Destinatii Europene

SEJUR ITALIAN COASTA AMALFI - INSULA CAPRI

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
25/03/2012 - 27/10/2012
Pret Total:
786 € (98.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1.BUCURESTI - CAPRI
Sosire pe Insula Capri, transfer la hotel, cazare.
Ziua 2 MONTE SOLARO
Mic dejun la hotel. Relaxare la piscina sau o excusie cu barca in jurul insulei, 3 ore sau 5 ore. Puteti face plaja pe vas, puteti inota si veti admira frumusetea insulei vazuta dinspre mare. Nu uitati sa va luati costumele de baie si prosop. Masa de pranz la un restautant cu meniu mediteranean.
Dupa masa puteti face o excursie la Vila San Michelle, pe coasta de nord est a insulei. Vila a fost construita in preajma ruinelor unei vile Romane Imperiale, ruine ce au fost conservate si pot si admirate. Vila a fost construita de Axel Munthe pastrand conceptul grec de a avea deschideri catre soare, vant si sunetului marii.
Ziua 3 MONTE SOLARO
Mic dejun la hotel. Astazi va propunem sa urcati pe Monte Solaro si sa va bucurati de cea mai frumoasa si spectaculoasa priveliste de 360º asupra Insulei Capri si asupra imprejurimilor. Puteti ramane pe munte pentru masa de pranz. Dupa masa, puteti face o plimbare pana la mica biserica Hermitage Cetrella, construita in sec XV deasupra Golfului Marina Piccola. Biserica a fost protectoarea marinarilor cautatori de coral, care veneau inainte de imbarcare sa se roage pentru protectia Fecioarei.
Ziua 4 GROTTA AZZURRA
Mic dejun la hotel. O zi pe malul piscinei, la soare, relaxare si odihna. Sau puteti face o mica croaziera din Marina Grande pana la Grota Albastra, celebru punct turistic de interes in Insula Capri, sau cu autobuzul plecand din Anacapri.
In drum spre Grota Albastra, puteti vizita Vila Romana Damecuta si ruinele resedintei Imparatului Tiberiu. De aici pana la grota puteti face o plimbare pe jos de 20 minute sau puteti lua alt autobuz. Pentru intrarea in grota veti plati un bilet in care intra si urcarea pe barca pana in grota. In apropiere de Grota Albastra se afla o mica insula, Gradola, unde va puteti opri pentru un suc, masa de pranz (12,00 -16,00) si cateva fotografii unice ale marii de smarald, la Il Riccio (deschis intre 20 aprilie – 18 oct) . Puteti face si plaja cu conditia sa aveti o rezervare prealabila la club (deschis de la 9,00 pana la apusul soarelui).
Daca v-a placut dar nu ati gasit locuri pentru masa de pranz puteti face o rezervare pentru cina.
Puteti opta si pentru masa de pranz la Nettuno, un restaurant cu preturi acceptabile (un fel principal costa aprox 8 euro)
Ziua 5 PIAZZETTA DELL’ARCO NATURALE, VILA JOVIS
Mic dejun la hotel. O plimbare lunga pana la Piazzetta dell’Arco Naturale este cea mai potrivita alegere de excursie active. In plus, veti continua seria celor mai frumoase fotografii de pe insula Capri.
Plecand din Piazzetta puteti alege Via Longano sau Via Le Botteghe, ambele sunt pitoresti si gazduiesc cafenele, restaurante si mici magazine, la parter. La intersectia cu Via Tiberio, va trebui sa luati Via Matermania care va trece printr-un cartier linistit si elegant, pana la Piazza dell’Arco Naturale. Veti admira formele ciudate, dar naturale, formate de eroziunea apei si a vantului timp de mii de ani. Aici, deasupra marii, la restaurantul Grotelle, puteti lua masa de pranz. Cateva trepte mai jos de restaurant este Grota di Matermania unde, in vremuri antice aveau loc ritualuri in cintea zeilor Padurilor. Excursia dureaza aproximativ trei ore. La intoarcere puteti alege Via Tragara pentru a admira resedinte de lux si hoteluri de 5* inconjurate de gradini fabuloase, daca nu, cumva, locuiti la unul din ele. Pe Via camerelle veti gasi cele mai renumite boutiquri cu haine la moda, semnate de designeri celebri.
Ziua 7 VILLA JOVIS
Mic dejun la hotel. Relaxare la piscina sau puteti face o excursie pana la Villa Jovis.
Vila Jovis a fost una din cele mai impresionante resedinte din sec I, intinsa pe 7 mii mp.
Veti fi impresionati de marimea vilei. In varf, in sec 18 s-a construit o mica biserica, Sf. Maria del Soccorso.
Ziua 7 CAPRI CINA MEDITERANEAN
Mic dejun la hotel. Relaxare la piscina sau puteti opta pentru o excusie.
Fiind ultima seara pe insula, va propune o cina speciala la unul din restaurantele: Terasa di Lucullo, cu cea mai buna panorama; Faraglioni, cel mai sofisticat restaurant; Aurora, cu cele mai fine mancaruri traditionale; Capricci, restaurantul gurmanzilor de mancaruri meditaraneene; am enumerat numai patru restaurante din cele cateva zeci sau, chiar, sute de pe insula.
Ziiua 8 CAPRI - BUCURESTI
Mic dejun la hotel. Relaxare la piscina. Check out. Transfer in port pentru imbarcare pe Hidrofil in jurul orei 14,40. Sosire in Napoli. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere acasa. Decolare la orele 18,00

Pretul include
Cazare 7 nopti
Masa: mic dejun
Bilet de avion Bucuresti – Napoli//retur
Transfer aeroport – port – aeroport Napoli
Transport cu ferry Napoli – Capri/retur
Transfer port – hotel – port Capri

Pretul nu include
Taxa pentru bagaje la cala: 17 euro/way/bagaj in etrasezon si 20 euro/way/bagaj in sezon
Taxa municipala de 4 euro/pers/ pentru max 5 nopti ce se plateste direct la receptie

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
25-Mar-12 - 27-Oct-12-786--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International