Destinatii Europene

China 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
16/09/2012 - 25/09/2012
Pret Total:
1190 € (119€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

CHINA 2012
Marele Zid, Soldatii de Teracota, Zgarie-norii din Shanghai

BEIJING – XI’AN – SUZHOU – SHANGHAI

Plecari: 16 septembrie 2012

Ziua 1: BUCURESTI – BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE KLM cu destinatia Beijing. Schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam.
Ziua 2: BEIJING – Templul Cerului
Sosire la Beijing, transfer in oras. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local. Timp liber.
Ziua 3: BEIJING – Marele Zid Chinezesc & Drumul Sacru
Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Vom incheia excursia cu cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing, hotel 3*.
Ziua 4: BEIJING – Orasul Interzis & Piata Tian’anmen – XI’AN (calatorie cu trenul)
Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national - si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Transfer catre gara din Beijing. Cina se va servi mai devreme (in jurul orei 16:30) sau la pachet, in tren. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane.
Ziua 5: XI’AN
Sosire si cazare in Xi’an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo, Roma. Astazi vom vizita una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, Terra-Cotta Warriors (Soldatii de Teracota), un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. Dejunul si cina vor fi servite la restaurante locale.
Ziua 6: XI’AN – SUZHOU
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Marea Moschee. Plecare cu trenul de noapte spre Suzhou (cuseta de 4 persoane). Cina va fi servita la pachet.
Ziua 7: SUZHOU
Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Dupa dejun, vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan), si a Gradinii “Master of the Net“, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.
Ziua 8: SHANGHAI – tur de oras
Dupa micul dejun, transfer cu autocarul la Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vom face un tur de oras Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si Turnul Jinmao (intrarea in turn nu este inclusa). Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.
Ziua 9: SHANGHAI
Mic dejun. Zi libera pentru shopping sau excursii optionale – se poate organiza vizitarea Templului Buddha de Jad, apoi timp liber pe strada Nanjing - principala artera comerciala. Dejun si cina in Shanghai.
Ziua 10: SHANGHAI – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Shanghai si plecare spre Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM via Paris sau Amsterdam. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in cursul serii/noptii.

PRET / persoana (loc in camera dubla): 1190 EURO
Supliment camera single: 250 EURO; Reducere a treia persoana in dubla: 30 EURO

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul, compania AIR FRANCE KLM Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti (sau Turkish Airlines via Istanbul)
2 nopti transport cu trenul de noapte Beijing-Xi’An si Xi’An – Suzhou (cuseta pentru 4 persoane)
6 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Beijing, 1 noapte Xi’An, 1 noapte Suzhou, 2 nopti Shanghai
pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)
transport cu autocar local pe circuit
vizite si intrari la obiectivele turistice
ghid local pentru vizite
insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
taxele de aeroport = 395 EURO
taxa de viza si procesare acte (viza este colectiva, conform regulamentului Ambasadei) = 75 EURO
bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie)
asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Sep-12 - 25-Sep-121190

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International