Destinatii Europene

ISRAEL

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2012 - 19/08/2012
Pret Total:
585 € (83.57€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Pelerinaj in “TARA SFANTA” cu ocazia “Schimbarii la Fata”-Muntele Tabor

EIN KAREM – BETHLEEM – IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON– CAANA GALILEII – NAZARET – MUNTELE TABOR – TIBERIAS – HAIFA

Transport: Avion – Compania El Al & autocar
Perioada: 13-19 august 2012 (7 zile/6 nopti)

Ziua 1 (13.08.2012): BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00, cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa El Al, Bucuresti (10:45) – Tel Aviv (13:20). Transfer aeroport – Ierusalim – Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si a Fantanii Fecioarei Maria. Cina si cazare la hotel Shepherd 4* in Bethleem (similar).
Ziua 2 (14.08.2012): BETHLEEM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano - catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Optional, continuarea calatoriei in desert cu microbuze arabe, pana la manastirile Sfantului Teodosie (sec.VI) si Sfantul Sava cel Sfantit (sec.V)/actiune organizata in premiera pentru pelerini de catre agentie. Pret informativ: 10 Euro/persoana. Cina si cazare hotel in Bethleem.
Ziua 3 (15.08.2012) BETHLEEM- IERUSALIM
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem pelerinajul nostru cu Muntele Maslinilor ,vizita la: Manastirea rusa Eleon (partial in renovare), Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare hotel Rimonim in Ierusalim (similar).
Ziua 4 (16.08.2012) IERUSALIM
Mic dejun. Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” (locul primei Biserici crestine din lume), Mormantul Marelui Rege David. Intram in Sfanta Cetate prin Poarta Sion, vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la Zidul Plangerii. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare in Ierusalim.
Ziua 5 (17.08.2012): IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram la Marea Moarta, (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice, restaurant/autoservire. Vizitarea Manastirii Sf. Gherasim de la Iordan. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe valea Iordanului. Yardenit – locul amenajat al Botezului.Cina si cazarea Hotel 3*sup. in orasul Tiberias.
Ziua 6 (18.08.2012: TIBERIAS – CAANA GALILEII – NAZARET-TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret: vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp,’croaziera”cu o copie a “barcii lui Iisus”,pe apele Sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare hotel 3*sup. in Tiberias.
Ora.20.00 Deplasare Muntele Tabor,vizitarea Bisericii Grec-ortodoxe,aflata pe locul “Schimbarii la Fata “a Mantuitorului si a celor trei colibe simbolice.Transfer microbuze-arabe(5 euro/persoana,se achita la urcare).Participare la Sfanta Liturghie.Ora intoarcerii la hotel,se va stabili pe loc,in functie de optiunea grupului.
Ziua 7 (19.08.2012): TIBERIAS – MUNTELE TABOR - HAIFA
Mic dejun/intarziat.Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre HAIFA, splendid oras, port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase – etajate; vizitarea Biserici Stela Maris – Steaua Marii cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Din Haifa ne indreptam pe coasta Mediteranei spre Tel Aviv(tur panpramic/auto),continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion Imbarcare cursa EL AL LY 571, Tel Aviv (19:30) plini de emotie si bucurie ca am pasit “Pe drumurile lui Iisus”!Sosire in Bucuresti la ora 22:20.

PRET/PERSOANA:
575 EURO(loc in camera tripla)
585 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
6 nopti cazare cu demipensiune, hoteluri 3*sup/4*: 2 nopti Bethleem, 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Tiberias;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
intrari la obiectivele precizate in program;
ghizii locali – vorbitori de limba romana la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim;
asistenta/Tour Leader/din partea agentiei organizatoare.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
taxele de aeroport: 155 euro / persoana, se achita la agentie;
transfer microbuz Muntele Tabor: 5 euro/persoana, se achita la fata locului;
bacsisurile, obligatorii in Israel: 30 euro / persoana (pentru ghizii locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
asigurarea medicala si asigurarea storno.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
13-Aug-12 - 19-Aug-12585

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International