Destinatii Europene

Shoping la Istanbul

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2010 - 20/04/2011
Pret Total:
99 € (19.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

In Instanbul veti gasi numeroase piete in care se afla o gama diversa de produse de la haine, antichitati, la fructe proaspete, mirodenii, peste etc. O plimbare prin aceste piete reprezinta un prilej unic de a cunoaste cultura complexa a orasului (Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi sunt deschise zilnic).
Seara va recomandam sa luati masa intr-unul din multiplele restaurante traditionale turcesti, sa incercati kebab-ul, iskender-ul, un pahar de airan, baclavalele si dulciurile deosebite pe care numai in orient le poti gasi.

Ziua 1 - Calatorie spre Istanbul
Intalnire cu insotitorul de grup la Parcul Izvor la ora 19:30 pentru imbarcare. Pornim pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne - Istanbul. Pe timpul noptii vom traversa Bulgaria.
Ziua 2 - Orasul celor 300 de moschei
Ajungem in Istanbul in cursul diminetii. Cazare la hotel 3*. Va recomandam o plimbare pe strazile orasului care va vor ajuta sa-i descoperiti trecutul glorios si farmecul oriental. Puteti descoperi Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Turnul Beyazid, Zidurile Marmara, Zidurile Pămantului, Agia Sophia sau va puteti incepe periplul prin numeroasele magazine si bazare turcesti, cum ar fi: Isstiklal Caddesi o strada plina de cafenele, magazine de haine si multe librarii, magazinele de pe Tesvikiye Caddesi si de pe stradutele din jur incarcate cu produse de firma ca Mundo, Emporio Armani, Vakko si Beyman.
Ziua 3 - Marele Bazar
Dupa micul dejun, va propunem pe cont propriu, sa dedicati prima parte a zilei cumparaturilor in Marele Bazar, cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul. Puteti cumpara covoare turcesti lucrate artizanal cu fir din aur si argint, dar si haine moderne la preturi foarte mici.
Tot aici veti gasi si magazine de antichitati unde puteti cumpara suveniruri ce amintesc de marele Imperiu Otoman, ceramica turca deosebita, cele mai bune produse din piele. Pe toata intinderea Kalpakcilar Caddesi din Marele Bazar stralucesc metalele pretioase. Mai puteti cumpara fete de perna, fete de masa brodata, servicii de cafea decorate etc. Foarte interesante sunt si magazinele de lux Kapalicarsi Caddesi, pe drumul ce duce la intrarea in Bazar. Cazare la hotel 3*.
Ziua 4 - Bazarul Egiptean
Dupa micul dejun va propunem, pe cont propriu o vizita la Misir Carsisi, Bazarul egiptean, situat dupa marea Moschee Albastra, care ne intampina cu o atmosfera exotica si misterioasa, imbibata de parfumurile condimentelor aromatice si ale ierburilor. Dupa o zi extenuanta de shopping puteti opta pentru o baie turceasca. In Istanbul exista o singura baie mixta (Baia Suleyman), construita in urma cu 500 de ani, accesul fiind 30 euro/persoana. Cazare la hotel 3*.
Ziua 5 - Din nou acasa...
Dupa micul dejun, incarcati cu o multime de cadouri, ne despartim de acest miracol al civilizatiei orientale - Istanbul, si ne indreptam catre tara. Ajungem in Romania in cursul diminetii urmatoare, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
15-Sep-10 - 20-Apr-1199

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii incluse :
  • Transport cu autocarul clasificat;
  • Cazare 3 nopÅ£i cu mic dejun la Hotel 3* în Istanbul;
  • Ghid însoÅ£itor din partea agenÅ£iei;
  • PreÅ£ul nu include :
  • Asigurare medicală de călătorie;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice;
  • Alte taxe ÅŸi cheltuieli personale;

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Christian tour"

Total Oferte de Turism (2)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Christian tour