Destinatii Europene

Sejur 7 zile Bodrum, Turcia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Last Minute
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
02/09/2009 - 09/09/2009
Pret Total:
257 € (36.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Turcia se afla la confluenta a doua mari civilizatii : cea orientala si cea occidentala, un amalgam de traditii vestice si estice, o punte intre cultura europeana si cea asiatica. Minunile culturale si arheologice ale Turciei impreuna cu coasta mediteraneeana, reprezinta o Mecca pentru turisti ce atrage milioane de calatori in fiecare an din toate colturile lumii.
Turcii au o puternica traditie ospitaliera si oriunde ai calatori te intampina cu « Hos Geldiniz », care inseamna « Venirea ta ne aduce fericire! ».
Bodrum este orasul magic scaldat in mitologie si istorie, cu plaje de nisip fin, mici golfuri stancoase si fiorduri, este centrul de yachting al Turciei care continua traditia sa straveche de constructii de nave, specializandu-se in yahturi elegante cu carcasa din lemn. El este considerat orasul noptilor albe, magia distractiei nocturne prelungindu-se pana in zori.Bodrum este si un oras al istoriei, printre atractii numarandu-se Castelul Sf Petru din sec XV si Mausoleul din Halicarnas, una din Cele Sapte Minuni ala Lumii.
Soarele, plaja, marea, discotecile si barurile de noapte precum si practicarea sporturilor nautice duc la cresterea numarului turistilor de la an la an.
Va invitam sa participati la urmatoarele excursii optionale:
Castelul Sf. Petru, ca supravietuitor principal al trecutului sau, domina orasul. In interiorul castelului se ajunge trecand prin sapte porti impodobite cu blazoane si inscriptii. Dincolo de curte, se afla alei colorate intr-un anumit fel, pentru a ghida vizitatorii prin complexul de cladiri si expozitii speciale, organizate in interiorul castelului. Principalele sectii ale castelului sunt deschise de marti pana duminica. Castelul Sf. Petru este iluminat mirific pe timp de noapte. Prima colonizare in aceasta zona, a lasat in urma dovezi esentiale pe mica insula stancoasa, unde domneste acum Castelul Sf. Petru (odata, castelul era inconjurat de ape).
Muzeul de arheologie subacvatic deschis in 1960 are o colectie de obiecte adunate de pe o epava. Muzeul este recunoscut ca unul dintre cele mai bune din lume, expunerile includ comori de pe epava Seytan Deresi din golful Gokova, precum si cea mai bogata captura de obiecte miceniene care s-a gasit in afara Greciei.
O atractie recenta este Sala Printesei Cariene. Mormantul ei, descoperit din intamplare la Bodrum in 1989 continea ramasitele unei femei care a trait prin 360 i.Hr., ale carei bijuterii si vesminte aveau aplicatii de aur.
Mausoleul din Halicarnas este una dintre Cele Sapte Minuni ale Lumii. Pentru cei care cauta o placere melancolica in a vedea ravagiile timpului este o minunata alegere, desi au ramas putine din ramasitele originale. S-a facut o incercare reusita de restaurare, in incercarea de a arata vizitatorilor cat de minunat trebuie sa fi fost mormantul odinioara.
Gümbet (se traduce Cisterna de apa) este un sat de vacanta situat la 5 km de Bodrum, are o lunga plaja nisipoasa si o scoala de windsurfing care spre deliciul tinerilor organizeaza cursuri de scufundare.
Bitez este un frumos sat de vacanta intr-un golf situat la cateva mile spre vest, dotat si el cu scoala de windsurfing si piloane de lemn de la care se poate inota. In spatele satului se afla livezi de mandarini. In vreme ce Gumbet este renumit printre tineri, Bitez este mai bine cotat si atrage.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTriple
02-Sep-09 - 09-Sep-09348271257

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: 0-2 ani
  • Locuri limitate!

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Jolly Tour Agency"

Total Oferte de Turism (4)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Jolly Tour Agency