Destinatii Europene

Revelion Moscova 2010

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 03/01/2010
Pret Total:
965 € (137.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REVELION MOSCOVA 2010


Perioada: 28.12.2009 – 03.01.2010 (7 zile / 6 nopti)


Ziua 1 (28 Dec): BINE ATI VENIT LA MOSCOVA!
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00, pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT cu destinatia Moscova. Decolare la ora 08:05 si sosire la Moscova la ora 11:25. Transfer si cazare la Hotel Swissôtel Krasnye Holmy 5* sau similar. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul Moscovei. Seara, cina la un restaurant local.

Ziua 2 (29 Dec): MOSCOVA – TUR DE ORAS SI GALERIILE TRETYAKOV
Dupa micul dejun, tur panoramic al capitalei Rusiei cu ghid local pentru admirarea urmatoarelor atractii: Piata Rosie (construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic), Catedrala Sf. Vasile, Mausolelul lui Lenin, Muzeul de Istorie si celebrul magazin GUM (situat intr-o cladire ridicata intre anii 1890-1893), dealul Sparrow (cel mai inalt punct din oras - loc de panorama aflat la 220 m altitudine, unde se afla si Universitatea de stat), Manastirea Novodevichy, Casa Alba a Rusiei (resedinta guvernului Federatiei Ruse), Piata Lubyanka unde isi avea sediul KGB, Teatrul Balsoi. Dupa amiaza, optional, vom vizita Galeriile Tretyakov- Muzeul de Arta Rusa.

Ziua 3 (30 Dec): SERGHIEV POSAD SI METROUL MOSCOVIT
Mic dejun. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, optional, excursie la Serghiev Posad, numit si Zagorsk, unul dintre orasele ce apartin renumitului Inel de Aur, situat la 70 km de Moscova. Orasul a fost odata principalul centru politic, spiritual si cultural al Rusiei. Dupa amiaza, plimbare optionala de aproximativ o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima clasa, cu decoruri spectaculoase si unice in fiecare statie, urmand sa petrecem restul zilei pe strada Arabat, colindand prin magazinele de souveniruri sau in centrul comercial GUM pentru shopping.

Ziua 4 (31 Dec): LA MULTI ANI SAU “SNOVUM GODOM"!
Mic dejun. Optional, vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Seara, cina festiva la un restaurant local sau restaurantul hotelului. Pentru petrecerea dintre ani, se poate alege si Piaţa Roşie, locul cel mai popular de Anul Nou. Aici trecem in noul an cu un foc de artificii spectaculos si cu o numaratoare inversa urmarita pe traditionalul ceasornic Saviour. Între timp, putem petrece cu personajele tipice ale Rusiei pentru aceasta perioada a anului: Ded Moroz–Mos Gerila si Snegurocika-fetiţa de zăpada, imbracati in mantii de sarbatoare.

Ziua 5 (01 Ian): MOSCOVA 2010!
Mic dejun. Timp liber, fie pentru a colinda pe strazile din centrul istoric al Moscovei, fie pentru odihna si relaxare dupa petrecerea noptii dintre ani.

Ziua 6 (02 Ian): KOLOMENSKOE - FOSTA RESEDINTA DE VARA A TARILOR
Mic dejun. Optional, excursie la Kolomenskoe, parc-muzeu situat la numai 15 km de Moscova, intr-o zona de paduri si mici ochiuri de apa, pe malul raului cu acelasi nume. Aflat in Patrimoniul UNESCO, chiar daca nu mai exista constructia initiala–un palat de lemn, locul si-a pastrat celelalte monumente, inclusiv Biserica Ascensiunii (1532). Vom vizita muzeul, ne vom bucura de plimbarea cu sania trasa de cai–Trojka, iar apoi ne vom delecta cu un program folcloric denumit “Iarna la Kolomenskoe” ce cuprinde cantece si traditii din mai multe regiuni ale Rusiei.

Ziua 7 (03 Ian): MOSCOVA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 16:00, cand avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Imbarcare cursa directa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 20:35. Sosire la Bucuresti la ora 22:05.

PRET/PERSOANA: 965 EURO + 390 LEI
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 395 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti- Moscova- Bucuresti, operat de compania AEROFLOT
• 6 nopti cazare in Moscova la hotel 5*deluxe- Swissôtel Krasnye Holmy (www.swissotel.com) sau similar
• 6 mic dejunuri
• 1 cina la restaurant local
• tur panoramic Moscova cu ghid local
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxe de aeroport - 130 EURO (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata la emiterea biletelor)
• taxa de viza 55 EURO / persoana
• Cina festiva de Anul Nou (OPTIONAL), variantele si tarifele vor fi anuntate dupa 15 noiembrie
• tips-uri 25 EURO / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
• asigurarea medicala obligatorie,companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
• asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 25 participanti):
• excursie Galeriile Tretyakov: 50 EURO / persoana
• excursie Kremlin (teritoriu+ catedrale) si Armureria: 75 EURO / persoana
• excursie Kolomenskoe (vizita complex arhitectonic, muzeu, plimbare cu sanie trasa de cai, spectacol folcloric: 95 EURO / persoana
• excursie Serghiev Posad (catedrala si complex): 65 EURO / persoana
• excursie Metrou moscovit, Shopping Arabat, GUM: 35 EURO / persoana

GRUP MINIM: 25 persoane

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01.11.2009
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28 decembrie 2009: BUCURESTI 08:05 - MOSCOVA 11:25
3 ianuarie 2010: MOSCOVA 20:35 / BUCURESTI 22:05

CONDITII DE INSCRIERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARE:
- 25 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pana la 30 zile inaintea plecarii;
- 50 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile- 21 zile inaintea plecarii;
- 80 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii;
- 100 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaitea plecarii.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE (actele se vor depune la sediul agentiei la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii):
- paÅŸaport valabil minim ÅŸase luni de la data de 03.01.2010,
- 1 fotografie tip pasaport,
- formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
- asigurarea medicala (copie) - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
Viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.
OBSERVATII:
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii;
 Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Toti copiii au nevoie de pasaport individual.
 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.



Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-iarna.com

Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti



Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
28-Dec-09 - 03-Ian-10965

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL