Destinatii Europene

NEW YORK

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
17/08/2012 - 08/10/2012
Pret Total:
1190 € (148.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

NEW YORK 2012
Plecari: 17 august, 1 octombrie
(8 zile / 6 nopti)

Ziua 1 BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania AIR FRANCE KLM, cu schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam. Sosire in cursul serii pe Aeroportul International JFK din New York. Transfer si cazare la hotel 3* situat ultracentral, in MANHATTAN, aproape de Times Square. Pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.
Ziua 2 NEW YORK – tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 20 platitori.
Ziua 3 NEW YORK – WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun, tur de oras de cca 4 ore jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.
Ziua 4 NEW YORK – BOSTON
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.
Ziua 5 NEW YORK – NIAGARA
Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 400 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.
Ziua 6 NEW YORK – PHILADELPHIA SI ATLANTIC CITY
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, dejun. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Cazare New York.
Ziua 7 NEW YORK (shopping) - BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). In functie de orarul final de zbor, deplasare optionala in cursul diminetii in New Jersey, pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Transfer la Aeroportul International JFK pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Paris sau Amsterdam.
Ziua 8 Aterizarea la Bucuresti este prevazuta in cursul dupa amiezii.

PRET/persoana (loc in camera dubla matrimoniala): 1190 EURO
Supliment camera dubla cu paturi separate: 75 EURO/persoana
Supliment pentru plecarile din 4 iunie si 1 octombrie: 185 euro/persoana

Supliment camera single: 450 EURO (16.03, 17.08) sau 640 EURO (04.06, 01.10)
Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM
6 nopti cazare in New York, la hotel 3 stele situat in MANHATTAN
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras in New York
insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
taxele de aeroport si securitate = 375 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
taxa de viza si de programare pentru interviu (PIN) = 151 USD la cursul afisat de Banca Transilvania in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a Bancii Transilvania
mese (inclusiv mic dejun)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
asigurarea medicala si asigurarea storno
tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – 20 USD/persoana, obligatorii in SUA

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
17-Aug-12 - 24-Aug-12-1190--
01-Oct-12 - 08-Oct-12-1190--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International