatea.

In Kenya vei descoperi cele 30 de rezervatii naturale in care traiesc in libertate sute de specii de pasari si animale. Si, chiar daca tara se intinde de-a lungul Ecuadorului, temperaturile nu sunt deosebit de ridicate, incadrandu-se intre 12 si 30 de grade.

Un curcubeu de oameni si culturi, Kenya este patria a peste 40 de triburi, printre care se numara neinfricatii maasai, razboinicii Samburu, agricultorii Kikuyu, pescarii Luo si nomazii Turkana. Si, printre ei vei descoperi animale salbatice, elefanti, rinoceri si girafe care te inconjoara la numai 2-3 km distanta.Tribul de bastinasi Maasai unde vei putea descoperi abundenta vietii salbatice… migratia pasarilor si animalelor, a celor peste 1.5 milioane de animale salbatice reprezinta un spectacol de neuitat si, totodata cel mai impresionant spectacol dat de natura in acesta parte a lumii. Lake Nakurusituat in Rift Valley, este locul ideal pentru o imagine specifica acestei destinatii. Caracteristica acestui lac o reprezinta Mombasa, veche metropola kenyana, mangaiata de briza Oceanului Indian.

Pentru Kenya nu sunt disponibile alte informatii

Album Foto Locatie Turistice

Locatie prezentata de Agentia de Turism " J Info Tours