O noua sansa a turismului romanesc – turismul electoral

Sincer nu inteleg de ce nu promovam asta decat sa ne chinuim cu alte ramuri ale turismului care incontestabil nu functioneaza atat de bine sau macar nu sunt atat de interesante si de practicate de romani. Unde ati mai vazut asa ceva : turistul in loc sa plateasca primeste bani :) In loc sa se relaxeze insa este supus unor chinuri dar macar dureaza doar o zi. Din fericire Politia Romana este la datorie si sunt de apreciat fiindca totusi e dificil de facut diferenta intre microbuzul portocaliu sau microbuzul rosu cand tu ai semnal clar sa opresti doar microbuzul galben :)

Acum nu zic Doamne Fereste ca asta o fi vre-un Fat Frumos al Revolutiei insa comparativ cu ceilalti doi care au ramas era chiar o micuta virgina. Pacat ca a facut-o de oaie pe final cu discursul lui anti moguli cauzat in mare de intoxicarile din timpul zilei care-l dadeau la egalitate cu Geoana la ora 17 cu 26% fiecare.

Cel care cu siguranta a incercat ” beneficiile ” turismului a fost Printul Charles care, ne avand nevoie pentru la el in tara fiindca el e pe viata acolo, a testat pentru Laburisti angajamentul populatiei si claritatea cu care , la nevoie , ar spune ” Ies, ai em Jika din Susiava bat ai em voting hiar for za laburist parti bicoz I am in UK for 2 auars …aaa iears ” :)

print-in-caruta

Si uite asa ajungem la ce era o data bancul potrivit de campanie dar devine cruda realitate.

O babă nu mai iese şi nu mai iese din ca bina de vot, încât toată lumea se-ntreabă, pe bună dreptate, ce face baba de nu mai iese din cabina de vot. La un moment dat, din spatele slinoasei perdele cu rol de delimitare a spatiului intim, capul băbuţei apare ca o cireaşă modificată genetic: “Auzi, mamă, «futu văn cur» se scrie cu liniuţă sau fără? :)

3 thoughts on “O noua sansa a turismului romanesc – turismul electoral

  1. admin Post author

    Tema este politica si de aceea este in categoria ” diverse ” si nu turism. A fost o tema de actualitate la momentul publicarii articolului si de aceea consideram ca are ce cauta aici. 
    In 7 decembrie va mai urma unul :)

  2. idaho

    Si imi mentin opinia ca un asemenea articol nu are ce cauta pe un blog de turism. Iar raspunsul pe care l-am primit mi se pare foarte tare :) profi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>