Destinatii Europene

Kenya, Safari si Relaxare

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
10/11/2010 - 01/02/2011
Pret Total:
1890 € (189€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (10.02): BUCURESTI – ISTANBUL – NAIROBI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Nairobi (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire la Nairobi in cursul noptii, transfer si cazare la hotel Stanley 5* (sau similar).
Ziua 2 (11.02): NAIROBI
Mic dejun. Timp liber pentru odihna pana la pranz cand vom pleca intr-un tur panoramic al capitalei Kenyei pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale acestui oras cosmopolit. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 3 (12.02): NAIROBI – MASAI MARA
Dupa micul dejun, plecam cu autocarul spre Masai Mara, cea mai bogata rezervatie din Kenya. Pe drum, scurta oprire in spectaculoasa Great Rift Valley. Vom sosi in Parcul National in jurul pranzului si ne vom caza in cabane construite in stil rustic african, cunoscute sub numele de “lodge” si fiind dotate cu facilitati moderne. Dupa servirea pranzului, ne vom pregati pentru prima escapada in savana: lei, gazele, girafe, zebre, bizoni, turme de elefanti, maimute, gheparzi, hipopotami, hiene, crocodili si multe alte animale vor constitui un spectacol unic, putand fi admirate in habitatul lor natural. Seara, inainte de apusul soarelui, ne intoarcem la lodge pentru servirea cinei.
Ziua 4 (13.02): MASAI MARA
Dimineata devreme, ne vom bucura de o alta etapa a experientei africane: trezirea animalelor care merg sa-si potoleasca setea. Imagini reale, coborate parca de pe ecranul televizorului, cu animale salbatice plimbandu-se libere la o distanta de 4-5 metri de noi, vor contribui la ineditul aventurii. In jurul orei 09:00 revenim la lodge pentru mic dejun. Optional, vizita unui sat traditional de Maasai. In acest paradis terestru in care supravietuirea e cuvantul-cheie, nu traiesc doar animalele salbatice, ci si masaii, singurii oameni care au voie sa locuiasca aici pentru ca nu vaneaza. Dupa-amiaza, ne vom bucura de un nou “safari game”, iar seara ne relaxam la piscina din cadrul complexului.
Ziua 5 (14.02): MASAI MARA
Dimineata devreme, optional, va invitam sa participati la o aventura mai putin obisnuita: un zbor cu balonul pe deasupra savanei pentru a admira din alta perspectiva miscarea animalelor salbatice. Timp liber la piscina. Doritorii vor putea servi pranzul si sub forma de picnic, la umbra unui arbore acacia, admirand spectacolul naturii. Dupa-amiaza, insotiti de ghidul de safari, vom pleca din nou in cautarea animalelor salbatice cu speranta intalnirii celor Cinci Magnifici: leul, leopardul, rinocerul negru, elefantul african si bizonul.
Ziua 6 (15.02): MASAI MARA – NAIROBI – MOMBASA
Dupa micul dejun, ne intoarcem in Nairobi pentru a ne imbarca pe zborul unei companii locale spre Mombasa. Dupa-amiaza, sosire la Mombasa, transfer si cazare la hotel Sun N Sand Beach Resort 4* (sau similar). Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 7 (16.02): PLAJA LA OCEANUL INDIAN
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare si plaja la hotel. Optional, va propunem plimbare cu insotitorul de grup prin centrul vechi al Mombasei (fosta colonie britanica) sau vizita la Parcul National Cariera Bamburi care are si o ferma de fluturi. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 8 (17.02): PLAJA LA OCEANUL INDIAN
Mic dejun. Astazi va recomandam sa nu ratati o vizita la Ferma de Crocodili din Mombasa sau o escapada in Marine Park – cea mai buna ocazie pentru scufundari si snorkeling, prilej de a explora fauna si flora exotica a oceanului (excursii optionale). Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 9 (18.02): MOMBASA – NAIROBI - ISTANBUL
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Mombasa pentru zbor spre Nairobi. Sosire la Nairobi, transfer si cazare la hotel Ole Sereni 3* (sau similar). La ora 01:30 (noaptea) transfer la aeroport pentru zbor Nairobi – Istanbul cu plecare la ora 03:40.

Ziua 10 (19.02): ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 09:15. Lasam bagajele in aeroport si plecam intr-un scurt tur panoramic cu autocarul. Revenim in aeroport la ora 15:00 pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 18:30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii incluse:
  • transport avion Bucuresti – Nairobi si retur cu compania Turkish Airlines (schimbarea curselor la Istanbul)
  • transport avion Nairobi – Mombasa si retur, companie locala
  • 3 nopti cazare cu pensiune completa in lodge (cabane din Parcul National Massai Mara)
  • 6 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 4*: 3 nopti in Nairobi si 3 nopti pe plaja in zona Mombasa
  • 4 cine (zilele 2, 6, 7 si 8)
  • 2 zile si jumatate safari in Parcul Masai Mara cu ghid / sofer vorbitor de limba engleza
  • taxa de intrare in rezervatia Masai Mara si o sticla de apa de 1litru/ persoana/ zi in masina de safari
  • tur panoramic de oras cu ghid local in Nairobi
  • tur de oras in Istanbul pe data de 19.02.2011
  • transferuri aeroport – hotel - aeroport
  • insotitor roman de grup
  • Nu sunt incluse:
  • taxe de aeroport zboruri internationale 230 EURO/ persoana (pot suferi modificari;
  • taxe de aeroport zboruri cu companii locale 70 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
  • taxa viza Kenya 50 USD/ pe

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS