Destinatii Europene

Vacanta La Disneyland - Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
05/02/2010 - 08/02/2010
Pret Total:
560 € (140€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

DATE DE PLECARE : 05.02 – AVION 4 ZILE

Ziua 1 : Disneyland – Taram de vis
Plecare la ora 15:30 de pe aeroportul Bucuresti Baneasa. Sosire la Paris la ora 17:45 si transfer catre hotelul ce ne va fi gazda pentru patru zile. Hotelul Paxton Residence Hotel Spa 3*+ www.paxton-residencehotel.fr

Ziua 2 : Disneyland – Visele devin realitate
Dupa micul dejun plecam catre Disneyland – Paris – transfer inclus catre Parcul tematic.
Felicitari pentru ca ai ales Disneyland Resort Paris ca fiind destinatie a vacantei tale de vis. Acest program de vacanta este conceput pentru a te asigura ca vei simti din plin magia din Disneyland Resort Paris din clipa in care ai ajuns. Petrecerea incepe aici in locul unde visele devin realitate …
Odata ajuns, copilul dumneavoastra va primi o insigna. Se intalneste cu personajele Disney, cu posibilitatea de a primi un cadou sau o poza. Dupa o zi istovitoare ne intoarcem la acelasi hotel pentru cazare.

Ziua 3 : Povesti in Disneyland – Paris
Grabiti, cu gandul la cele mai minunate povesti ale copilariei, plecam catre Disneyland Paris. Cinci tinuturi de poveste ii asteapta deopotriva pe cei mici si mari : Main Street U.S.A., Fantasyland, Frontierland, Adventureland si Discoveryland.

Mainstreet USA va intampina cu farmecul si calda ospitalitate a unui mic oras American din anii 1900. Ridicati vechile storuri victoriene, plimbati-va cu o masina trasa de cai, racoriti-va la magazinul de inghetata Gibson Girl Ice Cream Parlour. Exact ca in vremurile copilariei lui Walt Disney …
Fantasyland este cel mai fericit tinut al parcului, unde personajele din povestile ce l-au inspirat pe Walt Disney prind viata : Peter Pan, capitanul Hook, labirintul lui Alice din Tara Minunilor, castelul Frumoasei din Padurea Adormita, cupele gigantice de ceai ale lui Mad Hutter, Dumbo, elefantul zburator sau Pinnochio sunt doar cateva surprize de neuitat.
Frontierland reconstituie atmosfera Vestului salbatic. Aici puteti calatori cu piroga sau cu trenul in cautarea aurului, strabatand Big Thunder Mountain, puteti canta in satul Indian al lui Pocahontas sau sa va incercati dexteritatea de tragator cu arcul in Rustler Roundup Shootin’Gallery.
Adventureland a fost creat pentru iubitorii de aventura. Calatoriti prin tinutul lui Indiana Jones, dar aveti grija sa va feriti de sagetile otravite si de mumiile ce va ameninta la tot pasul, urcati pe corabia piratilor pentru a ajunge pe Insula Aventurilor sau pe Insula lui Robinson.
Discoveryland va ofera o adevarata calatorie prin spatiu si timp. Infruntati extraterestrii, plecati intr-o calatorie intergalactica cu nava spatiala Starspeeder 3000 sau lasati-va micsorati de profesorul Szalinski.

Seara ne intoarcem la hotel pentru cazare.

Ziua 4 : Spre casa …
Dis de dimineata plecare catre aeroport. Decolare ora 10:30 de la Paris – Beauvais, cu sosire in Bucuresti ora 14:30 pe aeroportul Bucuresti Baneasa.

TARIF : 560 EURO/PERSOANA

Servicii incluse :

- Cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel Paxton Residence Hotel Spa 3*+ www. paxton-residencehotel.fr ;
- Acces in parcul tematic Disneyland Paris pentru 2 zile ;
- Ghid insotitor ;
- Transport avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, compania Blue Air.

Taxe aeroport si transfer : 145 Euro

Optional :

- Vizita Paris – 4 Ore : 45 Euro/persoana.

PROMOTIE : O gratuitate la 5 persoane platitoare

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Feb-10 - 08-Feb-10560

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS