Destinatii Europene

8 Martie in Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
07/03/2012 - 11/03/2012
Pret Total:
399 € (79.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

07 martie BUCURESTI – PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 05:10 pentru imbarcare cursa companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:10. Sosire in Paris la ora 09:20. Tur panoramic Paris de ½ de zi (4 ore). Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.

08 martie PARIS - VERSAILLES
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.

09 martie PARIS - MONTMARTRE
Mic dejun la hotel. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Optional, se poate servi pranzul la restaurant. Dupa pranz, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.

10 martie PARIS - MUZEUL LOUVRE
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Dupa pauza de pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.

11 martie PARIS-BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite si cumparaturi. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei Air France AF1088 cu decolare la ora 18:55. Sosire in Bucuresti la ora 22:45.


HOTEL IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy/index.shtml

Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu : baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului : restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
07-Mar-12 - 11-Mar-12519399

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Servicii incluse:
 • - transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania Air France
 • - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel IBIS BERTHIER 3***
 • - transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
 • - tur de oras panoramic al Parisului de ½ de zi (cca. 4 ore)
 • - tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • - croaziera pe Sena
 • - ghid roman insotitor
 • Nu sunt incluse:
 • - taxele de aeroport & combustibil: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion cu 14 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului)
 • - intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
 • - asigurarea medicala (optionala)

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM