Destinatii Europene

Senior Travel - Spania Costa Brava

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/10/2011 - 24/06/2012
Pret Total:
375 € (46.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • ecoturism
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:




Costa Brava a fost o destinatie preferata de mari artisti ca Salvador Dali sau Pablo Picasso. Si astazi este o atractie cu o clima deosebita si in anotimpurile mai reci. Costa Brava este ca o pictura unde natura a intentionat sa imbine cu o deosebita delicatete verdele intens al pinilor, cu finetea nisipului de aur, cu masivitatea rocilor si cu albastrul ametitor al marii.
Te poti plimba pe stradutele inguste si pitoresti unde vei avea ocazia sa admiri cladirile frumoase cu o arhitectura specifica. Tavernele aflate pe malurile marii sau la orice colt de strada te vor ademeni sa gusti una din bauturile traditionale spaniole, si anume sangria. Pentru a incerca Sangria si Flamenco la ele acasa, intr-o vacanta cu stil, petreceti o saptamana in Costa Brava.
Flamenco este o forma de cantec, de chitara si dans, care rezuma spiritul complex al Andaluziei. Influentele arabe, orientale si tiganesti s-au amestecat dand nastere acestui dans cat se poate de caracteristic. Indiferent de variatiunile sale, scopul flamenco-ului este sa atinga „duende”, o comunicare intensa si interactiva cu publicul, care participa la actul artistic prin strigate apreciative.
In inima Cataloniei se afla Barcelona, „un oras de negustori, cuceritori si oameni cu educatie aleasa, rafinati, carora le place luxul ”. Putine lucruri s-au schimbat de cand au fost scrise aceste randuri intr-un ghid de calatorie din secolul al XIX-lea.
Ce au in comun Picasso, Gaudi si Dali? Au locuit si au creat in Barcelona, iar daca esti
suficient de deschis, te poti impregna cu o „bucatica de creativitate” daca mergi acolo. Pentru multi vizitatori ai orasului, Barcelona se confunda cu arhitectura unica a lui Gaudi.
La un an dupa inceperea lucrarilor la o biserica neogotica, Gaudi e insarcinat sa o finalizeze. El schimba toate planurile si prelungeste termenele pe masura ce avansa santierul. Aceasta urma sa fie Sagrada Familia, in care Gaudi a investit cam tot ce avea in proiect (ultimii 16 ani din viata si toti banii castigati), lasandu-le barcelonezilor o constructie unicat si datoria morala de a o finaliza.
Semnand diploma de arhitect a lui Gaudi, Elies Rogent declara, "Cine stie daca am acordat aceasta diploma unui geniu sau unui nebun? Timpul va spune.”
Inima orasului si tototdata principalul loc de promenada, Rambla concentreaza cele mai ambitioase proiecte arhitectonice din secolele XIX si XX dintre care ar trebui mentionate : Casa Cusi, Casa Puig-Soler, Casa Salleras construite in stil modernist si Casa Bonaterra, Casa del Cafe Progres si Casa Polideseia in stil neoclasic. Atins de geniul lui Dali, Figueres nu are cum sa te lase indiferent.
Nu trebuie ratat vechiul si fermecatorul oras Girona. In multe privinte, Girona poate fi considerata o mini-Barcelona, cu faleza sa riverana inlocuind faleza capitalei catalene. Girona a fost de la fondare un obiectiv strategic foarte important in regiune, iar luptele date pentru cucerirea si apararea lui au intrat in legenda.
Muntele si Manastirea Montserrat
Muntele sfintit Montserrat, format din gresie, se afla la mai putin de 50 km de Barcelona. Cea mai interesanta ruta pentru a dinspre capitala Cataloniei la aceasta destinatie este un drum spectaculos pe valea raului Llobregat.
Deopotriva loc de pelerinaj si rai al cataratorilor si mountainbike-rilor, locul are o frumusete naturala deosebita. Stancile dezgolite se imbina perfect cu lacasul de cult, impreuna inducand o profunda senzatie de austeritate si pace.

Include:

Biletul de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti cu compania Tarom
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Pensiune completa + apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa (Barcelona)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Oct-11 - 24-Iun-12375

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Pentru oferta completa accesati link-ul:
  • http://www.terratourism.ro/spania-costa-brava--
  • Pentru rezervari:
  • Tel:0761604571; 0243232464;
  • E-mail: rezervari@terratourism.ro
  • Web:http://www.terratourirsm.ro
  • http://www.alegebulgaria.ro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " TERRA TOURISM"

Total Oferte de Turism (240)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: TERRA TOURISM