Extrasezon pentru noi / plin sezon pentru ei

Va scriu de pe partieeeeeee  :) Da, asa e , in timp ce scriu asta ma uit in jurul meu si nu-mi vine sa cred : lumea vine in valuri catre telecabina , cu skiuri, cu sanii, cu colace si tot asa. A , e si un tip cu un snaps in mana si si si  da, se duce spre alti prieteni de-ai lui care tot asta au in fata. Hai ca nu e urat asa tare aici :) Promit sa updatez postul macar cu o poza pe ora … stay tuned !!!

[imagebrowser id=23]

Cu ocazia asta v-am si raspuns la tema de astazi : iarna in Austria se merge doar in extra sezon pentru noi si full sezon pentru ei. O perioada excelenta de cerut concediu : tocmai ai venit dupa Revelion si 2 – 3 saptamani de “ incalzire “ la munca deci nu e cazul sa exagerezi ca poate ramai cu meteahna !

Partea buna in ianuarie este ca si preturile sunt la jumatate fata de cele de Rev sau Craciun deci un mare plus. Sa nu mai zic si de perioada de reduceri la shopping care in Austria inseamna clar preturi mult mai mici :)

Despre vara nu o sa va scriu mult fiindca mi-e sa nu topesc totul prin zona dar mai ales cu costumul de ski pe mine nu prea imi vine sa ma gandesc la soare si plaja :) In vara e bine sa te duci in sezon , nu in mijloc in iulie – august fiindca aproape oriunde te-ai duce e mult prea cald si mult prea scump. Un iunie mi se pare excelent iar pretul il rezolvi cu un Early Booking. Ca locatie recomand cu caldura Turcia, Tunisia, Spania si mai nou Bulgaria.

In extrasezon va recomand sa mergeti in orasele pe care vreti sa le vizitati cu adevarat : Viena, Madrid, Praga etc. Si aici se pot imparti in 2 : primavara e recomandabil sa vizitati Praga ( eu am fost de 2 ori toamna si o data primavara si nici nu se compara : e mult prea frig in octombrie ), Viena si in general cele din nord fiindca atunci incepe sa se incalzeasca iar Madrid si Barcelona eu le-am vizitat vara dar m-as reintoarce in toamna ( nu foarte cald, lume relaxata , obiective turistice mai putin aglomerate ).

Zona in care sunt acum este parte a grupului Serfaus – Fiss – Ladis si o sa va tin la curent cu tot ce se intampla astazi pe aici :)

Articolul face parte din prima editie a “Travel Blog Carnival” care a avut ca subiect calatoritul in extrasezon. Iata si celelalte materiale pe aceeasi tema:

Bataafse Cocktail
Cand sa calatorim: in sezon sau in extrasezon?
Revelion la mare?
Sezonul: de ce te fereşti nu scapi
To be or not to be off-season?
Tunisia – o vacanta la plaja in extrasezon
Turismul în extrasezon – de multe ori o variantă mai bună
Unde sa calatoresti in extrasezon
Vacanta contra curentului
Vacanta (si) la job
Vacanta perfecta in extrasezon

8 thoughts on “Extrasezon pentru noi / plin sezon pentru ei

  1. Pingback: Cand sa calatorim: in sezon sau in extrasezon? « Blog de business si travel

  2. Pingback: Blogul de vacante » Blog Archive » Tunisia – o vacanta la plaja in extrasezon

  3. Pingback: Turismul în extrasezon - de multe ori o variantă mai bună | Drum liber - Vezi România cu alţi ochi

  4. Pingback: Sezonul: de ce te fereşti nu scapi | impresii din lumea mare

  5. Pingback: Vacanta (si) la job

  6. Pingback: Vacanta contra curentului: Roma in februarie | Viajoa

  7. Pingback: Vacanta perfecta in extrasezon | Bucuresti

  8. Pingback: Ovidiu's Box » Revelion la mare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>