Destinatii Europene

Circuit Serbia- CROAŢIA- Italia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
09/06/2012 - 20/09/2012
Pret Total:
409 € (40.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREŞTI- BELGRAD (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Seara sosire la Belgrad. Începem turul de oraş cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Prinţesei Ljubice şi artera pietonală Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.
Ziua 2. BELGRAD- Canionul TARA- PODGORICA- CETINJE (550 km)
Mic dejun. Traversăm Serbia apoi Muntenegru pt. a admira peisajele copleşitoare din Canionul Tara, al doilea după Marele Canion din Statele Unite. Strabatand apoi capitala Muntenegrului- Podgorica, vom ajunge la cazare în zona pitorescului orăşel Cetinje.
Ziua 3. CETINJE- FIORDUL BOKA KOTORSKA- DUBROVNIK- SINJ (380 km)
Mic dejun. După un scurt tur de oraş în Cetinje, capitala istorică a ţării, deplasare spre Boka Kotorska (cel mai sudic fiord din Europa), apoi spre Dubrovnik - "Perla Adriaticii”, unde vom admira Biserica Franciscană (care conţine o farmacie din sec. XIV), Palatul Rector din 1441 şi zidurile oraşului medieval (sec. XI - XVII). Timp liber în Dubrovnik. Urmăm spre nord coasta Dalmată, care ne va încânta cu splendoarea peisajelor sălbatice, varietatea florei şi faunei. Cazare în zona Sinj- Split.
Ziua 4. SPLIT- ZADAR- PARCUL NAŢIONAL PLITVICE- OPATIJA (480 km)
Mic dejun. În Split (al 2-lea oraş ca mărime din ţară), se vizitează Palatul şi Mausoleul lui Diocletian (astăzi transformat în Catedrală), Poarta de Aur, şi Templul lui Jupiter. Deplasarea continuă spre Parcul Naţional Plitvice - rezervaţie naturală sub protecţia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt “legate” printr-o adevărată “retea” de cascade deosebit de spectaculoase. Pe traseu, oprire în Zadar pentru un tur pietonal în centrul istoric al oraşului. Seara cazare în zona Rijeka.
Ziua 5. PENINSULA ISTRIA + plajă OPATIJA
Mic dejun. Program liber la dispoziţia turiştilor sau excursie opţională în Peninsula Istria (12 euro) pentru a vizita renumita staţiune Pola. După amiază întoarcere la hotel pentru plajă. Cazare.
Ziua 6. INSULA KRK- POSTOJNA- Lido di JESOLO (240 km)
Mic dejun. Dimineaţă program liber la dispoziţia turiştilor sau excursie opţională în Insula Krk (8 euro). După eliberarea camerelor, plecare spre Slovenia la Postojna pentru a vizita celebra peşteră, fenomen carstic de excepţie în Europa. Seara ne cazăm în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fîn, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.
Ziua 7. CROAZIERA LA VENETIA + plajă Lido di JESOLO
Mic dejun. Program liber la dispoziţia turiştilor sau opţional croazieră în Oraşul Dogilor- Veneţia (12€ + 14€ vaporaşul) spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia pot merge individual în croazieră pe insula Murano. După amiază întoarcere în Lido di Jesolo pentru plajă. Cazare.
Ziua 8. PADOVA- VERONA + plajă Lido di JESOLO
Mic dejun. Program liber la dispoziţia turiştilor sau excursie opţională în Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Excursia opţională (Padova+ Verona 30 €) continuă spre Verona unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. După amiază întoarcere în Lido di Jesolo pentru plajă. Cazare.
Ziua 9. LJUBLJANA- ZAGREB- BUDAPESTA (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria, via Zagreb. Opţional (8 euro), vizită în capitala Sloveniei - Ljubljana. În Zagreb, capitala Croaţiei, parcurgem turul oraşului: Catedrala, Muzeul de Artă, Universitatea. Seara sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCUREŞTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
09-Iun-12 - 18-Iun-12409568
06-Iul-12 - 15-Iul-12429588
11-Sep-12 - 20-Sep-12419578

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
 • Îmbarcări sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Braşov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Onesti-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timişoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării.
 • Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 • Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
 • Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
 • BUCUREŞTI - Parcare Piaţa Victoriei - 05.45
 • BUCUREŞTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
 • PLOIEŞTI - Petrom METRO - 07.00
 • CÂMPINA

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM