Destinatii Europene

Circuit Italia Clasica transport cu avionul

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
15/05/2012 - 23/09/2012
Pret Total:
475 € (52.78€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCUREÅžTI (CLUJ / TIMIÅžOARA)- VENEÅ¢IA- VERONA (195 km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 04.30 pentru zbor Bucureşti- Venetia cu compania Alitalia, cu escala la Roma. După aterizare, întâlnire cu ghidul şi îmbarcare în autocar. Croazieră în Veneţia spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia pot merge individual în croazieră pe insula Murano. Traseul continuă spre Verona. În Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scalgierilor. Seara sosire şi cazare în zona Lago di Garda.
Ziua 2. MILANO- PISA- MONTECATINI (475 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Baptisteriul şi Turnul Înclinat. Cazare în superba staţiune Montecatini Terme.
Ziua 3. FLORENÅ¢A- ROMA (320 km)
Mic dejun. Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piaţa Senioriei - veritabil « muzeu în aer liber », Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti şi Basilica Santa Croce. Traseul continuă către Roma pt. cazare.
Ziua 4. ROMA
Mic dejun. Vizită în Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro în Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piaţa Veneţia, Capitoliul şi Pantheonul. După ce "Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa vârstă, vom admira şi frumuseţea sa unică în: Piaţa Navona, Fontana di Trevi şi Piaţa Spaniei, iar definiţia grandorii o vom afla în Basilica San Pietro. Cazare la Roma.
Ziua 5. ROMA- TIVOLI
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală în Roma la muzeul Vatican, unde ne vor copleşi (pe lângă multe altele) Capela Sixtină şi Stanze di Rafaello. După amiază sugerăm vizita la Castelul Sant'Angelo şi Palatul Conservatorilor sau excursie opţională (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozată în operă de artă, rezultând cele mai spectaculoase grădini renascentiste din Europa. Întoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 6. ROMA- NAPOLI- INSULA CAPRI sau POMPEI (450 km)
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Opţional excursie (22 euro) către Napoli (seara scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piaţa Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne îmbarcăm spre splendida Insulă Capri pentru a vizita Piaţa Umberto şi Anacapri. Turiştii familiarizaţi cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turiştii care nu merg în Capri, pot vizita individual oraşul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 persoane). Întoarcere pentru cazare la Roma.
Ziua 7. ROMA- ASSISI- SAN MARINO- ROMA (595 km)
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Opţional excursie către Assisi, unde vizităm catedrala Sf. Francisc ce conţine superbele fresce ale lui Giotto. Excursia optionala (ambele 75 euro) continuă spre Republica San Marino, unde admirăm o deosebită panoramă de pe turnurile fortăreţei medievale. Intoarcere cu un microbus la Roma pentru cazare.
Ziua 8. ROMA
Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală în Roma. Sugerăm vizita la Vila Borghese, complexul de Catacombe de pe Via Appia Antica, Basilica San Giovanni Laterano sau Centrul administrativ si de afaceri E.U.R inceput de Mussolini in stil rationalist-fascist. Cazare la Roma.
Ziua 9. ROMA- BUCUREÅžTI
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Roma. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 18.00 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti Otopeni în jurul orei 00.35.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble4A 3-a pers
15-Mai-12 - 23-Mai-12479644475
07-Iun-12 - 15-Iun-12489654475
01-Iul-12 - 09-Iul-12489654475
20-Iul-12 - 28-Iul-12499664475
12-Aug-12 - 20-Aug-12499664475
23-Aug-12 - 31-Aug-12499664475
01-Sep-12 - 09-Sep-12495660475
15-Sep-12 - 23-Sep-12489654475

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Early booking: 7% inainte de 01-Ian-70
 • PREÅ¢UL INCLUDE:
 • • Bilet avion BucureÅŸti-VeneÅ£ia Roma-Bucuresti, zbor Alitalia. Compania aviatică poate modifica orarul de zbor.
 • • transport cu autocar cu climatizare, clasif. 2- 4*, exceptând ziua 5 (contra cost cu transport public);
 • • 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4, 3 ÅŸi 2**;
 • • ghid însoÅ£itor din partea agenÅ£iei in primele 6 zile (dupa intalnirea cu acesta in Venetia) apoi, asistenta turistica;
 • HOTEL SUMMIT 4*- (sau similar) Situat în vestul Romei, hotelul oferă 195 de camere elegant mobilate, cu aer cond., TV satelit, minibar, internet, telefon ÅŸi uscător de păr. Facilităţi hotel: recepÅ£ie, restaurant, room service, piscină exterioară
 • Din 2011 se achita o taxa locala in Roma de cca 3 €/zi/pers., de genul taxei de statiune (care se achita de catre turisti la receptie la Summit).

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM