Destinatii Europene

Oferta speciala Crystal Family 5* iul

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
02/07/2010 - 16/07/2010
Pret Total:
475 € (67.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Bogazkent, la 25 km de Belek, si la 40 km de aeroportul Antalya.
Cazare: In total sunt 646 camere, 444 camere standard (26 m2, 2 + 1 pax), 144 camere familiale (44 m2, cu doua dormitoare si usa conectanta, 2 + 2 pax), 50 camere cu paturi separate (26 m2, max. 4 pax), 2 suite (44 m2, un living, un dormitor, si baie cu Jacuuzzi, vedere la mare), 6 camere pentru cei cu dizabilitati). Toate camerele au baie cu cada, dus, uscator, A / C split, telefon direct, minibar (apa si bauturi racoritoare la sosire), seif, TV satelit, canale de muzica, balcon. Camerele pot avea vedere la mare sau la gradina.
Facilitati: Restaurant principal cu terasa, restaurante À la Carte cu specific turcesc si pescaresc in restaurant se servesc simultan specialitati din 5 bucatarii internationale (italiana, asiatica, internationala, barbecue, Tappenyaki) 10 baruri in cadrul complexului. Cu plata sunt: asistenta medicala, curatatorie, conexiune internet in camera, magazine, rent a car, internet cafe, jocuri pe computer.
Servicii: Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru mesele principale ale zilei, snack pe plaja, cafea prajituri dupa amiaza, bufet la miezul noptii, restaurante À la Carte (rezervare in avans, o data pe sejur), bauturi locale si de import, alcoolice si nealcoolice, timp de 24 h, minibar (bauturi racoritoare, apa, la sosire), room service (sandwich) de la 23: 30 la 07.00. Cu plata sunt: bauturile de lux importate, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, bauturile energizante, sucurile din fructe proaspete, bauturile exotice de lux.
Plaja: Privata, la 400 m de hotel, cu drum amenajat sau turistii pot utiliza serviciul shuttle al hotelului. Sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele sunt gratuite.
Sporturi: Piscina in aer liber si interioara, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, mini fotbal, volei pe plaja, baschet sporturile de apa nemotorizate, toate sunt incluse. Cu plata sunt: nocturna pentru terenul de tenis, sporturile motorizate, centru de frumusete, masaj, bowling, biliard. Program de animatie pe timpul zilei la piscina, spectacole seara, mini club pentru copii intre 04 - 12 ani.
LOC IN DOUBLE LAND VIEW-pentru plecarile din 2, 6, 7, 9 IULIE DIN BUCURESTI
1. SI 2. COPIL 00-02: GRATIS 1.COPIL 2- 11,99: 99 euro;
loc in tripla: 475 euro; sngl: 659 euro
SERVICII INCLUSE:
• transport avion charter BUCURESTI - ANTALYA – BUCURESTI
• transfer aeroport – hotel – aeroport
• 7 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE
NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport ( 95 EUR / persoana)
• asigurare medicala

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: JUKEBOX TRAVEL