Hotel exclusivist in Costa Rica

Va spuneam mai demult de un hotel din Stockholm, Suedia construit in interiorul unui avion. Jumbo Hostel-ul era amplasat in aeroport si avea ca scop principal cazarea la preturi mici a persoanelor ce au cateva ore de asteptat pana la cursa lor. De data aceasta e vorba tot despre un hotel – avion, in schimb decorul si facilitatile sunt la superlativ. Nu se mai poate vorbi de o solutie facila, ci de un hotel exclusivist, luxos, pentru oameni dornici de ceva inedit.

costa_verde_hotel

Neobisnuitul apartament situat in interiorul Parcului National Manuel Antonio, pe tarmul Oceanului Pacific din Costa Rica poate fi rezervat la tarife ce variaza intre 300 si 350 $ pe noapte. Un purtator de cuvant al Hotelului Costa Verde l-a descris ca fiind cel mai exclusivist apartament in regim hotelier din tara.

costav_verde_bedroom

Apartamentul cu doua dormitoare este situat in interiorul unui Boeing 727 dezafectat ce urma sa fie dat spre casare. Situat pe coasta unui deal, Boeing-ul ofera o priveliste incantatoare a oceanului, pe de o parte dar si a junglei, de la cele doua balcoane construite pe aripile fuselajului.

In interiorul meticulos renovat sunt doua dormitoare, o bucatarie, sufragerie, living si doua bai. Mobilierul este sculptat manual.

costa_verde
Avionul a fost transportat bucata cu bucata din aeroportul San Jose pana in locul in care se afla acum. Aeronava este ridicata pe un piedestal de 15 metri, la marginea parcului national, astfel incat ofera privelisti spectaculoase ale junglei dar si ale oceanului de la inaltime.

costa_verde_view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>