Destinatii Europene

Croaziera de Lux 8 zile Dubrovnik-Venetia Seadream

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
17/09/2011 - 24/09/2011
Pret Total:
3614 € (451.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Croaziera de Lux 8 zile, Dubrovnik - Venetia, Vasul SeaDream II
Data de imbarcare: 17 Septembrie 2011

Itinerar:

17-SEP-2011 Dubrovnik, Croatia
17-SEP-2011 Dubrovnik, Croatia
18-SEP-2011 Dubrovnik, Croatia
18-SEP-2011 Kotor, Montenegro
19-SEP-2011 Kotor, Montenegro
20-SEP-2011 Korcula, Croatia
20-SEP-2011 Hvar, Croatia
21-SEP-2011 Hvar, Croatia
22-SEP-2011 Split, Croatia
23-SEP-2011 Rovinj, Croatia
24-SEP-2011 Venetia, Italia


Tarife in euro/persoana:

Categoria de cabina:
Yacht Club Deck 2 3.614
Yacht Club Deck 3 3.922
Yacht Club Deck 4 4.322
Commodore Deck 2 6.368
Commodore Deck 3 7.060
Admiral Suite 7.060
Owner`s Suite 8.645
Taxe portuare 328


Tariful include:
• cazarea in cabina dubla cu ALL -INCLUSIVE la bordul vasului inclusiv cafea, apa, bauturile racoritoare si alcoolice la discretie
• taxele pentru servicii la bord
• activitati de recreere: piscina, jacuzzi, teatru, discoteca, club cu simulator de golf, perete de catarare, pista in aer liber pentru jogging, alte facilitati depinzand de linia de croaziera sau vas


Tariful nu include:
• taxele de port
• transportul cu avionul pana si de la destinatie – serviciu suplimentar la cerere
• transferul aeroport – port – aeroport
• excursiile optionale la fiecare destinatie
• asigurarea medicala – serviciu suplimentar la cerere
• servicii suplimentare: licitatii de arta, centru de spa, coafor, masaj, casino, telefoane, internet, arcada video
• orice altceva ce nu apare mentionat ca fiind inclus in tarif

Pentru tarife in timp real pe categorie de cabine, disponibilitate si numar de persoane, va rugam sa contactati Agentia DESTINATION TRAVEL.
travel@destinationtravel.ro
www.vacantecroaziere.ro


Despre SeaDream Yacht Club

Clubul SeaDream Yacht este o companie familială, concepută de un antreprenor norvegian, Atle Brynestad. „Este vorba despre yachting, nu despre croaziere”, aşa îşi defineşte SeaDream misiunea sa. Cu maxim 112 turişti, şi un echipaj de 95 de persoane, SeaDream Yacht Club oferă o experienţă adevărată de yachting.

În călătoriile cu mega-yachturile SeaDream vă simţiţi ca şi cum aţi fi la bordul yachtului dumneavoastră personal. Turiştii de la bordul SeaDream pot fi cât de activi sau relaxaţi îşi doresc, în timp ce fac cunoştinţă cu ceea ce clienţii noştri consideră a fi cele mai bune servicii pe mare. Toate cabinele elegante au vedere spre ocean. Tarifele SeaDream sunt all-inclusive iar bucătăria de 5 stele poate fi gustată în elegantul Dining Salon sau pe punte, Al Fresco.

Mega-yachturile gemene SeaDream I şi SeaDream II ajung în porturile de yachturi unde vasele mari de croazieră nu pot ajunge. Între aprilie şi noiembrie, SeaDream I şi SeaDream II navighează în Europa iar între noiembrie şi aprilie, merg în Caraibbe. În tradiţia adevărată a yachting-ului, itinerariile de yachting SeaDream sunt special proiectate şi presupun înnoptare în porturi, astfel încât turiştii să poată experimenta viaţa de noapte a unora din cele mai faimoase porturi de yachturi din lume.

„Este vorba de yachting, nu de croazieră” Este o diferenţă.

De ce SeaDream se numeÅŸte Yacht Club?

SeaDream Yacht Club este o afacere de familie si ofera o experienţă de yachting. Yachtingul cu SeaDream este o experienţă diferită de croaziere. Această atenţie la detalii şi această eleganţă la care clienţii noştri revin din nou şi din nou, îi determină să devină membrii acestui club, acestei familii speciale de yachting.

Itinerarii de yachting SeaDream

Cu un pescaj de doar 4,35 m, SeaDream I şi II pot intra în porturile de yachting unde nu pot intra navele mai mari.
Din mai şi până în octombrie, SeaDream I şi II navighează cu itinerarii de 7 nopţi spre porturile clasice de yachting de pe riviera franceză şi italiană, Costa del Sol, Coasta Amalfi, insulele greceşti şi în Marea Adriatică şi Marea Neagră, inclusiv porturile clasice de yachting Nisa, Monte Carlo, Cannes, St. Tropez, Santorini, Barcelona şi Portofino.
Din noiembrie până în aprilie, SeaDream I şi II oferă itinerarii de 5, 7 şi 9 nopţi în mici porturi de yachting din Caraibbe – St. John, St. Croix, St. Martin, Virgin Gorda, St. Barts, Jost van Dyke, Barbados, Grenadines, Saba, Nevis şi altele.

Stilul de viaţă SeaDream Yachting

Garderoba de yachting – experienţa de yachting SeaDream personifică „perfecţiunea casual”. La bord, îmbrăcămintea sport casual este tot ceea ce aveţi nevoie, împreună cu încălţămintea confortabilă pentru vizitele pe uscat şi îmbrăcăminte casual elegantă pentru serile petrecute la bord.

SeaDream`s Spa – o experienţă de reîntinerire vă aşteaptă la Spa. SeaDream Spa oferă experienţe minunate prin terapiile thailandeze luxoase şi foarte apreciate de-a lungul timpului. Centrul de Spa utilizează produsele exclusiviste Aromatherapy Face and Body de la DECLEOR, Paris® în cadrul tuturor tratamentelor. SeaDream Spa este certificată Thai şi este unică pe nave. Vă puteţi bucura de unele din tratamentele noastre înconjurat de răcoarea brizei în zona noastră privată de masaj în aer liber. Tai Chi şi yoga sunt de asemenea disponibile pe punte, la cererea clienţilor. Există şi un coafor.

Centru de fitness – Localizat pe Puntea 4, dispune de privelişti asupra oceanului, benzi de alergare, biciclete eliptice şi greutăţi, împreună cu un televizor cu ecran plat şi DVD playere.

Facilităţi medicale – ambele yachturi SeaDream dispun de facilităţi medicale bine echipate la bord şi un doctor cu experienţă pentru toate călătoriile.

Simulatorul de golf – la bordul SeaDream, turiştii pot selecta unul din 30 de terenuri de campionat de golf cu ajutorul simulatorului nostru de golf. Directorul de Activităţi poate sprijini şi clienţii în aranjarea reperelor pe terenurile de golf în ports-of-call.

SeaDream’s Champagne & Splash™ – o adevărată celebrare a stilului de viaţă în yachting. Turiştii şi echipajul sărbătoresc cu şampanie şi caviar servite pe uscat şi urmate de un grătar delicios pe plajă, servit în mod elegant în porţelan. În cadrul călătoriilor unde nu putem sărbători pe uscat Champagne and Caviar Splash, sărbătorim la bord pe puntea cu piscină, împreună cu bunătăţile surpriză preparate de bucătar. Acesta este un eveniment reprezentativ pentru SeaDream, pe care echipajul îl aşteaptă cu plăcere şi de care turiştii îşi vor aminti.

Barul din vârful yachtului – acest bar special proiectat se află pe Puntea 6. Este un loc minunat pentru a vă aduna şi a profita de briza şi priveliştea 360 de grade. Acesta este exact locul în care să savuraţi un trabuc după cină (sau oricând, de fapt).

Balinese Dream Beds – fiecare din yachturile noastre dispune de senzaţionalele paturi de vis balineze. Aceste paturi duble de plajă foarte populare se află pe Puntea 6 spre pupă, lângă barul din vârful yachtului. Aceste paturi sunt ridicate în aşa fel încât balustrada să nu obtureze vederea. Sunt disponibile şi umbrele mari pentru umbră atunci când este nevoie. Locul perfect pentru a sta la soare, a citi o carte, a privi marea, a vă bucura de briză sau pentru a trage un pui de somn binemeritat. Oferim şi servicii de noapte, cu perne cu fulgi şi pături confortabile, dacă cineva doreşte să doarmă sub cerul liber.

Biblioteca – biblioteca proiectată elegant, cu panouri din lemn, oferă o selecţie mare de cărţi, de la literatură clasică la bestsellers. Reviste, ziare, jocuri şi computere cu acces la internet sunt de asemenea disponibile 24 de ore din 24. Alegeţi şi rămâneţi puţin în această atmosferă confortabilă.

Cazinoul – s-ar putea să nu fiţi James Bond, dar cu siguranţă puteţi să vă etalaţi mutările la mesele de Black Jack. Bucuraţi-vă de o băutură după masă de la Piano Barul aflat la câţiva paşi de Cazino. Ca şi Mr. Bond, s-ar putea să simţiţi că sunteţi norocos.

Piano Bar – o zonă de relaxare unde vă puteţi bucura de un cocktail după cină şi puteţi solicita pianistului o melodie specială.

Starlit Movies™ - cina şi filmul au conotaţii mult mai luxoase. În nopţile senine vă puteţi retrage pe puntea cu piscină pentru a vă bucura de un concert sau un film înconjuraţi de un cer înstelat. Sunt disponibile la cerere floricele şi o băutură la alegere. În serile când vremea nu este perfectă, vă puteţi bucura de eveniment în Salonul Principal.

Salonul Principal – Salonul Principal este suficient de mare pentru ca toţi călătorii să poată încăpea deodată. Este decorat elegant, dispune de ring de dans, scenă cu echipament audio/video de ultimă oră, sistem de proiecţie şi bar.

Buticul SeaDream – buticul este deschis atunci când vă aflaţi pe mare, pentru a permite călătorilor să facă achiziţii duty free. Oferă cadouri fine de branduri internaţionale, îmbrăcăminte sport şi pentru yachting şi articole personale necesare oricui.

Portul pentru sporturi de apă – fiecare yacht dispune de un port retractabil pentru sporturi de apă, pentru o varietate mare de activităţi sportive inclusiv pentru caiac, o barca Zodiac® pentru water skiing, o barcă-banană, tubing, boarding, wave running, snorkeling, Sunfish® sailing, înot, o insulă plutitoare precum şi asistenţă din partea personalului.

Cină elegantă, premiată
Serviciile şi bucătăria SeaDream premiate de la fiecare din yachturile noastre reprezintă o experienţă bine cotată de clienţii noştri şi de autorităţile şi publicaţiile în materie. Meniul este o combinaţie delicioasă între bucătăria tradiţional clasică şi internaţională.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Sep-11 - 24-Sep-113614

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL