Destinatii Europene

Vacanta in Laponia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
15/12/2009 - 31/03/2010
Pret Total:
2850 € (316.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Hotelul de Gheata si Fiordurile Norvegiene

9zile/8nopti
Sezon: 15 Decembrie – 31 Martie

Încercaţi un amestec de istorie, cultură şi imagini nordice incredibile în cadrul acestei vacanţe de iarnă. Vizitaţi faimosul ICEHOTEL (Hotel de Gheaţă), faceţi cunoştinţă cu cultura tradiţională Sami şi fiţi martorii luminilor nordice magice din regiunea laponă în Suedia. Continuaţi spre vest către Norvegia şi navigaţi de-a lungul coastei şi a fiordurilor aspre, în cadrul unei croaziere norvegiene (Norwegian Coastal Voyage) – considerată de mulţi ca fiind printre cele mai pitoreşti din lume.

Ziua 1: Bun venit în Laponia şi Căutarea Luminilor Nordului
Vacanta dumneavoastră de iarnă începe la aeroportul Kiruna, unde sunteţi întâmpinat de personalul nostru local şi transferat la hotelul din Kiruna, cel mai nordic oraş al Suediei. Pe măsură ce se înserează, ghidul vă pregăteşte pentru o excursie interesantă cu snowmobil-ul în sălbăticie, pentru a explora fascinantele Lumini ale Nordului din Laponia*. Mai târziu, după ce veţi savura o cină laponă delicioasă, vă veţi întoarce la hotel unde puteţi petrece restul serii relaxându-vă şi bucurându-vă de împrejurimile liniştite.
* Atenţie! Luminile Nordului (Aurora Borealis) reprezintă un fenomen natural, motiv pentru care apariţia lor nu poate fi garantată.

Ziua 2: Aventuri cu Husky ÅŸi turul ICEHOTEL
După micul dejun de la hotel veţi avea parte de o plimbare cu sania trasă de câini şi vă veţi putea bucura de sălbăticia Laponiei, care îţi taie respiraţia. Un „musher” (cel care conduce sania) experimentat vă va oferi noţiunile de bază privind interacţiunea cu câinii şi echipamentul adecvat; apoi veţi avea controlul total pentru o călătorie emoţionantă în sălbăticie! Apoi, vă puteţi relaxa cu o cafea fierbinte pe timpul pauzei în jurul unui foc de tabără.
După amiază, vizitaţi ICEHOTEL şi Biserica de Gheaţă din Jukkasjärvi, pentru un tur cu ghid în care aflaţi istoria acestui fascinant hotel. ICEHOTEL este complet reconstruit în fiecare iarnă de către artişti din toată lumea, utilizând zăpadă şi bucăţi de gheaţă din râul Torne. Hotelul, faimos pentru conceptul său unic şi operele de artă impresionante, dispune de un ICEBAR ,şic şi o serie de camere şi apartamente uimitoare pentru mai mult de 100 de turişti. Petreceţi noaptea în Kiruna.

Ziua 3: Ferma de reni ÅŸi Cultura Sami
Începeţi ziua cu o vizită la ferma de reni şi vă întâlniţi cu Rudolf şi prietenii lui cu blană, urmată de un prânz tradiţional lapon într-un cort confortabil Sami iar apoi veţi avea ocazia să încercaţi să conduceţi o sanie trasă de reni! Ferma vă oferă de asemenea o excelentă ocazie de a învăţa despre viaţa de zi cu zi şi istoria populaţiei Sami din Laponia, populaţia indigenă din Scandinavia de Nord. Restul zilei este liber pentru a explora Kiruna, unde veţi mai petrece o noapte.

Ziua 4: Călătorie la Lofoten Islands
Savuraţi un mic dejun copios la hotel înainte de a vă urca în trenul de dimineaţă cu destinaţia oraşul norvegian Narvik, de unde călătoria continuă cu autobuzul spre Svolvær, un orăşel-port amuzant înconjurat de munţi impresionanţi cu vârfurile acoperite de zăpadă, inclusiv vârful caracteristic al oraşului, „Svolvær Goat”. Petreceţi noaptea în Svolvær.

Ziua 5: Croazieră pe coasta Norvegiei: Harstad - Sortland - Svolvær - Stamsund
Prima parte a zilei este liberă pentru a explora Lofoten Islands, un centru istoric de pescuit cu atracţii naturale care îţi taie respiraţia, sătucuri colorate, insolite şi safari cu balene. Este disponibilă o excursie opţională de observare a balenei ucigaşe, între 15 decembrie şi 15 ianuarie. Seara, e timpul să vă îmbarcaţi pe nava Hurtigruten pentru un voiaj spectaculos spre sud de-a lungul minunatei coaste norvegiene, prin ape de mică adâncime şi canale înguste cu peisaje incredibile. Veţi petrece următoarele 3 nopţi la bordul navei, într-o cabină confortabilă cu toate facilităţile.

Ziua 6: Croazieră pe Coasta Norvegiei: Ornes - Sandnessjøen – Rørvik
Pentru că nava traversează Cercul Arctic, ziua este dedicată minunatelor peisaje naturale cu puncte de interes ca faimosul lanţ muntos Şapte Surori, muntele legendar Torghatten şi insula Sandnessjøen. Ultimul port al zilei este fermecătorul orăşel Rørvik, unde puteţi vizita muzeul costal premiat Norveg.

Ziua 7: Croazieră pe coasta Norvegiei: Trondheim - Kristiansund - Ålesund
Nava se va opri dimineaţă devreme în fascinantul oraş medieval Trondheim, unde veţi avea câteva ore pentru a explora atracţiile istorice. Călătoria continuă apoi de-a lungul Fiordului Trondheim, dincolo de Insula Hitra, cu opriri scurte în orăşelele de pe coastă Kristiansund şi Molde. Ultimul port al zilei este Ålesund, un oraş renumit pentru arhitectura sa Art Nouveau şi atmosfera de basm. Aici este disponibilă o excursie opţională.

Ziua 8: Croazieră pe coasta Norvegiei Florø - Bergen
În timpul nopţii, nava se opreşte la Torvik, Maløy şi Florø pe măsură ce călătoria continuă printre insuliţe, înainte de a se apropia de destinaţia finală – Bergen. Debarcaţi în portul Bergen la începutul după-amiezii şi vă puteţi bucura de acest minunat oraş după cum doriţi. Bergen este plin de viaţă şi cultură, cu atât de multe de văzut, inclusiv: Bryggen, un loc ce aparţine patrimoniului mondial UNESCO; piaţa vibrantă de peşte şi flori; tramvaiele care oferă o privire minunată asupra împrejurimilor şi multe altele. Petreceţi noaptea la un hotel din centrul Bergen.

Tarife de la : 2850€/pers

Tariful include:
• 5 nopti cazare in Hoteluri de 3*; mic dejun inclus
• Intampinare la Kiruna Airport si transfer la hotel
• Excursia – Luminile Nordului (Northern Lights) cu snowmobilul; cina inclusa
• Plimbarea cu sania trasa de cainii Husky; bauturi calde si sandwich incluse
• Visita la ICEHOTEL si la Biserica de Gheata
• Visit to a Sami reindeer farm; pranz inclus
• Biletele de tren de la Kiruna la Narvik
• Bilete de autocar de la Narvik la Svolvær
• Croaziera pe vasele de la Hurtigruten (Norwegian Coastal Voyage) de la Svolvær la Bergen; include pensiune completa si cabina pentru 3 nopti la bordul vasului
• Transfer la Aeroportul din Bergen la plecare
• 24-hour emergency customer help line
• Taxe
Tariful nu include:
• Zborurile Bucuresti - Kiruna si din Bergen (serviciu suplimentar la cerere)
• Asigurarea medicala
• Bacsisurile
• Mesele si bauturile la restaurante/baruri in cazul in care nu este altfel specificat la incluse sau itinerariu

Tour Operator
Destination Travel

Websites:
www.DestinationTravel.ro
www.Destination-Luxury.ro
www.DestinationScandinavia.ro
www.VacanteCroaziere.ro
www.Vacante-de-Iarna.com
www.wix.com/VacanteCroaziere/Croaziere

E-mail:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
Telefon: 0040-723.825.899, 0040-730.176.049
Fax: 0040-242.515.204 / 031.808.1298
Licenta tip A nr.:4829
Cod Fiscal: 16014037
Nr. de Inregistrare: J51/614/2003
Banca: Banca Comerciala Romana
Cont RON: RO 80RNCB0099100363910001
Cont EUR: RO 53RNCB0099100363910002
Bdul Tineretului nr.49, Bl.58, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Dec-09 - 31-Mar-102850

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip masa:
  • Nota:
  • - Rezervarea se face cu cel putin 4 saptamani in avans
  • - Pachetul turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti (Recomandam cateva zile in plus in Bergen!)
  • - Cazarea la ICEHOTEL se poate face la cerere
  • - Optional: Excursia pentru observarea balenelor/ Killer Whale sightseeing tour in Svolvær
  • - Acest pachet turistic poate fi rezervat inainte de 15 Decembrie, insa Hotelul de Gheata nu se deschide pana la mijlocul lunii Decembrie.
  • - Este necesar sa va impachetati haine groase pentru acest pachet turistic, cu toate ca va vom furniza cateva jachete groase local, daca este necesar. Unele activitati depind de conditiile meteo, insa daca unele excursii vor fi anulate vi se vor oferi alternative.
  • • Despre Linia de Croaziera Hurtigruten (Norwegian Costal Voyage)
  • Pe o distanta de 2.000 km pe coasta de vest, acest traseu este una dintre cele mai mari atractii ale Europei si de peste 100 de ani ofera calatorilor combinatii unice de istorie, cultura si panorame incredibi

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL