Destinatii Europene

Ultima Camera Grecia - 1 August

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/08/2009 - 08/08/2009
Pret Total:
179 € (22.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

AER CONDITIONAT GRATUIT



KALITHEA

In prezent, Kalithea este punctul de atractie al peninsulei Kassandra si este considerata cea mai moderna statiune datorita numeroaselor baruri, cluburi de noapte, cafenele, taverne si restaurante. Plajele de nisip, imbratisate de albastrul de turcoaz al Marii Egee fac din aceasta “vedere frumoasa” o bijuterie a peninsulei Kassandra.

Barurile de pe plaja si sporturile nautice sunt si ele o permanenta atractie pentru amatori, dar si pentru cei care vor sa petreaca clipe de neuitat in insorita Elada.

Vila Erato se afla in centrul statiunii Kalithea, avand vedere spre parc, unde se afla si locurile de parcare. Suprafata acesteia este de 520 m2. Ultima renovare: 2008.





Vila are 2 etaje. Etajul superior are 7 apartamente, iar cel inferior 5. In spatele vilei se afla o curte cu gradina, cu mese si un gratar puse la dispozitia turistilor.

Desi este localizata intr-o zona linistita, vila este foarte aproape de baruri, taverne, restaurante, magazine si farmacie, aflandu-se la numai 2 minute de statiile de autobuz si taxi. Plaja este la o distanta de aproximativ 300 m.





APARTAMENTELE

Au o suprafata de de 32-34 m2, balcon cu vedere spre parc. De asemenea, sunt dotate cu o chicineta complet utilata. Alte facilitati: baie, aer conditionat, internet wireless, uscator de par, TV (inclusiv 2 programe romanesti)



TARIFE:

159 EURO/PERSOANA - LOC IN QUADRUPLA

179 EURO/PERSOANA - LOC IN TRIPLA

199 EURO/PERSOANA - LOC IN DUBLA



TRANSPORT: 65 EURO/PERSOANA

PLECARE VINERI, 31.07.2009





TARIFUL INCLUDE:

*

7 nopti cazare in camere duble, triple sau quadruple
*

aer conditionat: GRATIS in lunile iulie si august
*

internet wireless: GRATIS
*

asistenta turistica in limba romana pe toata durata sejurului


TARIFUL NU INCLUDE:

*

Transport. La cerere, dus intors: 65 euro/pers. (plecare in fiecare zi de Vineri in jurul orei 17:00).
*

Mesele. La cerere, contra cost: mic dejun (5 euro/pers./zi), cina (10 euro/pers./zi), demipensiune (14 euro/pers./zi). Mesele se servesc la o taverna din apropierea vilei Erato
*

Asigurarea medicala, recomandata
*

Asigurarea storno, recomandata (pentru situatii ca: imbolnavire, citare intr-un proces, accident, etc.). Se incheie odata cu contractul de prestari servicii.
*

Aer conditionat la cerere in lunile: iunie si septembrie. 5 euro/apartament/zi.
*

Excursiile optionale.





NOTA:

1.

Check in: intre orele 12:00 – 14:00. Check out: la ora 09:00
2.

Intrarea si iesirea se face in ziua de sambata
3.

Pentru cei care calatoresc cu autocarul, plecarea se face in fiecare zi de vineri, in jurul orei 17:00.
4.

La inscriere se achita un avans de 30% (euro sau lei la cursul BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar), urmand ca diferenta sa se achite cu 15 zile inainte de plecare.


ACTE NECESARE:

1.

Pasaport sau carte de identitate (valabile min. 6 luni de la data plecarii)
2.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii care calatoresc doar cu un parinte, trebuie sa prezinte la vama acordul notarial al parintelui care nu insoteste minorul. Mai multe detalii la www.politiadefrontiera.ro


CONDITII DE ANULARE:

1.

10% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face pana la 40 de zile calendaristice inainte de plecare;
2.

30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 39-30 zile calendaristice inainte de plecare
3.

50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29-16 zile calendaristice inainte de plecare
4.

100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentare.







Excursii optionale


LUNI – LAGUNA ALBASTRA – 45 euro (autocar) sau 35 euro – transfer individual

O zi perfecta petrecuta in apele albastre ale Marii Egee, aproape de Sf. Munte Athos, la bordul unei nave ce ne aduce aminte de corabiile piratilor de altadata. Excursia presupune trei opriri, una pentru plaja si baie in golfurile misterioase ale Insulei Amouliani, apoi una pentru o vizita in micul si traditionalul sat Amouliani, iar ultima oprire va fi pentru sarituri direct de pe vas, intr-unul din cele mai frumoase golfuri ale Insulei Vourvourou. Programul include un pranz pe vapor si animatie la bordul acestuia.

MARTI - SALONIC – PROGRAM DE VIZITARE SAU SHOPPING - 25 euro

Excursia la Salonic este cu autocarul. Vom face un mic tur panoramic, pentru a admira si cateva dintre principalele monumente de arta, incepand de la Vechea Cetate – Kastra si continuand cu Biserica Sf. Dumitru, Arcul lui Galerius si Rotonda. Vom opri apoi la Biserica Sf. Dumitru, patronul spiritual al orasului, si apoi ne vom continua drumul catre port si apoi Piata Aristotelous in apropierea careia se afla bazarul. Veti avea la dispozitie aproximativ 3 ore pentru a descoperi, pe cont propriu, magazinele elegante ale orasului, strazile intesate cu taverne pitoresti ale vechiului cartier Ladhadika si barurile moderne de pe faleza. Plecarea va fi de la Turnul Alb, emblema orasului Salonic, si vom face o ultima oprire in centrul comercial din afara orasului , Mediterranean Cosmos.

MIERCURI – CROAZIERA LA MUNTELE ATHOS - 42 euro (autocar) sau 30euro - transfer individual

Muntele Athos este leaganul lumii ortodoxe si stat teocratic cu autoguvernare aflat pe teritoriul Eladei. Croaziera incepe in portul Ormos Panaghias, aflat in partea de NE a Peninsulei Sithonia. Din acest port navigam spre sudul Peninsulei Athos, pana la limita sudica unde se afla varful cel mai inalt al muntelui, avand inaltimea de 2033 m. Ne vom indrepta apoi catre nord, de-a lungul tarmului vestic al peninsulei si veti afla informatii esentiale despre istoricul Muntelui Athos si despre fiecare dintre cele 8 manastiri de pe aceasta parte a peninsulei. Vom face o escala, dupa aproximativ 4 ore, in portul Ouranoupolis, unde veti avea timp liber pentru a descoperi aceasta statiune, pentru o plimbare, cumparaturi sau pentru o masa traditionala la una din pitorestile taverne de aici. La intoarcerea de la Ouranoupolis pana in portul Ormos Panaghia, pret de aproape o ora si jumatate, veti fi spectatorii unui superb program interactiv cu muzica si dansuri din mai multe regiuni ale Greciei.

JOI – METEORA - 45 euro

Meteora reprezinta cel de-al doilea centru monastic ortodox din Grecia, dupa Sfantul Munte Athos. Calatoria noastra incepe din Kassandra, dis-de-dimineata. Vom merge cu autocarul spre nord, lasand orasul Salonic in urma noastra, dupa care ne vom indrepta catre sud, spre Muntele Olimp, vom trece prin pitorescul defileu Tempi, traversand apoi Campia Tessaliei, cea mai mare campie a Greciei. In Kalambaka, orasul de la poalele Meteorelor, vom vizita atelierul de icoane bizantine. Veti fi martorii unei frumoase si interesante prezentari despre tehnica de pictura a icoanelor bizantine si veti putea alege dintr-o diversitate de icoane si suveniruri reprezentative pentru Grecia. Vom vizita apoi 2 dintre cele 6 manastiri care mai exista in prezent in complexul de la Meteora. Pe drumul de intoarcere se va face un popas in valea Tempi, la izvoarele Sf. Parascheva, izvoare cu ape tamaduitoare, se spune, mai ales pentru bolile de ochi (pentru lumina ochilor), dar si pentru cei care doresc sa primeasca lumina credintei in viata lor.


VINERI – CROAZIERA IN GOLFUL TORONEOS - 39 euro (autocar) sau 25 euro – transfer individual

Croaziera de agrement in care va invitam va va dezvalui un mic coltisor de Egee, golful Toroneos, oferindu-va momente de un farmec aparte si amintiri unice. Excursia include trei escale. Una dintre ele, pentru plaja si baie (cu un pranz servit pe puntea vaporului), o alta, destinata vizitarii celei mai moderne statiuni din Sithonia, Neos Marmaras, iar cea de-a treia, in golful insulei Kelifos, un mic taram nelocuit, salbatic, cunoscut si sub denumirea de “Insula Broastelor Testoase”, cu sarituri in apa direct de pe vas.


ALTE PROGRAME:

1.WATERLAND – MARTI - 18 euro (doar transfer)+biletul de intrare 14.5 euro
2. TARGUL DE LA NEA MOUDANIA si PESTERA PETRALONA – miercuri - 20 euro
3.PLIMBARE CU BARCA CU PANZE – IN ORICE ZI, LA CERERE – 55 EURO
4.CROAZIERA NOCTURNA – VINERI – 35 euro (transfer propriu pana in port) sau 45 euro (autocar)
5. JEEP SAFARI - in orice zi – 60 euro; SCUBA DIVING – in orice zi – 60 euro; SEARA GRECEASCA – vineri – 35 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
01-Aug-09 - 08-Aug-09-199179-

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " MARAN TURISM"

Total Oferte de Turism (2)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: MARAN TURISM