Cluburile, blonda si turismul

Va spuneam saptamana trecuta de debutul campaniei de promovare turistica a Romaniei initiata de Ministerul Turismului. Se pare ca toate evenimentele de la Paris din timpul turneului de la Roland Garros ne-au costat aproximativ 88.000 de euro. O suma frumusica ce se spera a fi recuperata din valul de turisti straini ce vor veni in Romania, ca urmare a acestei campanii. :)

O alta noutate a fost crearea “minunatului” Imn Turistic al Romaniei, care ne-a costat si acela cam 10.000 de euro. Acum Dna Udrea impreuna cu Marius Moga, compozitorul imnului, vor sa lanseze pe 11 mai si varianta de club a acestuia care cu siguranta va face furori prin cluburile din Europa :) . Nu se stie cat a costat remix-ul :P .

Pana una alta, daca realitatile din tara noastra raman aceleasi, putem sa avem imn, videoclip de promovare si o blonda cu o traista bucovineana pe umar, ca tot degeaba :) .

httpv://www.youtube.com/watch?v=CzgphuB_urs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>