Destinatii Europene

Circuit Coasta de Azur si Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
17/06/2007 - 04/10/2007
Pret Total:
375 € (34.09€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Coasta de Azur si Paris - circuit autocar 11 zile

Pret : 375 euro/pers
Categorie cazare |Hotel **
Durata: | 11 zile

Descriere :

Ziua 1: Catre Budapesta Ne intalnim dimineata la ora 05:00 in Piata Unirii si plecam pe ruta: Bucuresti- Sibiu - Deva - Arad - Nadlac. Continuam calatoria catre Budapesta. Cazare la hotel Etap 2* sau similar, langa Budapesta.

Ziua 2: Mirajul lagunei….. Parasim azi teritoriul Ungariei si traversam Austria, lasandu-ne sedusi de decorul montan care invaluie tara valsului. Ne continuam calatoria catre cea mai romantica laguna a lumii: Venetia. Noaptea, mangaiati de briza Marii Adriatice, ne cazam in zona Venetia - San Dona di Piave la hotel 3***.

Ziua 3: Venetia - taram al iubirii vesnice… Prima parte a zilei o dedicam “Orasului laguna”. Vom traversa laguna de la Punta Sabbione catre Piata San Marco, cu vaporeto.Vom admira aici Turnul cu Ceas, Turnul Campanile, Basilica San Marco si Palatului Dogilor. Vom merge apoi la Puntea Suspinelor si apoi vedem Podul Rialto.Ne indreptam catre Verona unde vom vedea Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Castelvecchio, Amfiteatrul Roman si incheiem cu Balconul Julietei. Seara tarziu intram in Monte Carlo, unde admiram Palatul Princiar, Cazinoul si Portul cu yahturi. Cazare in zona Nice- hotel 2*.

Ziua 4 : Mirajul Coastei de Azur Este ziua in care vizitam Coasta de Azur, fereastra mediteraneana a Alpilor, locul unde marea intalneste muntele si se contopeste cu acesta – iata imaginea pe care nu o veti uita! Intram in Nisa pe Promenade des Anglaise - celebrul bulevard flancat de palmieri, trecem pe langa hotel Negresco, vedem apoi Centrul de Congrese Acropolis si admiram fostul Bastion englez, azi o superba gradina suspendata. Plecam spre Cannes, celebrul oras unde are loc festivitatea de decernare a premiilor cinematografice. Cazarea langa Marsilia la hotel Etap Marseille Le Menet sau similar 2* Romania.

Ziua 5 : Marsilia – port al Mediteranei Dimineata pornim intr-un tur de oras in Marsilia, cu vizitarea catedralei Notre Dame de la Garde, loc de unde savuram panorama completa a orasului. Optional, facem o croaziera la Chateau D’If - inchisoare a Contelui de Monte Cristo. Plecam apoi spre Lyon cu o scurta oprire in Avignon, pentru vizitarea vechiului oras al Papilor. Suntem impresionati de Palatul Papilor, de Zidurile si de Catedrala Notre Dame des Domes. Seara vom ajunge in Lyon. Profitam de prilejul ivit si facem un tur “by night” al orasului pentru a admira Basilica Notre Dame ,de Fourviere. Cazarea langa Lyon la hotel Premiere Classe Tassin 2* Ro sau similar.

Ziua 6 : Valea Loirei – taramul castelelor Dimineata plecam catre Valea Regilor cu o prima oprire la cu castelul Cheverny, faimos pentru trofeele sale de vânatoare unde vom face o vizita interioara a acestuia . Continuam calatoria catre castelul Blois construit in sec. XIII, unde avem optiunea fie de a vizita castelul, fie ne putem plimba pe strazile orasului Blois sau putem achizitiona suveniruri. Ultima oprire este la castelul Chambord, capodopera lui Francois I si a Renasterii Franceze ce o vom admira exterior. Seara ajungem la Paris si facem un tur panoramic al Orasului Lumina: Piata Bastiliei cu Opera Noua, Ile de la Cite cu Notre Dame de Paris, Palatul de Justitie, Ansamblul National, Place Concorde, Champs Elysees, Arcul de Triumf si zarim in zare silueta Turnului Eiffel, langa Scoala Militara si Champ du Mars. Turul nostru se va termina cu Place Pigalle unde se afla Basilica Sacre Coeur, inaltata pe Colina Montmartre, iar la baza acesteia zarim Cabaretul Moulin Rouge. Cazare laVillages Hotel – La Villette 2* sau similar in Paris , zona La Villette echivalent 2* Romania.

Ziua 7 : Orasul Luminilor sub clar de luna Incepem aceasta zi cu vizitarea Domului Invalizilor, unde se afla Mormantul lui Napoleon si Muzeul Armelor. Intram apoi in Cartierul Latin trecand pe langa celebra Universitate Sorbona si pe langa gradinile Palatului Luxemburg, spre Catedrala Notre Dame. Celebra constructie dateaza din anul 1303 si este considerata cel mai important monument gotic al Parisului. Tot acum vizitam St. Chapelle si Palatul de Justitie. Dupa-amiaza intram in templul mondial al artei: Muzeul Louvru. E adevarat ca pentru a-l vizita si a te delecta in voie cu fiecare exponat al sau de valoare, un an de zile nu ar fi de ajuns. Important este insa sa nu ratam impresionantele saloane dedicate Egiptului Antic, seducatoarea statuie a lui Venus din Milo si surasul enigmatic al Mona Lisei. Optional, seara putem urca in Turnul Eiffel sau putem opta pentru o croaziera pe Sena. Cazarea la acelasi hotel.

Ziua 8 : Versailles – Palatul Regelui Soare Dimineata plecam spre Versailles, pentru a vizita Palatul Regelui Soare. Pornim apoi catre Reims unde vizitam catedrala in care se incoronau regii Frantei. Celebrul dom adaposteste intre pietrele sale mii de file de istorie, scrisa sau nescrisa. La cativa pasi de catedrala sunt magazinele care vand celebre vinuri frantuzesti, pentru toate buzunarele. Ne continuam drumul catre Strasbourg si la sosire, facem scurt tur ‘’by night’’ al orasului. Cazarea la Strasbourg - hotel Atelys - 2* sau similar.

Ziua 9 : Catre Salzburg – orasul lui Mozart Ne asternem la drum si oprim la Munchen. Vizitam centrul istoric cu vechea cladire a Primariei si a Universitatii. In aceeasi zona vedem Catedrala Frauenkirche - Catedrala celor Doua Doamne, devenita simbolul orasului. Seara sosim la Salzburg si facem un scurt tur “by night” al orasului. Ajungem in centrul istoric, trecand pe langa: Dom, Casa memoriala Mozart, Palatul si Gradinile Mirabell.Cazarea langa Salzburg la hotel Etap 2* Romania sau similar.

Ziua 10: Viena - orasul valsurilor Plecam in cursul diminetii catre Viena unde vizitam Palatul Schonbrunn si apoi Ringul. Atractiile locului sunt: Palatul Mariei Tereza, Palatul Franz Josef, Catedrala Sf. Stefan, Muzeul de Istorie, Opera, Parlamentul si Primaria. Dupa-amiaza plecam catre Budapesta unde facem un tur panoramic al orasului. Optional avem croaziera pe Dunare cu cina - un adevarat festin in acompaniamentul valurilor Dunarii. Cazare hotel Etap 2* Romania langa Budapesta sau similar.

Ziua 11: Din nou acasa… Sosim in tara in cursul serii.

Oferta include :

•Transport cu autocar modern minim 2* (scaune rabatabile, instalatie audio, climatizare)
•Cazare 10 nopti in camera tripla: (vezi supliment dubla) hoteluri Etap, echivalent 2* Romania (grup sanitar propriu si TV) sau similar
•Ghid atestat

Oferta NU include :

•Taxele de intrare la obiectivele turistice la care acestea se percep
•Contravaloarea asigurarii medicale
Excursii optionale:
•Croaziera pe Sena: 10 euro/adult si 8 euro/copil sub 12 ani
•Croaziera cu cina pe Dunare: 25 euro/adult si 23 euro/copil sub 12 ani (minim 40 participanti)
•Cina cu spectacol folcloric la Borkatakomba: 27 euro/ adult si copil ( min. 25 persoane ) Suplimente (optional):
•Cazare in camera dubla: 60 euro/pers.
•10 mic dejunuri: 50 euro/pers.

Observatii :

PLECARE - 17.06; 12; 24.07;10, 23.08;10; 22.09;04.10.2007
PRET - 375 euro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Shop"

Total Oferte de Turism (3)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Shop