Destinatii Europene

HURGHADA & CROAZIERA PE NIL

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
05/07/2008 - 08/10/2008
Pret Total:
669 € (60.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:


Plecare miercurea sau sambata. Cursa charter.
ZIUA 1 Intalnire in aeroport cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de decolare. Formalitatile de imbarcare si zbor Bucuresti-Hurghada. Sosire, formalitatile de viza, transfer la hotel, cazare la hotel 4* de lux.
ZIUA 2 Mic dejun. Timp liber pentru plaja, vizite. Sejur în staţiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii opţionale.
ZIUA 3 Mic dejun. Timp liber pentru plaja, vizite. Sejur în staţiune cu demipensiune. Posibilitate de participare la excursii opţionale.
ZIUA 4 Mic dejun la pachet. Dimineaţa devreme transfer Hurghada-Luxor cu autocar cu aer condiţionat, cu scurte opriri pe traseu. Imbarcare pe vapor. Micul dejun la pachet, pranzul si cina pe vapor.
ZIUA 5 -10 Croaziera pe Nil, cu vapor de 5*, pensiune completa.
ZIUA 11 Mic dejun. Transfer in Hurghada cu autocar cu aer condiţionat. Transfer la aeroport, zbor spre tara.
Tarif: 669 euro/pers
INCLUSE:
- bilet avion Bucuresti-Hurghada-Bucuresti
- 3 nopti cazarec in Hurghada, hotel 4*, demipensiune
- 7 nopti cazare cu pensiune completa pe vas de croaziera 4*
- transferurile cu autocar aer conditionat
- ghid local si asistenta la aeroport
NEINCLUSE:
- taxa de aeroport 85 euro/pers
- taxa de viza si baccsisurile = 20 euro/pers
- optionalele aproximativ 180 euro/pers: vizitarea Obeliscului Neterminat şi a Marelui Baraj de la Aswan. Plimbare cu felucca pe Nil. Spectacol de lumini şi sunete la Templul Philae. Vizitarea templului din Kom Ombo. Vizita la Templul lui Horus (transferul la templu se efectuează cu trăsuri). Vizitarea malului vestic al Nilului: Coloşii Memnon, Valea Regilor, Templul Mortuar al Reginei Hatshepsut, atelier de prelucrare a alabastrului. Vizitarea Templului din Karnak.
CAIRO – 1 zi Preţ: 70 EURO
Se vizitează Muzeul de Egiptologie (cu tezaurul lui Tutankamon), piramidele de la Giza, Sfinxul, un atelier de papirus şi o fabrică de parfumuri. Preţul include: transferul cu autocar, intrările la obiectivele menţionate, prânzul, ghid local şi însoţitor de grup român.
LUXOR – 1 zi Preţ: 70 EURO
Se vizitează: Valea Regilor, Templul Reginei Hatshepsut, Coloşii lui Memnon, Templul Karnak. Preţul include: transferul cu autocar, intrările la obiectivele menţionate, pranzul, ghid local şi însoţitor de grup român.
JEEP SAFARI Preţ: 35 EURO
Călătorie cu jeepul în deşert. Vizitarea unui sat beduin şi plimbare cu cămila. Excursia se încheie cu o cină tradiţională. Preţul include: plimbarea cu jeepul, cina, ghid local.
INSULA GIFTUN Preţ: 30 EURO
Plimbare cu vaporul pe Marea Roşie. Se pot face scufundări la mică adâncime în timpul opririlor la recifurile de corali apoi timp liber pe insula Giftun. Preţul include: transferuri, plimbarea cu vaporul, prânz pe vapor, echipament pentru scufundări.
DIVING Preţ : 45 EURO
Plimbare cu vaporul pe Marea Roşie. Se fac două scufundări la adâncime la recifurile de corali, cu instructor. Preţul include: plimbarea cu vaporul, prânz, echipament pentru scufundări şi instructor, însoţitor de grup român.
BEACH BUGGY Preţ : 55 EURO
Plimbare prin deşert cu buggy (ATV), vizitarea unui sat de beduini, cină tradiţională. Preţul include: plimbarea cu buggy, cina, ghid local.
RED SEA DOLPHIN Preţ : 35 EURO
Plimbare cu vaporaşul cu fundul de sticlă.
NOTA: Oferta completă de excursii, preţurile exacte şi informaţii detaliate (zilele în care se organizează, orele de plecare, preţuri speciale pentru pachete de trei sau mai multe excursii etc.) se vor obţine la sosirea în Egipt, de la reprezentanţii locali ai agentiei de turism.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AB Touristik International"

Total Oferte de Turism (31)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AB Touristik International