Destinatii Europene

REVELION BUDAPESTA / HOTEL GRIFF 3* / CINA INCLUSA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
299 € (49.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 / Vineri 28.12 BOTOSANI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 in Botosani, Autogara RVG si plecare la ora 20:00 pe ruta: – Botosani – Suceava – Oradea – Budapesta .

Ziua 2 / Sambata 29.12 BUDAPESTA
Sosire si cazare in Budapesta la hotelul ales. Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei - fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m), servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare - Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta - Croaziera pe Dunare cu cina festiva la bordul navei. Cazare la Budapesta.

Ziua 3 / Duminica 30.12 BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Plecare spre capitala Austriei – Viena. Aici, vizita noastra incepe cu un tur panoramic al orasului ce se va desfasura de-a lungul celebrului Ring Vienez unde putem admira: Opera de Stat, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Biserica Votiva si Domul Sf. Stefan. Dupa incheierea acestui tur, vizite individuale la muzee, mici cumparaturi la magazinele de suveniruri sau vizita la Palatul Schonbrunn – resedinta de vara a Habsburgilor. Declarat monument national, intregul complex caruia ii apartin castelul, parcul cu numeroasele constructii, fantani si statuete, precum si gradina zoologica, cea mai veche din lume, face parte din 1996 din lista patrimoniului cultural Unesco. Cazare la hotel in Budapesta.

Ziua 4. / Luni 31.12 BUDAPESTA – SZENTENDRE
Mic dejun. Incepem ziua cu un scurt popas la Caprice, pentru a ne completa setul de bijuterii, apoi vom cunoaste un orasel desprins parca din povesti: Szentendre. Ne vom intoarce la hotel sa ne pregatim pentru seara de Revelion. Cina de Revelion se va desfasura la restaurantul Citadella (www.citadella.hu), aflat pe cel mai inalt punct din Budapesta, oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare - Buda si Pesta, in noaptea dintre ani. De aici vom admira cel mai frumos spectacol de artificii din Budapesta.


LA MULTI ANI 2013 !


Ziua 5. / Marti 01.01. BUDAPESTA – GODOLLO
In prima zi a anului 2013, dupa amiaza, va propunem o excursie la Gödöllö, pe urmele reginei Sissi, pentru a vizita palatul si muzeul Grassalkovich. Seara festiva cu cina si spectacol cu dansuri si muzica maghiara si tiganeasca va fi in vestita crama Borkatakomba din Budapesta, pentru cei care doresc. Cazare la Budapesta.

Ziua 6. / Miercuri 02 .01. BUDAPESTA - BOTOSANI
Dupa micul dejun, plecam spre tara, nu inainte de a ne opri la un hypermarket: Arena sau Campona, pentru ultimele suveniruri. Sosire acasa seara tarziu, in functie de trafic si de formalitati vamale.

- Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor, fara a afecta structura programului.


LOC IN CAM. DUBLA/TRIPLA COPIL 6-12 ANI SUPLIMENT SINGLE
299 € 200 € 110 €

Hotel Griff 3* www.griffhotel.hu este amplasat intr-o zona linistita a Budapestei, in Buda, oferind oaspetilor sai camere frumos amenajate, o parcare inchisa si un centru de conferinte. Acesta se află la numai câteva minute de Gara Kelenfoldi şi de autostrăzile M1/M7, centrul capitalei şi Cetatea Buda fiind la o distanţă de 15 minute cu maşina sau cu mijloacele de transport in comun. Dispune de 108 camere dotate cu mini-bar, TV, telefon şi aer condiţitionat. Facilitati: sauna, sala fitness, centru wellness&spa, masaj, cosmetica, acces internet.

TARIFELE INCLUD:

- Transport cu autocar clasificat pentru
curse internationale;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Griff 3*
- Tur de oras Budapesta cu ghid local;
- Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.
- Cina de revelion

TARIFELE NU INCLUD:

- Asigurarea medicala, optionala;
excursiile si vizitele optionale:
- Croaziera pe Dunare cu cina inclusa 30 €
- Godollo – 10 €
Cina festiva la Borkatakomba – 30 €
- Szentendre – 10 €
- Intrarile la obiectivele turistice si ghid local in Viena;
- Alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-12 - 02-Ian-13-299--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: MAXIM 6 ANI, 80 euro transport
  • BONUS:
  • EXCURSIE LA VIENA Bonusul este valabil pentru inscrieri cu avans 50% si cu plata integrala pana la 30.11.12

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " TURIST CLASS"

Total Oferte de Turism (1)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: TURIST CLASS