Destinatii Europene

Vacanta de Paste la Bruxelles

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
26/01/2009 - 17/04/2009
Pret Total:
439 € (73.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Paste la BRUXELLES

PERIOADA: 17 – 22 Aprilie 2009
(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1
17 Apr Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Baneasa, ora 12:50. Plecare spre Bruxelles si sosire la ora locala 16:50. Transfer si cazare la hotel Bedford 3* (sau similar).

Ziua 2
18 Apr
Mic dejun. In prima jumatate a zilei vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. In a doua parte a zilei veti putea descoperi orasul pe cont propriu. Va propunem o plimbare pe Rue Royal sau o vizita la sediul Comisiei Europene. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana “Buna Vestire” aflata in Piata Sf. Catherine. Cazare.

Ziua 3
19 Apr
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi cu autocar si ghid local in orasul Bruges, oras considerat “Venetia Belgiei” unde vom vizita cladirile medievale, biserici si catedrale dar vom putea admira si canalele romantice. Vom continua pe jos cu Piata centrala, Primaria si Turnul Clopotnitei. Dupa amiaza ne vom intoarce la Bruxelles (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 50 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 4
20 Apr
Mic dejun. Ziua de azi va adauga in palmaresul vizitelor noastre alte obiective turistice interesante, de aceasta data din Anvers, o excursie optionala de jumatate de zi cu autocar si ghid local. Anvers (Antwerp), "orasul diamantelor" este al doilea oras al Belgiei ca marime si un important port, dar în acelasi timp este un oras istoric, în care au locuit numerosi actori, artisti si pictori printre care Van Dyck si Rubens (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 35 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 5
21 Apr Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de o zi la Amsterdam cu autocar si ghid local. Capitala Tarilor de Jos este cunoscuta pentru arhitectura sa impresionanta, cele peste o suta de canale adorabile care traversează orasul si peste o mie de poduri, oamenii prietenosi si libertatea de a face tot felul de cumparaturi. Orasul satisface gusturile fiecărui calator - fie că acesta prefera cultura şi istoria, petrecerile sau doar farmecul relaxant al unui vechi oraş (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 55 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 6
22 Apr Mic dejun. Dimineata vom preda camerele si vom face transferul la aerport pentru imbarcare cursa Blue Air Bruxelles – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 15:25.

PRET/ persoana: 439 EURO + 290 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 155 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 15 EURO
* Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Bruxxelles – Bucuresti, compania Blue Air
 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Bedford 3* sau similar
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport :90 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 taxa de bagaj (7 euro pentru fiecare bagaj de cala pe segment de calatorie) – limita de greutate admisa in aceasta taxa pentru bagajul de cala este de 20 kg/pasager. Taxa va fi achitata numerar pe aeroportul de plecare in cadrul formalitatilor de check-in
 excursiile optionale
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistic.


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

Conditii de anulare / penalizari:
-intre 16 si 21 zile inaintea plecarii: 30 % din valoarea pachetului
-intre 10 si 15 zile inaintea plecarii: 60% din valoarea pachetului
-intre 7 si 10 zile inainte plecarii : 80% din valoarea pachetului
mai putin de 7 zile: 100%.

ORAR DE ZBOR:
17 Aprilie: Bucuresti Baneasa 14:50 – Bruxelles 16:50
22 Aprilie: Bruxelles 11:40 – Bucuresti Baneasa 15:25


Hotel Bedford 3* - Bruxelles www.bedford.be
Hotelul se afla situat in centrul orasului intre Grand Palace si Eurostar. Camerele dispun de baie cu uscator de par, telefon, televizor, radio, seif, acces internet. Hotelul are restaurant, piano bar, centru fitness, centru de conferinte, parcare interioara.


OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Belgia conform standardelor proprii;
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL