Primul restaurant intr-un copac in Noua Zeelanda

In Noua Zeelanda, Pagini Aurii a gasit o metoda neconvenionala de a-si promova cartea de telefoane: construirea unui restaurant intr-un copac. Asta pentru a demonstra ca orice proiect ai avea, oricat de indraznet ar fi, Pagini Aurii te poate ajuta sa-l finalizezi.

Ideea de baza a acestui proiect a fost gasirea tuturor produselor, materialelor si furnizorilor de servicii prin intermediul Paginilor Aurii. Yellow Treehouse are 18 locuri si a fost construit la 10 metri inaltime intr-un copac inalt de 40. Restaurantul are forma de ceapa :) si pentru a ajunge in interiorul sau trebuie sa mergi pe un pod de 60 de metri lungime. Sus e doar sala de mese, bucataria si toaletele fiind jos, pe pamant :). Mancarea va ajunge in restaurant cu ajutorul unei macarale :)).

Se pare ca restaurantul are si un fel de acoperis care protejeaza impotriva ploii dar daca bate vantul si e frig, probabil ca restaurantul nu va functiona. Oricum vremea in Noua Zeelanda e frumoasa o mare parte din an, asa ca nu vor fi prea mari probleme. Bineinteles ca toata lumea s-a inghesuit sa rezerve un loc in “ceapa din copac” asa incat inca dinainte de a se deschide oficial, sunt zile deja full de rezervari.

Ce n-am inteles eu in toata povestea asta e, de ce in forma de ceapa? Oricum mi se pare o idee geniala. Va dati seama cat de frumos e sa iei masa intr-un copac, in mijlocul naturii si sa vezi padurea de sus. Plus ca modalitatea de promovare a celor de la Pagini Aurii mi se pare extrem de inteligenta si cred ca o sa aiba mult de castigat in urma acestui proiect.

Asa ca daca ajungeti din intamplare prin Noua Zeelanda, mai exact in Auckland (ce-i drept e destul de departe), luati masa la Yellow Treehouse si spuneti-ne si noua cum a fost.

yellowtreehouse_08_01yellowtreehouse_08_02

Mai multe detalii si imagini aici.

One thought on “Primul restaurant intr-un copac in Noua Zeelanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>