Destinatii Europene

Revelion Dubai-29 Decembrie 2009 Ianuarie 2010

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 06/01/2010
Pret Total:
1465 € (162.78€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REVELION DUBAI

Perioada: 29 decembrie 2009 – 06 ianuarie 2010

Daca nu reusesti sa te “rupi” de acasa pentru o mie de nopti, ce-ar fi sa incerci sa te bucuri macar de o saptamana de ... o mie de contraste? Cauti un sinonim pentru zgarie-nori, magazine luxoase si souk-uri, plaje cu nisip fin, palmieri si dune de nisip, arhitectura ultra-moderna si rigoarea unui majlis?
Iar daca vrei ca rasfatul sa fie complet, alege sa stai la Hotelul Traders, marca SHANGRI-LA, care este unul dintre cele mai luxoase lanturi hoteliere din lume. Hotelul Traders are referinte de exceptie: o localizare foarte buna, in zona Deira, camere frumos decorate, intr-un stil contemporan, dotari de ultima generatie, sala de banchete in care se organizeaza petrecerea de Revelion, un personal amabil, foarte bine instruit si atent la detalii.


PROGRAMUL EXCURSIEI:

Ziua 1 (29 dec): Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminal Plecari cu reprezentantul agentiei la ora 18:30 pentru imbarcare pe cursa directa TAROM cu destinatia Dubai. Sosire la Dubai in cursul noptii, la ora locala 03:15. Transfer la hotel Traders 4 stele superior si cazare.

Ziua 2 (30 dec): Mic dejun. Plecare in tur de oras de jumatate de zi (moscheea Jumeirah - exterior, muzeul din fortul Al Fahidi - intrare, bazarul de aur si renumitele centre comerciale). Seara optional croaziera pe canalul Dubai cu ambarcatiune traditionala. Cazare.

Ziua 3 (31 dec): Mic dejun bufet. Program liber (plaja sau cumparaturi). Seara, cina de Revelion, organizata in sala festiva a hotelului - preparate reci & calde si bauturi incluse, ambele stil bufet, muzica si divertisment.

Ziua 4 (01 ian): Mic dejun bufet. Dupa amiaza, jeep safari - optional (safari se va efectua in masini marca Toyota de ultima generatie, pe dunele din apropierea orasului-emirat si se va incheia cu o scurta plimbare pe camile si cu o cina traditionala). Cazare.

Ziua 5 (02 ian): Mic dejun bufet. Optional, excursie de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor, considerat unul dintre cele mai moderne orase ale lumii (vizite la fortul Al Hish, expozitia de titei, bazarul Hamdan si oprire pe renumita faleza a orasului, plimbare in zona rezidentiala Al Husn, unde se afla palatele seicului). Cazare.

Ziua 6 (03 ian): Mic dejun bufet. Timp liber pentru odihna si plaja. In masura obtinerii confirmarilor locale, optional, dejun sau cina la Hotelul Burj Al-Arab, singurul hotel din lume care a primit clasificare oficiala de sapte stele. Cazare.

Ziua 7 (04 ian): Mic dejun bufet. Timp liber pentru plaja sau cumparaturi (hotelul ofera transfer gratuit la plaja amenajata in Mamzar Park, precum si transport gratuit catre centrul comercial Deira City Center).

Ziua 8 (05 ian): Mic dejun bufet. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 01:30 noaptea predarea camerelor si transfer la aeroportul international din Dubai pentru imbarcare pe cursa TAROM Dubai – Bucuresti (decolare la ora 04:00).

Ziua 9 (06 ian): Sosire la Bucuresti la ora 07:35 dimineata.



PRET/PERSOANA: 1465 EURO + 390 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 570 EURO



Nota: zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Dubai, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera, ore si zile de intrare la Burj al Arab).

SERVICII INCLUSE:
 transport avion cursa directa TAROM Bucuresti - Dubai si retur
 8 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Traders 4 stele (lant SHANGRI-LA) in Dubai
 transfer aeroport - hotel - aeroport
 tur de oras cu ghid local
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxa de viza si procesare acte - 85 EURO (in regim normal)
 taxele de aeroport – 130 EURO
 cina de Revelion (obligatorie) – 110 EURO
 asigurarea medicala
 asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de prestare servicii)


GRUP MINIM: 25 persoane

DATA LIMITA DE INSCRIERE: 01.11.2009

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima si a doua fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea
- 1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3x5,5 cm sau in format electronic max 40kb, JPG
Persoanele care au aplicata in pasaport viza turistica pentru Israel nu au drept de intrare in E.A.U.

CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii si conditiilor speciale pentru programele de Craciun si Revelion.

PREZENTAREA HOTELULUI poate fi vizualizata pe adresa de internet http://www.shangri-la.com/
Link direct: http://www.shangri-la.com/en/property/dubai/traders

ORAR DE ZBOR (ore locale*):
26 decembrie: Bucuresti 20:40 – Dubai 03:15 (a doua zi, pe 27 decembrie)
03 ianuarie: Dubai 04:00 – Bucuresti 07:35

*diferenta de fus orar este de 2 ore; exemplu: ora 02:00 Dubai = ora 12:00 Bucuresti

OBSERVATII:
- de cele 8 nopti de cazare incluse in pachetul de servicii se va beneficia conform orarului de zbor, respectiv de la cca ora 4 dimineata in ziua sosirii pana la ora 01:30 noaptea in ziua plecarii
- in cazul in care actele solicitate vor fi depuse dupa data de 01.11, se va percepe un supliment de 40 EURO pentru obtinerea vizei in regim de urgenta
- la cerere se pot comanda la hotel si mesele principale (bufet) la urmatoarele tarife informative: dejun = 24 USD / persoana, cina = 29 USD / persoana
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din EAU
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport si taxei de viza, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Dubai)
- greutatea maxima admisa a bagajelor pentru cala este de 25 kg. Excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar.
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- taxa de viza nu este restituibila in caz de anulare a pachetului turistic sau a neacordarii vizei de catre organele de frontiera din Dubai
- conform reglementarilor in vigoare, copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu cunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic
- nu exista camere triple; pentru familiile compuse din trei persoane, formulele propuse sunt: camera dubla cu pat suplimentar sau dubla+single



Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-iarna.com

Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype:Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 2Double
29-Dec-09 - 06-Ian-101465

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL