Destinatii Europene

Sejur 6 zile in Dubai

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/04/2010 - 07/05/2010
Pret Total:
899 € (149.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DUBAI 2010
Shopping, safari, plaja, relaxare, lux

Plecari: 10 aprilie, 1 mai



Ziua 1: Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminal Plecari cu reprezentantul agentiei la ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa directa TAROM cu destinatia Dubai. Sosire la Dubai in cursul noptii, la ora 03:15 ora locala. Transfer la Hotel Royal Ascot 4 stele si cazare.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare in tur de oras de jumatate de zi (moscheea Jumeirah - exterior, muzeul din fortul Al Fahidi - intrare, bazarul de aur si renumitele centre comerciale). Seara optional croaziera pe canalul Dubai cu ambarcatiune traditionala. Cazare.

Ziua 3: Mic dejun bufet. Optional, excursie de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor, considerat unul dintre cele mai moderne orase ale lumii (vizite la fortul Al Hish, expozitia de titei, bazarul Hamdan si oprire pe renumita faleza a orasului, plimbare in zona rezidentiala Al Husn, unde se afla palatele seicului). Cazare.

Ziua 4: Mic dejun bufet. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza, jeep safari - optional (safari se va efectua in masini 4x4 de ultima generatie, pe dunele din apropierea orasului-emirat si se va incheia cu o scurta plimbare pe camile si cu o cina traditionala. Cazare.

Ziua 5: Mic dejun bufet. Program liber pentru plaja sau cumparaturi. Optional, dejun sau cina la Hotelul Burj Al-Arab, singurul hotel din lume care a primit clasificare oficiala de sapte stele.

Ziua 6: Mic dejun bufet. Timp liber pentru odihna, shopping si plaja. La ora 01:30 noaptea predarea camerelor si transfer la aeroportul international din Dubai pentru imbarcare pe cursa TAROM Dubai – Bucuresti (decolare la ora 04:01).

Ziua 7: Sosire la Bucuresti la ora 08:10 dimineata.


Pret/persoana (loc in camera dubla): 899 EURO
Supliment camera single: 295 EURO
Pat suplimentar adult: reducere 25 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion cursa directa TAROM Bucuresti - Dubai si retur
• 6 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel ROYAL ASCOT 4* (sau similar) in Dubai
• transfer aeroport - hotel - aeroport
• tur de oras cu ghid local
• insotitor roman de grup pe toata durata excursiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxa de viza si procesare acte - 85 EURO (in regim normal)
• taxele de aeroport – 130 EURO
• asigurarea medicala
• asigurare storno (optionala)


Nota: zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Dubai, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera).


GRUP MINIM: 20 persoane
DATA LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inaintea plecarii

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
• pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima si a doua fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea
• 1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3x5,5 cm sau in format electronic max 40kb, JPG
Persoanele care au aplicata in pasaport viza turistica pentru Israel nu au drept de intrare in E.A.U.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.

PREZENTAREA HOTELULUI:
Hotelul Royal Ascot 4* este un hotel bun si nou, situat central, in zona Bur Dubai. Este aproape atat de aeroport, cat si de principala zona comerciala a orasului. Burjuman – unul dintre cele mai luxoase mall-uri ale orasului – se afla la o distanta de doar 5 minute. Luxosul hotel detine 181 camere foarte spatioase cu telefon, TV satelit - LCD de 27 de inch, mini bar, aer conditionat, uscator de par. Turistii pot alege intre 11 baruri, cafenele si restaurante care servesc atat mancare europeana cat si asiatica. Pentru relaxare, oaspetii se pot bucura de piscina (denumita sugestiv “laguna albastra”), masaje, sala de fitness, sauna si baie de aburi. Langa hotel se gaseste un amfiteatru de 350 de locuri – Dubai Music Hall Amphiteatre – unic in oras, unde au loc evenimente muzicale, petreceri, spectacole.
Pagina internet: http://www.royalascothotel-dubai.com/


ORAR DE ZBOR (ore locale*):
30 ianuarie: Bucuresti 21:30 – Dubai 03:15
05 februarie: Dubai 04:01 – Bucuresti 08:10
*diferenta de fus orar este de 2 ore; exemplu: ora 02:00 Dubai = ora 12:00 Bucuresti

OBSERVATII:
- de cele 6 nopti de cazare incluse in pachetul de servicii se va beneficia conform orarului de zbor, respectiv de la cca ora 5 dimineata in ziua sosirii pana la ora 01:30 noaptea in ziua plecarii
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din EAU
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Dubai)
- greutatea maxima admisa a bagajelor pentru cala este de 25 kg. Excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar.
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- taxa de viza nu este restituibila in caz de anulare a pachetului turistic sau a neacordarii vizei de catre organele de frontiera din Dubai
- conform reglementarilor in vigoare, copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu cunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic.
- la hotelul Ibis Deira City Center nu exista camere cu pat suplimentar; pentru familiile compuse din trei persoane, formula propusa este: camera dubla + camera single.

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti



Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
10-Apr-10 - 17-Apr-10-899--
01-Mai-10 - 07-Mai-10-899--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL