Destinatii Europene

Revelion 2011 - Lisabona 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 02/01/2011
Pret Total:
585 € (83.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:


Ziua 1
27 DEC BUCURESTI – LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00. Plecare spre Lisabona, cu schimbarea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora 14:45. Transfer si cazare la Hotel Lisboa 4* sau similar.
Ziua 2
28 DEC LISABONA – tur de oras, excursie optionala la ARRABIDA, SESIMBRA, SETUBAL
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos, monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida, zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste Raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 45 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 3
29 DEC OBIDOS – ALCOBACA – BATALHA – FATIMA (excursie optionala)
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimoniul UNESCO - fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 75 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 4
30 DEC SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS – ESTORIL (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers). In a doua parte a zilei va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita a fortaretei Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Cazare.
Ziua 5
31 DEC LISABONA – Revelion 2011!
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale si pentru odihna. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in Praca do Comercio. LA MULTI ANI 2011!
Ziua 6
01 IAN LISABONA
Mic dejun. Astazi in prima zi a anului vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion, pentru plimbari relaxante. Ultima seara in Lisabona o putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc înradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare.
Ziua 7
02 IAN LISABONA – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Lisabona – Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire in Bucuresti la ora locala 17:00.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
27-Dec-10 - 02-Ian-11-585--

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 • taxele de aeroport 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • cina de Revelion (optionala), pret informativ: 120 EURO / persoana (restaurant local)
 • excursiile optionale
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 • asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: JUKEBOX TRAVEL