O lume fara Romania

Am gasit zilele astea un filmulet aparut acum cativa ani dar care mi-a reamintit ca tara asta nu e compusa doar din Gigi, Eva Kent, Piticul Porno si Base :) Ca fara noi lumea ar fi mai saraca , mai lenesa , mai lenta si poate cu mult mai putini oameni deoarece contributiile romanilor in domeniul sanatatii de-a lungul istoriei au fost multiple.

Sunt cateva completari la filmulet de exemplu sa nu uitam ca tot la noi s-a inventat Penicilina si nu doar Insulina, ca matematicienii si fizicienii nostri nu au plecat doar la Microsoft ci si la multe alte mari firme din Occident , ca multi poeti desi au fost fortati sa plece in exil au avut totusi suflet romanesc si deci si inspiratia de aici iar multi sportivi inca fac tara mandra in Lume.

httpv://www.youtube.com/watch?v=pbzz62z20oE

Pentru noi ceilalti insa , care am ramas aici sa stingem lumina sau sa tragem apa, oare suntem atat de blazati incat sa toleram asta ? E adevarat ca ” un intelectual placut e un intelectual tacut ” insa hai poate totusi mai strigam si in alte locuri … ca si asa la meciuri de fotbal nu mai avem motive :)

E clar ca tara e ” praf , pulbere fina ” si ca se doreste ” ieftinirea ” ei pe parcurs si ca vom fi indatorati 20 – 30 de ani de acum incolo insa chiar nu are nimeni nimic de spus ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>