TAROM si Maratonul de Iarna

O noua promotie de la TAROM care incearca sa supravietuiasca in razboiul preturilor purtat cu celelate companii aeriene; noua nu ne displace deloc :) . Pe scurt, Maratonul de Iarna inseamna 800 de bilete la pretul de 9 euro plus taxele de aeroport.

In cadrul promotiei se vor acorda bilete la 84 de zboruri catre 14 destinatii externe. Daca va intrebati care sunt acestea, trebuie precizat faptul ca destinatiile se vor schimba saptamanal pe perioada Maratonului. Pentru aceasta saptamana oferta TAROM cuprinde bilete la zborurile Bucuresti – Lyon si Bucuresti – Zurich ce pot fi achizitionate pana pe data de 8 noiembrie 2009. In saptamana 9 – 15 noiembrie destinatiile sunt Roma, Venetia si Sofia iar biletele pot fi cumparate intre 31 octombrie si 15 noiembrie. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si cu regulile de desfasurare ale promotiei trebuie sa urmariti site-ul TAROM unde vor fi publicate noile destinatii la sfarsitul saptamanii.

Ce mai trebuie precizat e ca promotia se aplica pentru calatoriile din Bucuresti iar biletele dus-intors au o perioada de sedere intre 3 si 14 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>