Desfiintarea Ministerului Turismului

In fond si la urma urmei e clar ca e vorba de un minister produs la comanda,  provenit dintr-o agentie si caruia de fapt ii este suficienta si o centrala telefonica sau chiar un site si sa functioneze online. Toata aceasta tevatura din ultima vreme pare mai mult pe principiul ” Elena, fa-te ca lucrezi ” fiindca in fond Elena Udrea nu a facut nimic mai mult decat rating la TV si cativa bani pentru ea. Notorietate cat cuprinde si lipsa de bun simt tot cam pe acolo.

CTP face o paralela foarte interesanta in articolul Savanta si Amanta si pe buna dreptate. Cred ca mergand totusi mai departe inceputul anilor 80 a fost si inceputul sfarsitului pentru Ceausescu. Din momentul in care Savanta a inceput sa fie din ce in ce mai vocala si sa conteze in luarea deciziilor functie de mofturile personale,  sistemul deja plin de probleme si-a accentuat defectele ceea ce ma tem ca incepe sa se intample si acum. Lui Ceasca i-au luat 9 ani sa dispara lui Base sper sa-i ia doar 3 luni.

Argumentele in favoarea desfiintarii se pot gasi nenumarate , incepand cu faptul ca turistii straini ocolesc Romania , ca se cheltuie bani aiurea pe tot soiul de proiecte nefinalizate, ca in goana stupida dupa bani Udrea arunca in stanga si dreapta cu noroi si multe altele.

La ce avem in acest moment nu se justifica sa avem Ministru, oameni in minister si mai ales Secretari de Stat care sa cheme liftul !

One thought on “Desfiintarea Ministerului Turismului

  1. Geologul

    Totusi, nu cred sa fie asa grav, problema noastra e ca nu ne-am adaptat la criza. In timp ce altii au tot felul de pachete de criza si vin cu tot felul de oferte avantajoase atat pentru turist si pentru unitatea de cazare la noi singura solutie pentru scaderea preturior e reducerea calitatii ceea ce pentru multi turisti straini e inacceptabil. Sincer eu cred ca ar f existat un om indeajuns de competent incat cu aceleasi fonduri sa salveze turismul Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>