Destinatii Europene

Incursiune in America de Sud

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
24 zile
Valabilitate Oferta:
31/03/2009 - 15/09/2009
Pret Total:
3885 € (161.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda ora 05.00 am si zbor spre Paris. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro.
Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Gradina Botanica, Palatul Guanabara, contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna.
Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite
Ziua 4. RIO DE JANEIRO - SAO PAOLO
Mic dejun. Plecare dimineata spre Sao Paulo cu autocarul, admirand peisajele care se succed de-a lungul coastei. Traseul dureaza aprox. 6 ore. Sosim in Sao Paulo, cel mai mare oras din America de Sud si al treilea din lume, avand o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Tur de oras incluzand cartierul rezidential Higienópolis, parcul Ibirapuera, Universitatea, Praça da Republica, Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Urcare pe dealul Morumbi pentru o vedere panoramica de exceptie asupra orasului. Seara tarziu transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, urmatoarea etapa a voiajului nostru sud-american. Sosire dupa miezul noptii in Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay.
Ziua 5. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului National, unde tabloul dramatic creat de caderea zgomotoasa a apei si curcubeul magnific lasa orice vizitator fara suflare. Dupa-amiaza turul poate continua cu o vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala din lume, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect nemaintalnit a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’, Itaipu poate asigura intregul necesar de energie electrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud.
Ziua 6. IGUASSU FALLS - ASUNCION
Mic dejun. Putem opta astazi pentru o excursie optionala de exceptie, in partea argentiniana, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo , cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Plecare dupa pranz la Ciudad del Este, oras paraguyan situat in imediata apropiere a granitei, de unde ne vom imbarca in avion pentru zborul spre Asuncion.
Ziua 7. ASUNCION
Mic dejun. Vom incepe explorarea orasului, admirand frumusetea cladirilor coloniale in contrastul noilor cladiri moderne, Catedrala, Gradina Botanica si Palatul Guvernamental, care aminteste vizitatorilor de Versailles. Seara traditionala paraguayana cu cina ( optional ). Cazare.
Ziua 8. ASUNCION - LIMA
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul spre Lima. Sosire in capitala Perului, transfer la hotel si cazare.
Ziua 9. LIMA
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Lima, incluzand Plaza de Armas, Palacio Torre Tagle –un exemplu desavarsit al arhitecturii coloniale,Palatul Arhiepiscopal, Paseo de la Republica, Piata San Martin, Catedrala,Parque del Amor. Pranz la un restaurant local. Cazare in Lima.
Ziua 10. LIMA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Muzeului National de Antropologie si Arheologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de relicve arheologice ale civilizatiei andine, Muzeului Aurului.
Ziua 11. LIMA - CUSCO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lima, imbarcare si zbor spre Cusco. Sosire in stravechea capitala a Imperiului Incasilor, situata la altitudinea de 3350 m, capitala turistica a Perului. Dupa-amiaza dedicata vizitei ruinelor arheologice situate in imediata apropiere a orasului: fortareata Sacsayhuaman, cu zidurile sale cicolpice si centrele ceremoniale Tambomachay, Quenco, Puca Pucara. Vom contiuna cu vizitarea orasului Cusco: Plaza des Armas cu Catedrala, Templul lui Coricancha.
Ziua 12. CUSCO - MACHU PICCHU
Mic dejun. Transfer la gara si plecare cu trenul spre Machu Picchu. Calatoria, de aprox. 3 ore si jumatate,un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco-ului si traversam peisajele salbatice al inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Sosire in mica gara din Aguas Calientes si continuarea drumului cu autocarul catre “Orasul Sfant al Incasilor “, Citadela Machu Picchu. Supranumit si “Orasul Pierdut”, Machu Picchu reprezinta una din marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’.Vizitarea complexului arheologic.
Ziua 13. VALEA SACRA A INCASILOR
Mic dejun. Excursie optionala in Valea Sacra a Incasiilor, strabatuta de raul Rio Urubamba. Vizitarea fortaretei incase si a localitatii Pisac, cu admirabilele terase in piatra coborand de-a lungul versantilor Sierrei, piata indiana. Pranz la un retaurant local. Continuam apoi cu vizitarea templelor si a ruinelor de la Ollantaytambo.
Ziua 14. CUSCO – PUNO
Mic dejun. Plecare dimineata devreme cu autocarul spre Puno. Vom face scurte popasuri succesive la Templul Andahuaylillas, unde vom putea admira picturi deosebite ale artei coloniale, Templul Raqchi dedicat zeului incas Wiracocha, La Raya –cel mai inalt punct al acestei rute, prilej de a admira panoramele spectoculoase cu piscurile inzapezite, Pukará . Sosire la Puno, orasel situat la 3850 m altitudine, pe malul lacului Titicaca. Dupa-miaza dedicata unei plimbari cu barca pe cel mai inalt lac navigabil din lume, cu vizitarea insulelor plutitoare locuite de descendenti ai anticilor Uros.
Ziua 15. PUNO – TIAHUANACO - LA PAZ
Mic dejun. Plecare in sud catre La Paz cu unele opriri de-a lungul malurilor lacului Titicaca. Trecera frontierei in Bolivia si continuarea traseului prin nemarginitele intinderi ale colinelor boliviene strajuite de varfurile maiestoase ale Cordilierilor. Oprire la Tiahuanaco, unul din cele mai importante centre spirituale si culturale din America de Sud. Deasupra colinelor, se intind impresionantele ruine cu imensele statui imprejmuite de ziduri facute din blocuri de piatra perfect patrate, rezultatul unei tehnici uimitoare.
Ziua 16. LA PAZ
Mic dejun. Situata la 3600 m altitudine, cea mai inalta capitala din lume, La Paz se desfasoara in peisajul dramatic al muntilor sub forma unui amfiteatru, in cavitatea unui stravechi crater imprejmuit de un grandios arc de munti, printre care se remarca Masivul Illimani acoperit de ghetari. Dimineata vizitam intr-un tur panoramic cele mai importante obiective turistice din capitala Boliviei: Plaza Murillo, Catedrala, Biserica San Francisco, Palatul Guvernului, Catedrala, zona rezidentiala Obrajes.
Ziua 17. LA PAZ - SANTIAGO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din la Paz si zbor spre Santiago de Chile. Sosire, transfer la hotel si cazare.
Ziua 18. SANTIAGO
Mic dejun. Admiram Santiago de Chile, considerat unul din cele mai frumoase orase din lume, intr-un tur panoramic pe care il vom incepe din Dealul Santa Lucia. Vom vizita Piata Armelor, Catedrala, Primaria (exterior), Palatul Guvernatorului. Continuam cu Muzeul de Arta, care expune o bogata colectie de arta pre-columbiana cu tezaure de inestimabila valoare apartinand celor mai stravechi civilizatii din America de Sud. Dupa-amiaza libera pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional se poate urca cu funicularul pe Cerro San Cristobal pentru o panorama de exceptie asupra orasului.
Ziua 19. VALPARAISO & VINA DEL MAR
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta Pacificului, stabatand Vaile Casablanca si Curacavi, pentru a ajunge la Valparaiso, cea mai populara statiune litorala din Chile, unde ne va incanta privelistea casutelor multicolore de pe dealuri, a stradutelor pitoresti cu numeroase baruri, magazine si restaurante. Vom vizita si ‘La Sebastiana’, casa memoriala a lui Pablo Neruda, astazi muzeu. Pranz la un restaurant local. Turul continua spre Vina del Mar, numit si ‘Orasul Gradina’, datorita numeroaselor parcuri cu vegetatie luxurianta, si spre Renaca, unul din cele mai exclusiviste locuri de pe coasta, cu restaurante de prestigiu si cladiri moderne. Intoarcere in Santiago si timp liber.
Ziua 20. SANTIAGO – BUENOS AIRES
Transfer matinal la aeroport si zbor spre Buenos Aires, cea de-a sasea capitala din voiajul nostru in America de Sud. Sosire si tur de oras: Teatrul Colon, Cartierul Boca, Calle Florida, Piata San Martin, Catedrala Metropolitana. Cazare Buenos Aires.
Ziua 21. BUENOS AIRES
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi etc.
Ziua 22. BUENOS AIRES & MONTEVIDEO
Mic dejun. Optional, excursie cu ferry-boat-ul la Montevideo, capitala Uruguay-ului. Excursia include toate transferurile, tur de oras cu autocar, ghid local si ghid roman, pranz la un restaurant local.
Ziua 23. BUENOS AIRES - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Aprox. ora 14.00, transfer la aeroport, imbarcare pentru zborul transatlantic cu destinatia Paris
Ziua 24. BUCURESTI
Sosire la Paris ora 11.00, dupa o escala de aprox. 4 ore si jumatate, plecare spre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni ora 19.20.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS