Destinatii Europene

Thailanda & Sejur Koh Samui

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
11/02/2011 - 22/02/2011
Pret Total:
1842 € (153.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – BANGKOK
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 17.30, imbarcare si zbor spre Istanbul, ora 19.25. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transcontinental cu destinatia Bagkok. Noapte si cina la bord.

Ziua 2. BANGKOK
Mic dejun. Sosire in capitala Thailandei, Bangkok la ora 13.40. Bine ati venit in ‘Orasul Ingerilor’ ! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare Bangkok.

Ziua 3. BANGKOK - COMORILE METROPOLEI
Mic dejun. Astazi vom face turul celor mai renumite temple budiste printre care: Templul lui Buddha din Aur sau Wat Traimit (se afla in Chinatown si adaposteste o impresionanta statuie din aur a lui Buddha ce masoara peste 3 metri inaltime si cantareste 5 tone), Templul lui Buddha lungit sau Wat Pho (aici se afla si cea mai renumita scoala de masaj traditional din Thailanda). Ziua continua apoi cu vizitarea Marelui Palat, complex monumental, unde se afla Templul lui Budha de Smarald, una din marile ‘minuni ale lumii de astazi’. In inima templului vom putea admira imaginea gigantica a lui Budha, sculptata intr-o singura piatra de jad, cel mai sacru obiect religisos din Thailanda. Dupa-amiaza turul poate continua pe canalele din partea de vest a orasului (Klong) imbarcati in traditionalele barci thailandeze, prilej de introducere in fascinanta viata rurala a Thailandei. Cazare Bangkok.

Ziua 4. BANGKOK - PIATA PLUTITOARE & ‘ROSE GARDEN’
Mic dejun. Excursie optionala la Damnoen Saduak, cea mai mare piata plutitoare. Aici puteti gasi artizanat, tesaturi, fructe, flori, mancare si multe alte suveniruri. Dupa pranzul servit la Rose garden country resort, plecam la ‘Rose Garden’, un adevarat paradis tropical, unde vom putea asista la un spectacol cultural fascinant, cu numeroase dansuri traditionale, ceremonii, ritualuri tribale, reprezentatii de arte martiale, box thailandez, lupte cu sabile etc. La intoarcerea in Bangkok vom face o oprire la Nakhom Pathom pentru a vedea cea mai mare pagoda din Thailanda: Pra Pathom Chedi (Prima Stupa). Acesta este unul dintre cele mai importante lacasuri de cult din Thailanda, Cazare Bangkok.

Ziua 5. BANGKOK – KOH SAMUI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Seara transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul spre Koh Samui.
Insula este o adevarata oaza de frumusete naturala, cu plaje cu nisip fin, recife de corali, lagune superbe, cascade cu apa limpede si paduri tropicale. Transfer la hotel. Cazare Koh Samui.

Ziua 6 - 10. KOH SAMUI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si activitati optionale: scufundari, snorkelling, plimbari cu barca. Cazare Samui. . Cazare Koh Samui.

Ziua 11. KOH SAMUI – BANGKOK
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Samui pentru zborul spre Bangkok. Imbarcare pentru zborul de intoarcere in tara, plecare ora 23.10. Noapte la bord.

Ziua 12. BUCURESTI
Sosire Istanbul ora 6.05 iar, dupa o scurta escala, zbor spre Bucuresti. Sosire ora Bucuresti Henry Coanda ora 09.55.

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 persoane. In cazul in care grupul minim nu se realizeaza, pretul excursiei se va recalcula sau excursia se va anula.

SERVICII INCLUSE:

● zbor Bucuresti – Bangkok / Bangkok – Samui / Samui - Bangkok / Bangkok – Bucuresti;
● transferurile cuprinse in program si transport pe durata vizitelor cu autocar / minibus cu A/C;
● 3 nopti cazare cu mic dejun Bangkok, 6 nopti cazare cu mic dejun Koh Samui in hoteluri de 4*;
● vizitele cuprinse in program cu ghid local si ghid roman insotitor pe durata excursiei in Bangkok
● intrarile la obiectivele turistice vizitate.


NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● taxele de aeroport 290 €;
● taxa de viza si procesare Thailanda 30 €;
● asigurarea medicala;
● bacsisuri obligatorii 30 €;
● excursiile optionale;
● supliment hotel Baan Haad Ngam Boutique Resort & Spa 4* (Superior room) Koh Samui – www.baanhaadngam.com - 250 €;
● alte servicii decat cele mentionate.




HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Bangkok: Prince Palace Hotel 4* - www.princepalace.co.th
Koh Samui: Best Western Samui Bayyiew Resort 4* (Deluxe seaview) - www.samuibayviewresort.com

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
■ Turul pe canale (Kong Tour - Bangkok): 20 €
■ Piata Plutitoare si ‘Rose Garden Show’ cu pranz inclus (Bangkok):50 € ;
â–  Tur de insula(Koh Samui): 40 euro
â–  Safari tur (Koh Samui): 35 euro
■ Descopera Koh Samui noaptea: 50 – 60euro
â–  Croaziera (Koh Samui): 35 euro
■ windsurfing, kitesurfing, catamaran – sailing, scufundari si snorkelling

Preturile la excursiile optionale din Koh Samui sunt aproximative (se vor calcula in functie de numarul de personae doritoare) si se vor achita la fata locului.






● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.
● In situatii speciale, agentia poate opera modificari in structura programului, functie de conditii climatice, orare de zbor, trafic etc.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Turkish Airlines si Bangkok Airways (se pot modifica). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene.
● Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Feb-11 - 22-Feb-111842

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EcoXtrem Travel"

Total Oferte de Turism (1)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EcoXtrem Travel