Destinatii Europene

Italia de nord

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
19/07/2012 - 28/08/2012
Pret Total:
569 € (71.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Italia de nord - magia lacurilor & fascinatia Muntilor Dolomiti
Lacul Maggiore, Lacul Lugano, Lacul Como, Lacul Garda, Madonna di Campiglio, Verona
Plecari: 19.07, 21.08.2012 (7 nopti / 8 zile)

Ziua 1: Bucuresti – Milano – lacul Maggiore
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Milano. Sosire in Milano la ora 14:10 si transfer cu autocarul in zona Lacului Maggiore. Lacul Maggiore este cel mai faimos lac italian datorita frumusetii sale maiestuoase si salbatice in acelasi timp, dar si datorita insulelor Borromeo. Lacul este alimentat de raul Ticino ale carui izvoare se afla in Elvetia. Muntii Alpi adapostesc lacul si creeaza un climat bland si moderat care favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii abundente si luxuriante. Cazare la hotel 3* in zona Lacului Maggiore.
Ziua 2: Lacul Maggiore si Insulele Borromeo
Mic dejun. Dimineata ne imbarcam pe vaporas pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Insula Bella si Insula Pescatori. Pe insula Bella vom vizita frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe insula Pescatori (insula Pescarilor) care are o atmosfera pitoreasca aparte, loc ideal pentru artisti, cu stradutele sale stramte si casele vechi. Dupa amiaza vom vizita doua dintre cele mai frumoase orasele de pe malul lacului Maggiore: Stresa si Verbania. In Pallanza, loc de vacanta renumit cu vile private si gradini cu vegetatie abundenta va recomandam o vizita la Villa Taranto, cu renumita gradina botanica, cu 2500 de specii de plante din care multe sunt rare.
Ziua 3: Excursie optionala la Lacul Lugano (Elvetia) si Lacul Como (Italia)
Mic dejun. Timp liber pentru a explora pe cont propriu frumusetile lacului Maggiore sau excursie optionala la alte doua lacuri minunate din aceasta zona: lacul Lugano in Elvetia si lacul Como in Italia. Vom face o scurta oprire in orasul Lugano, situat pe malul lacului cu acelasi nume, oras care combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana. In continuare poposim pe malul lacului Como care are cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute, vile inconjurate de gradini exotice se succed pe malurile acestui lac prealpin. Una dintre atractiile principale este Villa Carlotta in Tremezzo, o resedinta privata construita in sec al XVIII-lea pe malul lacului Como, decorata cu sculpturi incantatoare si grote artificiale pline cu flori si verdeata. Continuam cu vizita oraselului Bellagio despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu la confluenta celor trei brate ale lacului. Intoarcere la hotel in zona lacului Maggiore.
Ziua 4: Maggiore – Sirmione – Lacul Garda
Mic dejun. Dimineata parasim lacul Maggiore si ne indreptam spre cel mai mare lac din Italia, lacul Garda, considerat si unul dintre cele mai frumoase. Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. Ne vom opri pe malul lacului Garda pentru a vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. In centrul istoric al orasului vom putea vedea Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu, iar la capatul peninsulei se afla ruinele unei vile romane care a apartinut poetului Catullus cunoscuta sub denumirea de grotele Cattulo. Cazare la hotel de 3* in zona lacului Garda.
Ziua 5: Muntii Dolomiti: Madonna di Campiglio si Masivul Brenta
Mic dejun. Azi va propunem o excursie diferita, in mijlocul naturii, departe de muzee, opere de arta si istorie. O excursie la Madonna di Campiglio este o schimbare bine venita in program. Statiunea se afla la aproximativ 100 km distanta de malul vestic al lacului Garda, in mijlocul unuia dintre cele mai frumoase peisaje montane. Situata la intrarea in Parcul Natural Adamello Brenta, Madonna di Campiglio este cunoscuta drept perla masivului Brenta si a vaii Genova. Binecunoscuta Cascada Nardis situata in apropierea statiunii ne impresioneaza cu caderea de apa inalta de 90 metri. Madonna di Campiglio este in acelasi timp cea mai importanta statiune montana din aceasta parte a Dolomitilor si este nr. 1 pentru sporturi de iarna si pentru drumetii in timpul verii. Micul orasel Pinzolo situat in apropiere este cunoscut pentru biserica din sec al XVI-lea. Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 6: Excursie optionala Lacul Garda
Mic dejun. Excursie optionala pe malul vestic si cel estic al lacului Garda pentru a descoperi alte locuri si orasele minunate precum statiunea Gardone Riviera situata pe malul vestic, Riva del Garda situat in nordul lacului, Malcesine dominat de Muntele Baldo cu cladirile sale medievale, orasul Garda si oraselul Bardolino renumit pentru excelentul vin rosu. Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 7: Excursie optionala la Verona
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi la Verona, devenit faimos datorita piesei shakespeariane “Romeo si Julieta”. Cele mai importante atractii sunt Bazilica Sf. Zeno, Arena, Piata Delle Erbe, Piata Delle Signorie si podul Scaglieri. Intoarcere la hotel in zona lacului Garda.
Ziua 8: Lacul Garda – Milano/ Verona – Bucuresti
Mic dejun. In cursul diminetii transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia. Pentru returul din 26 iulie zborul decoleaza de pe aeroportul Linate din Milano la ora 10:00 si este cursa directa spre Bucuresti. Pentru returul din 28 august zborul decoleaza de pe aeroportul din Verona la ora 11:10 si este zbor cu schimbarea aeronavei in Roma.

Pret/ persoana (loc in camera dubla):
Plecare 19.07: 569 Euro
Plecare 21.08: 599 Euro
Grup minim: 25 persoane
Supliment camera single: 115 Euro

Servicii incluse in pret:
- zbor Bucuresti – Milano si Milano – Bucuresti (retur Verona – Bucuresti, via Roma pentru data de 28.08), compania ALITALIA
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Lacului Maggiore
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in zona Lacului Garda
- transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Milano (retur din Verona pentru data de 28 august)
- transport cu vaporas privat pentru vizitarea insulelor Bella si Pescatori pe Lacul Maggiore
- biletul de intrare la Insula Bella si vizita palatului Borromeo cu ghid local
- excursie de ½ de zi cu autocarul in Stresa/ Verbania (sau alte orase de pe malul Lacului Maggiore)
- transport cu autocarul intre Lacul Maggiore si Lacul Garda
- vizita in Sirmione, pe malul Lacului Garda
- excursie de o zi in Masivul Brenta si Madonna di Campiglio cu ghid local
- insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia intrarii la Insula Bella care este inclusa)
- excursiile optionale (Lacul Como & Lacul Lugano, Lacul Garda, excursie la Verona)
- bauturile la mese
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (aprox 15 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
19-Iul-12 - 26-Iul-12569
21-Aug-12 - 28-Aug-12599

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Ultramarine Travel International"

Total Oferte de Turism (39)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Ultramarine Travel International